Flyttetanker... Kærlighed & Kolding.

Derfor har jeg så travlt med livet…

Mange tak for alle jeres reaktioner og råd til mit indlæg i går. Som flere skriver, så er det ikke nødvendigvis vigtigt hvor længe vi har kendt hinanden, hvis det føles rigtigt. Mange mener også jeg skal give det tid, måske endda et års tid, og det forstår jeg godt I synes. Jeg tror jeg vil prøve at forklare hvorfor jeg ikke er så god til “at se tiden an”, eller hvert fald er bange for ikke at bruge den på den helt rigtige måde.

En dag for noget tid siden kørte jeg hjem fra København, en tur på ca. 30 min når jeg skal gennem byen med trafik og lyskryds. Men jeg glæder mig altid til jeg kommer ud for enden af Kongelundsvejen, hvor træerne og det grønne baner vejen for min lille oase ude for enden. Jeg tænker mange tanker på de ture, hører høj musik eller taler i telefon. Den dag hørte jeg høj musik og sang med, i mens jeg hoppede lidt i sædet. Jeg var bare glad, det boblede i hele kroppen, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvor heldig jeg følte mig i livet, lige dér. Når alt bare lissom falder på plads og er rigtigt, sådan privat.

Så stoppede jeg ved lyskrydset, og med ét ændrede den boblende følelse i maven sig til den dumme og trykkende af slagsen. Så glad må jeg ikke være! For pokker Mascha, du må ikke være så glad, det ved du da!

Da jeg trillede ind i min indkørsel og slukkede bilen, blev jeg siddende noget tid. Nok lidt længe faktisk. Det er sådan, at hver gang jeg bliver glad, så skal universet udligne og så sker der noget rigtig, rigtig dårligt. Jeg fik helt skyldfølelse, og sad og tænkte over hvad der mon kunne være på vej. Et par mdr. tidligere var det samme sket – det er egentlig ofte sådan, synes jeg. Jeg tillod mig at være tosset forelsket, og midt i al det gode, sad jeg pludselig med en stemme i røret “Når jeg virkelig prøver at få jer herind, er det jo fordi jeg er nødt til at fortælle jer…”.

Nogle gange sker der bare ting, ingen havde set komme. Som et lyn kan fremtiden være ændret, uden man kan gøre noget som helst ved det. Så sad jeg dér i bilen og tænkte. Der var noget mere på vej, jeg vidste det bare. Selvom dette var sket for lidt siden og det i dén grad rystede min verden, så var min mor lige blevet erklæret rask og jeg var rigtig glad for andre store gode ting i mit liv. Jeg havde nogenlunde accepteret situationen, altså den dumme. Jeg var igen for glad.

Og ved I hvad, jeg havde ganske ret. Endnu et forbandet opkald, jeg ville ønske jeg ikke havde fået. Men jeg vidste det inderst inde, og faktisk var jeg et døgn om at tage telefonen, fordi jeg prøvede at trække tiden. For pokker, der må være en grænse for dårlige beskeder!

Jeg ved jo godt at det ikke er min skyld, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på hvad fremtiden og skæbnen har til mig. Måske derfor er jeg her det sidste halvandet år blevet lidt af en oplevelsesjunkie. Jeg vil mærke livet, jeg vil nå alle oplevelser lige nu, og jeg vil skabe minder for min datter som hun altid vil have med sig, uanset hvad der sker. Så sent som i aftes var jeg til et infomøde om en rejse til Borneo i januar, hvor hun skal med på eventyr. Det er virkelig gået op for mig hvor skrøbeligt livet kan være, og det gør mig for at være helt ærlig, virkelig bange. Jeg ved godt man ikke skal gå og tænke over den slags, men nyde livet, og det er jo også netop det jeg gør. Eller hvert fald en blanding.

