LOVED, mit favoritsmykke...

Mandag, ynk og NU rammer hverdagen!! Tror jeg…

Ynken vil ingen ende tage denne mandag morgen. Pladsen til venstre i sengen er tom og minder mig om at weekenden er slut. Bare det at dreje sig for at finde ud af det var en kamp, da jeg har noget der sidder fast i nakken/ryggen, og det flytter sig bare ikke. Det med at få det behandlet kommer ikke til at ske, det sker aldrig. Finde behandler, finde tid, komme afsted, få det til at passe ind, forklare, blive behandlet (bryder mig ikke om at folk rører ved mig) og jeg kunne blive ved. Så går jeg hellere og har det elendigt nogle dage. Genial plan, ik. Jeg er i Kolding indtil i morgen, da jeg har et arrangement i Vejen senere i dag.

Troels har ret almindelige arbejdstider, som de fleste dage er kl. 7-16, dog med varierende døgnvagter og natflyvninger, men alt i alt ret almindeligt… Og ret langt fra hvad jeg er vant til. De fleste i min omgangskreds er selvstændige eller har kreative og skæve jobs, hvor man ikke skal møde ind et sted hver morgen. Efter et par måneder hvor jeg jævnligt spurgte ham hvad hans dag stod på, om han var på job og hvornår han havde fri, sagde han “Mascha, du behøver ikke spørge hvad jeg laver hver dag, jeg er på arbejde 7-16 hver dag. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag… Der er ikke nogen der lige pludselig kommer med champagne kl. 12 og skyder konfetti af”. Nå nå, kæft hvor kedeligt, hva’. Er det det I mener med når hverdagen rammer?? For jeg er ikke vant til den slags trædemølle, og så endda oveni at Hollie Nolia er startet i skole. Hver dag 8-14… Vi kan jo INTET fremover, suk! Hej hej Bali, Afrika, ferier hos mormor i tide og utide… Og HEJ ensformige hverdag. Det bliver dælme en klaustrofobisk udfordring at være bundet så meget, hvis jeg nu skal være helt ærlig. Jeg tænker ikke i forhold til Troels, men det at HN er startet i skole.

Nå, men til alt held viser det sig ret umuligt at komme ud at løbe her til morgen, ikke nok med bevægeligheden er knap, så trumfer den gode karma med heftig regn så gårsdagens pizza nok alligevel når at sætte sig. Der er altså markant forskel på pizzastørrelsen i Kolding og Dragør, jeg siger det bare!

Jeg skal lave en masse fornuftige ting i dag. Bla. åbne post fra de sidste par uger, for det er jeg helt elendig til, sende fakturaer og andre kedelige ting der med garanti bliver overroulet af intens Insta-overspringshandling. Jeg kigger på indretning, og især badeværelser og køkkener til evt. nyt hus som jeg jo nok ikke kan lade være med at ændre lidt på. Vi er nu i øvrigt oppe på hele 4 ting, udover børnene, som Troels medbringer fra hans nuværende hjem. Jeg er large hvad det angår. Ej det passer heller ikke, han har både gryder, pander og service der også kommer med… Han skal jo kunne lave mad til os for pokker! Pjaaat, det bliver så spændende og jeg glæder mig til at skifte en masse ud fra begge hjem, så vi kan starte på en frisk sammen, hvorend og hvornår det bliver.

Dette store maleri hænger lige nu i Troels stue, og skal helt sikkert ha’ en fin plads i vores kommende hjem. Det kan virke lidt dystert, men farverne og det maskuline træk kan jeg godt lide. Jeg ved ikke hvem kunstneren er, mener han har købt det på en auktion. Jeg får en lille smule lyst til, i bedste Per Hillo stil, at sætte et lille rødt hjerte på brystet af den mand/sjæl der går mod strømmen. Vil det være upassende? ♥

 

Image Map

Næste indlæg

LOVED, mit favoritsmykke...