Aftendukkert. Så smed vi tøjet, igen...

Wonderful Copenhagen!

I går gik turen til KBH igen… Århhhh hvor var det dejligt med hygge, god mad, sol og pulserende storby. Jeg er så glad for jeg har valgt en dansk sommer i år, for der er da ikke noget bedre sted at være i det vejr her. Hold op hvor jeg nyder livet, og tænk sig lige… I denne måned fylder jeg 39 år. Uha, uha der er meget jeg skal nå det næste år! Det er som om det er et meget skarpt hjørne der nærmer sig, og jeg har altid haft en idé om en masse ting der havde deadline netop dér. Altså ved de 40. Ej men stop, shit jeg kan slet ikke forstå det, føler mig jo som en på 27, eller noget. Ahhhh følte mig lidt damet i denne kjole her, og jeg kunne li’ det ku jeg!

Jeg gør mig mange overvejelser og ligger en masse planer for tiden, for det næste år, og der er så mange spændende ting i sigte. Jeg får helt ondt i maven, hvis ikke der er udsigt til noget vildt. Jeg er elendig til at lade tiden stå stille og bare nyde, selvom det nok ville være en god øvelse. Jeg har brug for drivet, spænding og udfordringer, ellers visner jeg. Tænk hvis jeg er halvvejs i livet nu… Eller længere, det ved ingen, så skal jeg godt nok ikke misse noget, det er helt sikkert!

I dag vågnede jeg 7:30 som altid, og havde en pokkers migræne. Den er væk nu, så jeg vil gå ind og vække Troels, lave noget æg og bacon og hive ham med ud på badebroen til en morgendukkert. Det blir en dejlig dag, også i dag.

Jeg sætter enorm stor pris på at Troels har et fleksibelt job, eller hans arbejdsskema er. Det giver os så mange gode muligheder og dage sammen, når vi bor så langt fra hinanden. Vi fandt en hyggelig lille gård til en skøn frokost, og skåler lige ovenpå et godt møde ♥

Kjolen er fra Pierre Balmain, jeg købte den i Laura Thomsen i Silkeborg, men tror måske jeg nappede den sidste. Øreringene er fra A-Hjort.dk og solbrillerne som jeg desværre knækkede senere, er fra Sofie Schnoor. Sko fra Zara.

Image Map

Næste indlæg

Aftendukkert. Så smed vi tøjet, igen...