Jeg er bare kommet dertil, at jeg ikke venter med noget, jeg lever livet lige nu og styrer direkte mod lykken, suset og løsninger. Jeg udsætter ikke ting som tidligere, jeg gør det NU hvor jeg ved jeg lever. Ingen er garanteret dagen i morgen, og skulle det gå hen og blive den sidste, så vil jeg gerne den starter godt. Den anden morgen vågnede jeg med Troels på den ene side og Hollie Nolia på den anden side. Andre gange er der endnu flere børn i sengen. Hvor heldig må jeg lige være?

Nicolas kom den anden dag med nogle gamle kasser fra loftet, hvori der var en masse gamle magasiner med mig. Jeg fandt et par interviews der er over 10 år gamle, og det var ret sjovt at læse hvordan jeg dengang sagde: “jeg har kun dette ene liv, og det er mit eget ansvar at få det bedste ud af det”. Og ved I hvad, jeg synes egentlig jeg er ret god til at få det bedste ud af det jeg har, og gribe de muligheder livet giver mig.

Når jeg kigger mine billeder igennem, som dem herunder, så bliver jeg virkelig glad for det jeg har og sætter utrolig stor pris på det ♥

“The only time you should ever look back, is to see how far you’ve come”

 

Image Map
   

79 kommentarer

 • Jeanne

  Gør det gør det gør det. Du kan jo altid komme tilbage, hvis det ikke går. Blev meget rørt over dit indlæg. Livet er så forvandet kort. Hvis det føles rigtigt – så gør det! Stol på den følelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pjerrot

  Jeg har kendt min kærlighed i 7 mdr, og allerede efter 5 uger, besluttede vi os for at flytte sammen – vi er der meget snart, der har bare lige været et hussalg der har ladet vente på sig, som nu er solgt. Og jeg skal flytte fra Kbh til Jylland, og mine børn kommer over i en deleordning, med base i Kbh pga skole og venner.
  Jeg har aldrig været i tvivl om dette var det rigtige, du bør også følge dit hjerte ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åhhh Mascha.. Det må være dit smukkeste indlæg indtil videre! ❤️ Vi har kun det her ene liv, og når man lukker sine øjne for sidste gang, er det kun jo oplevelserne, kærligheden og menneskene i ens liv der betyder noget ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Kleine

  Kære søde dig. Normalt skriver jeg aldrig kommentarer til alle jer kendte 😚 men denne gang ramte du mig. Jeg har selv haft galopperende lymfe kræft for 4 år siden, og jeg ved om nogen, at livet skal gribes. Du skal bare blive ved med at følge dit ❤️ Og lever livet fuldt ud.

  Tak fordi jeg kan få lov til at følge dine tanker. Du er er meget smukt menneske både indeni og udenpå.

  Alt det bedste til dig

  Knus Charlotte 🍀🌸🥂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Der er kun en der ved om du gør det rigtige – og det er dig😉 hvad alle andre mener er det rigtige er fuldstændig ligegyldigt, de kan jo ikke mærke dine følelser. Du virker glad og lykkelig, det samme gør Troels og børnene, så mon ikke I sammen finder den helt rigtige løsning for jer😊👍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære Macha
  Du har så meget fat i det rigtige <3
  Jeg kyssede min mand første gang den 7 dec for 10 1/2 år siden. Den 15 feb flyttede vi sammen. Idag fejrer vi 4 års bryllupsdag – kærligheden holdet her, også selvom det gik stærkt 🙂
  Gør præcis hvad du finder rigtigt – det valg vil også altid være det rigtige for din datter.

