Huskøb og store overvejelser...

Sammenbragt weekend på min side af broen

Jeg var heldig at få besøg denne weekend. Truppen fra Kolding kom forbi, hvor vi fredag var inviteret til dejlig middag hos min veninde Lisbeth & familie (Itsfashionbaby.dk). De bor på Østerbro, og da jeg jo gerne drikker et lille glas vin eller 5, lod jeg bilen stå og vi kørte alle hjem i Troels, som var kørt i sin egen derud. Her kl. 21 søndag aften, kommer jeg så i tanke om at bilen står derude, og Troels er naturligvis kørt hjem. Hvordan i alverden kan jeg glemme min bil?!? Jeg har en datter der skal op og i skole, jeg har træning og møder… Men ingen bil! Come on Mascha! Nå, godt farmor bor i nærheden og kan hjælpe med at få barnebarnet afsted, når nu ens voksentilværelse er knap så voksen og struktureret som man går og bilder sig ind. Tænk på alt det jeg kunne ha’ fået for den taxatur jeg ender med at skal ud i nu. Tåbeligt.

Lørdag var vi i Knuthenborg Safaripark, som jeg havde en invitation til. Jeg kunne ikke komme til årets åbning, så var heldig at vi måtte komme en anden dag, og det gjorde vi så. Vi havde den skønneste dag man kan forestille sig. Det er genialt med den aldersforskel der er på børnene, hvor de både kan lege sammen, hjælpe hinanden og den store se efter de mindre. Vi har det virkelig dejligt, og det er jo ikke nogen selvfølge at børn kan sammen, eller har kemi, bare fordi mor og far har.

I kan tro jeg tænker meget over alle jeres kommentarer om det med at flytte og vælge hus. Puha, har helt ondt i maven, og I har fået mig på andre tanker med nogle ting… Det bliver et andet indlæg, men selvom jeg ikke lige får svaret herinde, så læser jeg det I skriver. Tak for det ♥

Jeg kender en 9 årig pige, der er ret glad for mit klædeskab… Blusen er en af de nye farver fra Y.A.Z., og blå er lige Emilies yndlingsfarve. Smukke pige!

Søndag hyggede vi i haven, og pludselig kom farmand forbi med kærestens søn, for lige at sige hej. Så var der altså knald på, og begge piger havde allerede været ude på legeaftaler. Det handler om at få dem aktiveret og underholdt sådan en søndag – der kan være mange krav, haha!

Lidt fjol er der altid plads til…

Image Map

Næste indlæg

Huskøb og store overvejelser...