Hej mandag, der blev du lige reddet!

Renovering, nybyg eller indflytningsklar? Valget er taget…

Jeg vender altså lige tilbage til det med overvejelser om at flytte, huskøb og evt. skift af skole for Hollie Nolia. Jeg har læst alle jeres kommentarer, og de har fået mig/os til at genoverveje hvad vi vil. Sagen er den, at jeg havde naturligvis fundet mit livs drømmehus. Intet mindre. Men det skulle sættes i stand big time. Ikke at det ville påvirke ret meget at vi kunne bo der, for det var mere kælder og facade, men det ville kræve en masse energi og økonomi, så det har vi droppet. For som mange skriver, så er hovedfokus at samle en ny familie under rolige og trygge forhold. Så det store hus og renoveringseventyret gemmer vi lidt endnu. Det bliver heller ikke nybyg, men skal det være, så bliver det noget let og indflytningsklart der “bare” skal have nyt bad eller køkken, og andre småting. Jeg VIL bare i de slim-fit overalls med klud på håret og mimosa i hånden. Som en af jer skrev “The devil wears slim-fit overalls”, haha I love it, det kommer til at ske!

Når vi taler om at flytte sammen og hvor og hvordan det vil blive, er det noget vi involverer børnene ret meget i. Vi er helt åbne omkring det og lytter på hvordan de har det med det, og ikke én eneste gang har nogen af dem rynket på næsen, heller ikke når vi har haft en lille rolig stund under putning, hvor der er blevet spurgt dybere ind til det. Hollie Nolia har selv foreslået at hun kan gå på samme skole som Emilie, og har også været med ude og kigge på områder og huse. Jeg tror faktisk det hele ville fungere rigtig fint, og synes også vi er realistiske omkring der sagtens kan komme reaktioner fra børnenes side, selvom alt næsten virker for godt til at være sandt lige nu.

Og ja ja, jeg ved godt mange også siger det er alt for hurtigt (vi er altså ikke flyttet endnu, så der er stadig tid at løbe på), og jeg har også læst kommentarer om at jeg ikke er kendt for lange forhold… Og så er det jo bare jeg tænker, at det netop er om at komme igang inden han blir viftet ud, hvis vi skal nå det, ik 😉 Pjat, jeg har boet alene i snart 6 år, og det at flytte sammen med en mand er noget helt andet end at have en kæreste med to forskellige bopæle. Jeg har aldrig købt noget sammen med nogen før, eller levet som en famile i det hele taget, og det ville jeg jo ikke gøre hvis ikke jeg var ret sikker i min sag. Ikke at jeg på nogen måder behøver at forklare mig her, men det er sådan jeg selv ser på det.

Jeg er simpelthen også nødt til at nævne hvor meget jeg har moret mig over jeres velmenende forslag, og samtidig (og desværre) måtte erkende at jeg ikke har et pengetræ i haven. Der er kommet mange gode idéer om at jeg kunne beholde mit hus og leje det ud, eller købe en lejlighed i København som jeg kunne bruge de dage jeg er herovre. Det er virkelig gode forslag, men er I klar over hvor dyr en lejlighed er… Eller et hus for den sags skyld, haha… Det ville da være vanvittigt dyrt! Tanken er altså ikke at slå et telt op i Kolding, jeg forestiller mig at huse også koster penge derovre. Forhåbenligt lidt mindre end her. Måske et lille bitte sommerhus i Dragørområdet ville være en mulighed at investere i, hvis der skulle være økonomisk fornuft med inde i billedet. Men tak for gode idéer, I sparede os da lige for den helt store renovering.

 

Image Map

Næste indlæg

Hej mandag, der blev du lige reddet!