  Livet skal leves hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tror det er en følelse mange har, inklusiv mig selv, så forstår dig så godt. Må man virkelig være så glad?? Hmm, ja det må man! Mht. oplevelser så har du heldigvis mulighed for det grundet dit job, det ønsker jeg også at jeg får en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kendte min kæreste i godt og vel 2-3 uger, før vi officielt blev kærester. Derefter gik tingene rigtig hurtigt, vi fik vores første lejlighed 6 måneder efter, og et år efter vores rækkehus og nu venter vi vores første barn – hele vejen igennem har det været valg med hjertet.
  Du skal lytte til dit hjerte ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Puha! Sikke et kraftfuldt blogindlæg, som faktisk efterlod mig med en mavepuster. Jeg har de sidste uger vrisset over alt: Bolig, kæreste, penge.. Tja, livet generelt! Men hvorfor fanden sætter jeg ikke pris på hvor heldig jeg er? For jeg er fandeme priviligeret. Jeg kigger kun bagud nu, for at se hvor fantastisk min proces har været og hvor langt jeg er kommet. Der er kun én vej fremad og det er ved ved at leve livet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg har som dig, fået de der ubehagelig opkald som vender op og ned, på hele ens verden!
  Er personligt kommet der til, føles det rigtigt så gør det! 👌🏼❤️ Så nu er jeg her i vores fælles hjem, på 3. Mdr efter vi har kendt hinanden siden februar og går med tanker om at stifte familie.. 😍 (ingen af os har børn, det gør self også processen til en lidt anden!)
  Mit bedste råd, udfra hvad du har fortalt: GØR DET! ❤️ Hollie virker ikk som et barn der er let af slå ud, så det kommer i da bare til at klare SÅ godt allesammen.. 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dit indlæg rørte mig virkelig💜
  Tak fordi du lige minder os alle på at det er i dag vi skal gøre det og ikke udsætte det hele.
  Gøre det der gør maven og hjertet glad💜
  Tak Mascha🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lev livet Mascha ❤️Hvor der er kærlighed er der hjerterum, så skal alt nok gå ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ian

  Mascha!!! Nyd livet spring ud i tingene. Som jeg altid har sagt til mig selv. Det kan aldrig være så slemt at man ikke kan finde en ny løsning. Og hvis du tænker på alt det med at flytte og sådan noget. Kan du altid starte med at leje huset ud. Eller du kan gøre en anden drøm til virkelighed. Fra et af dine tidligere blog. Snakkede du om at bygge nyt eller i stand sætte et gammel hus. Og som du skriver, du lever kun en gang. Så ja mit råd spring ud i det og være lykkelig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Kys det nu det satans liv søde Mascha. Du har muligheden for at opleve en hel masse som vi andre kun kan drømme om…. Jeg mistede min kæreste sidste år til en blod prop i hjernen fra den ene dag til den anden, så jeg ved om nogen hvor kort og uretfærdigt livet kan være.. desværre har jeg ikke midlerne til at opleve så meget som du gør, men forsøger at komme ud og op af min seng hver dag….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Du har så evig ret. Vi har kun det her ene liv , og det er kun til låns, så lev det , tør det, gør det ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissi

  Selvfølgelig Masha. Grib kærligheden NU. Pøjpøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Mascha… jeg havde været sammen med min nuværende mand da jeg flyttede ind til ham i hans hus. Vi har nu snart været sammen i 13 år og har et barn sammen. Jeg havde det sådan, hvorfor gå og vente på at man har kendt hinanden længere tid, man finder alligevel først rigtigt ud af hvem hinanden er når man bor sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  GO for it skønne Mascha ❤ Vi har kun det ene liv! Hvis jeg fik/havde alle de muligheder i har så havde jeg grebet dem alle sammen og oplevet livet på alle tænkelige måder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvad er der sket i de sidste måneder. Du skriver om nogle opkald.
  Kærligheden kan du ikke undertrykke så har du fundet manden i dit liv, Go for it , så falder alt andet på plads .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du behøver ikke være i tvivl længere Mascha ❤️ Du skal flytte til Kolding og leve livet med jeres unger og hinanden! Det ville være den fedeste og bedste beslutning og jeg er ikke i tvivl om, at du vil få anerkendelse for dit valg, for du valgte at lytte til dit hjerte ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svanemor

  Kære Mascha;
  Vi har så travlt i vores samfund at vi kan blive revet med og helt glemme hvad det vigtigste i livet er-. Vores kære og dem som betyder allermest.
  Måske bliver vi til tider præsenteret for nogle mega hårde situationer, for at vi husker meningen med livet.
  Jeg har selv oplevet det mest forfærdelige vi som menneske kan blive udsat for – at miste et barn, det er vandvittigt hård, meningsløst og urimeligt.
  Min mand, vores dejlig børn og jeg har valgt at vi vil bruge sorgen til at minde os om og holde fast i nærvær, oplevelser og familietid er det ultimative her i livet.
  Så jeg har lyst til at sige til dig: YOLO❤️ gå med hvad gør dig glad.
  Ps. Min familie og jeg er just hjemvendt fra en rundrejse til Borneo, Malaysia, Perhenthian Island og Singapore. Fantastisk oplevelse, glæd jer til Borneo😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niina

  Det vigtigste er at du kan få tingene til at fungere med HN far. Alt andet skal nok gå ❤ Don’t worry be happy ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Kære Mascha
  Et stærkt indlæg du har skrevet i dag og som jeg skrev til dig i går, så flyt til Kolding, jeg tror du og HN samt resten af jeres lille familie vil få det godt sammen.
  HN’s far og dig finder sikkert en løsning til alles bedste og hun skal nok hurtigt få en god tilværelse det nye sted med kammerater.
  Hvor mange på hendes alder tror du vil være i stand til, at tage en vandflyver over til farmor og far. Det er ikke mange. Den glæde hun udtrykte ved synet af farmor i den anden ende, den sagde mere end ord. Så gør det og tænk ikke på hvad andre har af holdninger til det. Følg dit ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte

  Mascha, for helvede. Kom så i gang med at pakke. Afsted med dig. Kom nu, gør Jylland til et bedre sted…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Lyt nu til dig selv. Er du der hvor du er i tvivl om hvad du vil, så vær med den tvivl. På et tidspunkt er du ikke i tvivl mere. Ingen kan fortælle hvad du skal. Kun du ved hvad der er rigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla

   Ved ikke om du kan bruge følgende.
   Da jeg var yngre tænkte jeg også altfor meget over hvad og hvordan og hvorledes.
   Men årene har lært mig, at det nytter ikke at tænke sig til en beslutning.
   Så jeg lægger det fra mig, beskæftiger mig med andre ting, for jeg ved at underbevidstheden arbejder for mig nat og dag.
   Og pludselig, bum, så kommer afklaringen, og så handler jeg.
   Men man skal ikke hoppe panisk ud i forhold fordi man er bange for morgendagen og hvad der kan ske.
   Sjælen skal jo følge med, og det skal din datter også.
   Flytter bliver det jo også hverdag igen….🤔😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Kristiansen

  Kom igang med at få pakket og kom afsted, lad fremtiden vise hvad der sker og lad ikke så mange forhindringer bremse dig. Spring ud i det og lad være med at tænke så meget over det, du kan jo ikke sidde der og vente på verden kommer til dig, nej tag den chance du får og nyd det. Husk på der er ingen der ved hvad der er rigtig for dig, det ved du kun selv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  I gang med at pakke….livet er for de levende… og du er i den grad i live❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Tror man når langt så længe, man er samme sted i livet ☺️
  Lykke til, spring ud i det og se hvad der sker🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du skiver meget tydligt svaret selv på dit spørgsmål her 👍🏼
  Sæt igang med at bosætte dig i Jylland 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Du har ret, der er ikke langt fra succes til fiasko og livet kan ændres med et knips.
  Lyt til din mavefornemmelse♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Dorthe

  Nyd dit liv ❤følg altid din mavefornemmelse det er den som viser vej❤💪🏻 Du er så fucking sej
  Og vi lever kun en gang og det ene liv fortjener vi at få det bedste ud af det 😘💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Der har du svaret🙏Nu skal du bare ha’ sat huset til salg. Når det er gjort, så vil du GLÆDE dig til at komme til Kolding❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  ON YOUR MARK, GET SET, GO MASCHA 🏃‍♀️
  Ønsker dig alt muligt held og lykke 🍀
  Et nyt og skønt kapitel i dit liv skal begynde ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Matzen

  Selvfølgelig må man da være så glad og lykkelig. Det er vel målet med livet.
  Du har ikke tænkt en mellem løsning fx Odense der kan man stadig køre til Skrydstrup/København på rimelig tid og der er også mulighed for at flyve til København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I fortjener at være lykkelige ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Bliver helt dårlig over MINE tanker:

  Jeg fik tanken, at det er dig der har fået en rigtig grim diagnose 😱
  Hvor jeg håber, at jeg tager fejl — og at du er sund og rask 💓💓
  Håber at I bliver glade for at bo i Kolding, for du HAR jo taget beslutningen 😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Åh altså Mascha! Store, smukke tanker i dine sidste to indlæg. Bliver rørt helt ind i hjertet over alle dine tanker. Jeg har læst dine blogindlæg i flere år efterhånden og du er en velovervejet og inspirerende kvinde. Du har ikke gjort noget, som ikke har gjort din lille pige godt. Selvom det er svære valg, så ved du godt, hvad du skal. Alt lykke til ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du skiver det jo selv så fint. Tænke at vågne på med HN på den ene side og dit livs kærlighed på den anden. At gøre det når I er på besøg er vidunderlig, men at kunne gøre det hver dag tror jeg vi alle under dig❤️ Det bør du også selv😍
  Så måske lidt kliché agtigt – carpe diem og så afsted med dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Måtte lige læse dit indlæg igen….. er du syg? Eller hvad er der galt for det er lidt kryptisk meldt ud. Håber alt godt for dig. Kh Ll

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvordan bliver man en del af dit liv? 😍 Elsker at følge jer!! Og håber altid på et glimt af jer når jeg flyver Aalborg-Kbh eller retur 🙈 Er selv en københavner snude der er rykket nord på 😜 knus til dig og dine!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ja ! Lev dit satans liv !!! Lige nu …. for som du siger , ingen kender dagen imorgen. Står hver dag med kræftsyge patienter i alle aldersgrupper 20-100+ . Er sikker på de allesammen hver og en , ville bede en om at leve livet . Lige nu …. elsk elsk elsk til det driver af dig , og lev …. det er så vigtigt . Pg budskabet er så vigtigt … blev lidt ked af alle dem der sagde det var dumt og bad dig vente .. nej ! Kærligheden er nu ! Livet er nu … ønsker dig der bedste . I Kolding 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Time

  Ja livet skal leves. Jeg fik i midten af tyverne konstateret kræft. Den gang besluttede jeg mig for at leve livet. Det er 16 år siden i dag. Og jeg gør hvad jeg kan for at leve livet lige nu. I april var jeg 18 dage på Borneo. Fantastisk oplevelse, og hvis du har brug for gode rejsetips, så skal du være velkommen til at skrive til mig. 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne.

  At leve i nuet er det vigtigste – og det gør du.
  Vil du dele, hvilke ubehagelige opkald du har haft ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Louise

  Kæreste Mascha, du er simpelthen det skønneste menneske. Jeg er dybt rørt over det du skriver. Min far har været syg af kræft siden maj 2017. Jeg så dig på sygehus syd sidste år da din mor var syg. Hvor er det fantastisk at din mor er rask.🙏🏻 Der sker virkelig noget med en når man får så alvorlig en sygdom ind på livet.
  Ønsker dig og Hollie Nolia det aller bedste. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Shiiiiit hvor indlægget rammer, ovenpå gårsdagens indlæg.
  Vi har kun et liv, og vi skal få det bedste ud af det, siger kvinden der tog 5 år om at blive skilt, men endelig blev det, og stadig tuder over det.
  Vi har kun ET freaken’ liv og vi skal have det bedste for os selv og vores elskede.
  Never let a man make you cry, så er det på tide at komme videre.
  Endelig er det mig og min søn, og ENDELIG gør jeg KUN ting der gør mig, og ham glad.
  Følg det hjerte Mascha, så kan det umuligt gå galt.
  Men hold nu fest et rørende indlæg.
  Tak fordi du deler det med os <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Mascha, jeg kunne ikke læse dit indlæg uden at få tåre i øjnene fordi jeg har oplevet det på min egen krop og med min egen mor. Jeg er vild med du er så menneskelig og lige ud af posen, det bare med at leve nu det jeg helt enig i ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Agnete Pedersen

  Kære Mascha 🙏følg dit hjerte ❤️din lykke er også din datters lykke ❤️💫 vores børn er kun til låns 👶og en dag bliver hun stor/voksen og går sine egne vegne !! Og så sidder du med et knust hjerte 💔fordi du lod omverden bestemme over dit liv .. kære dig 😘spring ud i det nyd livet ( det ved jeg du er rigtig god til 😇) tag chancen elsk og bliv elsket ❤️❤️vi er mange der synes du er er fantastisk menneske Mor osv 💫💫💫knus fra Pia🎈🎈🎈🎈❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Møldrup Sørensen

  Hej Mascha
  Jeg følger dig faktisk med stor glæde.
  Jeg har med stor glæde læst dit indlæg, du skal selvfølgelig være sammen med Troels, hvem ved måske er han bare din soulmate, og de pump på vejen skulle du have, for hvis du ikke havde fået dem, var det ikke sikkert du havde mødt denne mand/din.
  Han vil altid gribe dig hvis du eller din utrolige varme og meget glade datter skulle falde.
  Tro mig jeg har fået min griber og i 25 år har han været her ved mig, men min vej har været i den stil bare det går, hvad sker der hvis og hvis.
  Jeg er 46 år og er glad for de valg jeg har truffet nu.
  Så Mascha grib nuet vær glad det må du godt.

  Kærlig hilsen
  Fra Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Kære mascha.
  Du er så forelsket og alt føles rigtig.
  Grib chancen, vi lever kun 1 gang.
  I skal til Kolding, jo hurtigere jo bedre.
  Tag kontakt til den lokale skole allerede i morgen, måske du kan være heldig at der er plads i en klasse. Der er jo allerede skole start i næste uge.
  Så er hun med fra starten af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Karow

  Lev livet NU!!! Min skønne veninde fra Kolding mistede for nyligt sine to dejlig børn på forfærdeligvis vi ved ALDRIG hvad livet bringer så det SKAL leves fuldt ud!
  Kolding er hyggelig bor lige ved vandtårnet, marielundskoven og Centrum.
  Der ligger en fantastisk lille skole i skoven. Kolding Friskole den kan varmt anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Du fik mig lige til at græde – jeg skriver aldrig kommentarer til jer celebs, men for pokker, du fik mig lige til at tænke så meget over mit liv – og græde…du er en klog kvinde, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ved du hvad, Mascha… Hvis man sigter efter månen og rammer forkert, så lander man alligevel blandt stjernerne!!! Skyd løs og nyd livet❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg er helt enig med dig Mascha! Vi har kun et liv, så gib de chancer der kommer din vej. Ikke alle har modet til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-Lotte

  Wauw❤️Min kæreste og jeg flyttede og købte hus sammen efter 4 mdr. og med min søn på 5 år – vi har været sammen i 13 år/gift 9 år. Hvis det følelses rigtig, så er det bare at prøve. Man er nødt til at tage chancer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Meget, meget smukt og rørende indlæg, Mascha♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Du fik hjælp af en af Troels kollegaers kone til at finde sammen. Nu kan du måske få hjælp af en af hans kolleger. 👍
  Jeg siger ikke du kaste alt det du har over bord, men hvorfor skal du ikke være lykkelig? Vi lever kun en gang. Og hvis man hele tiden er bange for hvad skæbnen og fremtiden bringer, så lever man ikke rigtigt…
  Som du selv skriver at du styrer direkte mod lykken og suset…..
  Men om du er lykkelig hvor du er nu eller i Kolding er ku du selv herre over.. du er hvertfald elsket i Kolding – ses meget tydeligt 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  SKØNT indlæg!
  Og lige en lille sidebemærkning, jeg var selv på Borneo i 2016, fantastisk sted og befolkning! Må jeg anbefale et par dage i Mulu national park, det er en af de lidt mere uberørte og isolerede regnskove dernede! Meget smuk! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Dalsgaard

  Hvor er det fint skrevet 💗 og meget tankevækkende. Tak for det 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvis du skal til Borneo må jeg anbefale Trekkingbureauet.dk. Ring til dem og få dem til at lave den fedeste rejse til jer. Rejste dertil i 2010 og det er den bedste rejse ever!!! Har aldrig oplevet så mange ting som jeg gjorde de tre uger. Det er det ypperste.
  I forhold til Kolding, så go for it!!! Du vil fortryde, hvis du ikke gør. Lej dit hus ud i et år og vurder så situationen. Din datter skal nok klare sig. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Kande

  Kæreste Mascha❤️ Husker du Piet Hein? Han skrev et digt om at leve i nuet. Keg håber du vil læse det mange gange og præcis vide, at du gør det helt rigtige. Tillykke med alt det der bobler🙏🏼🎈

  At leve i nuet er livets teknik –
  og alle folk gør deres bedste,
  men halvdelen vælger det nu, som gik,
  og halvdelen vælger det næste.

  Og det forrige nu og det kommende nu
  blir aldrig i livet presente
  og alle folks levetid går sågu
  med bare at mindes og vente.

  For det nu, som er gået, er altid forbi,
  og det næste blir aldrig det rette.
  Næ, sørg for, at nuet, du lever i,
  engang for altid er dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har virkelig kæmpe respekt for dig🙏🏻💗 kender til mange af dine følelser især den med hver gang det går rigtig godt sker noget skidt😳 det har været så meget af det i mit liv at jeg har givet ret meget op.. respekt du lever livet fuldt ud istedet. Og dejligt vi må følge med og glædes på dine vegne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med citatet: “The only time you should look back is to see how far you have come”.

  Selvom livet byder på modgang efter medgang, så er alt her i livet lektioner – og du har stensikkert hørt det før: Livet leves forlæns og forstås baglæns..

  Nyd det mens I kan. Det er så glædeligt at det går godt, og det må du aldrig have dårlig samvittighed over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har boet i København i 8 år og havde den skønneste lejlighed på Frederiksberg. Og jeg skulle ALDRIG tilbage til Jylland, men pga. Arbejde endte jeg i Kolding. I dag er jeg så glad for Jylland, at vi faktisk overvejer at flytte længere syd på, hvor vores familie er. Jeg skulle ikke flytte et barn dengang og kan godt forstå, at du har det svært med dette, Sådan vil jeg også have det. Men jeg tror du kan mærke i maven m, hvad det rigtige er. På trods af, at jeg bor i Kolding så ser jeg faktisk næsten mine veninder i København oftere end jeg ser dem i Kolding. Venskaberne i København bliver bare prioriteret højt og det fungere bedre end jeg havde turde håbe på.

  Held og lykke med fremtiden, er sikker på, at du bliver glad for dit valg. Uanset, hvad du vælger ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  One is never lonely, when surrounded by pure life ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Hvis økonomien er til det, så behold dit skønne hus og brug det som “hotel” når du/I kommer til Sjælland – Så er der noget velkendt og hjemmevant og det kan være rart og trygt for både dig og HN. Og skulle det (mod forventning) ske at I må gå hver til sit, så har du stadig dit skønne hjem og skal ikke starte helt fra bunden af med at skabe et nyt hjem midt i en følelsesmæssig hård tid. Alternativt, lej huset ud. Jeg ville absolut ikke sætte det til salg, med al den kærlighed og minder du og HN har bygget op dér – Og særligt ikke med så stor en vennekreds, arbejde osv., der vil trække dig til Sjælland så “ofte”. Så er det fedt at være et dejligt sted og ikke skulle låne sofaer og leje hotelværelser. 😊
  Og sikke en ro dét vil give – Så er der kun tilbage at stornyde det nye liv i Kolling ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg synes at du bare skal springe ud i at flytte til Kolding. Du lever kun en gang 😃 jeg flyttede selv til Sjælland da jeg mødte en fyr . Vi blev gift efter 1 1/2 måned og gravid efter 3 måned og det er nu 11 år siden og vi er stadig sammen og har aldrig haft det bedre. Selv om alle sage det ikke ville holde. Ps han er også pilot ✈️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Mascha.
  Hvorfor ikke være i Kolding i de uger, hvor din datter er hos sin far. Så kan du jo hver anden uge teste hvordan det er. Den endelige beslutning kommer af sig selv….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Du skal give dig selv lov til at være tosseglad.
  For uanset om du er det eller ej, så kommer de hårde stød som livet giver alligevel . Ingen går fri. Livet er pisse hårdt og ubarmhjertigt, og vidunderligt! Så glæd når glæden er der, og tag stødende når de kommer.
  Jeg har selv sloges med det at så nu kører livet sgu for mig, og bum, så kommer der nye alvorligheder at forholde sig. Men du rejser dig igen, for du er stærk. Gad vide hvad det er der er sket for dig…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Kæreste Mascha ❤

  Kender det så udemærket fra mig selv. Men ligesom Ulla skriver, og også det jeg fornemmer, så er du selv kommet frem til, at man skal give sig selv lov til at være vildt glad og lykkelig, og gribe livets glæder og ikke mindst kærligheden når den er der, for ingen kender dagen imorgen.

  Kh & kram
  Charlotte 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Grib kærligheden. Og forældremyndighedssager og syge børn kan ingen stå i mod. Du skal nok komme igennem det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Mascha – du er en iværksætter af natur. Du får ting til at ske. Det er ikke mange mennesker, som er velsignet med den evne. Så hop ud i det næste eventyr, og skriv selv din egen historie. Hvorfor vente – og vente på hvad? Hvad angår din datter, så har hun lige nu alderen til at klare forandringer og falde til. Små børn på hendes alder er de mest forandringsparate væsener, når bare rammerne er trygge.
  Jeg tror på, at man skal slå til, når chancen og lykken byder sig. Sådan lever jeg selv. For det meste går det godt, og ellers lander man som regel på benene alligevel. Jeg hepper på dig og kærligheden – afstiafsted Go Girl 💪❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Jeg hører tit rådet når jeg er i tvivl om noget. Er du i tvivl så er du ikke i tvivl. Pøj pøj med beslutningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Man er vel altid lidt i tvivl 😏 Det hører med til at vende og dreje alle mulighederne. Jeg kan være i tvivl lige inden et jobskifte, jeg havde en snært inden jeg skulle være mor, inden huskøb osv.
   Men det afholder mig ikke for at prøve. Hellere fortryde det man prøvede, end det man aldrig fik gjort…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOUISE

  Jeg kommentere ALDRIG dine indlæg, men jeg har altid kigget med!
  Men nu bliver jeg simpelthen nødt til at åbne min mund:
  DU ER EN KÆMPE INSPIRATION. HVIS DER DOG BARE VAR FLERE AF DIN SLAGS I DENNE VERDEN UNDERLIGE VERDEN! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej mascha, man siger man skal leve livet fuldt ud. Når jeg læser dine oplæg så gør du det, du mangler bare lige det sidste, med kærligheden. Nogen siger du skal se tiden an og vente med at rykke sammen. Vil fortælle lidt personligt, min far og hans kæreste havde kendt hinanden i 3 mdr. Da de blev gift, de endte med at have været gift i Ca 24 år da min far døde. De tog chancen, men de vidste at de var rigtige for hinanden så hvorfor vemte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg bliver helt rørt ❤️ Go for it og tak fordi du minder mig om at livet skal leves nu, det var en tiltrængt reminder 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttetanker... Kærlighed & Kolding.