Har I kendt mage? Se lige hvem vi fandt...

Weekend på Samsø

Annonce i samarbejde med Færgen og Visit Samsø

Jeg er altså blevet ret pjattet med at holde ferie i Danmark. Selvfølgelig har vejret ret meget at sige, for sidste år var det knap så sjovt, men når det er som nu, kan jeg ikke forestille mig noget bedre sted i verden at være. Udover en lille tvoptagelse for år tilbage, har jeg ikke været på Samsø. Hvorfor, forstår jeg simpelthen ikke nu. Her er fantastisk, virkelig!

Fredag tjekkede vi ind på Ballen Badehotel, hvor vi skulle tilbringe weekenden. Ja vi er her såmænd stadig. Vi bor lige midt i Ballen, midt i en masse charme, havn med flotte både og en helt fantastisk strand. Nu har vi jo også lige været på Bornholm hvor vi badede, så jeg har da lidt dansk vand at sammenligne med, og her slår Samsø altså Bornholm på badevandet med længder! Vandet her er vitterligt lige så klart som på Bahamas, det er bare mere grønt end turkis, men klart som drikkevand. Meget børnevenligt, og meget Maschavenligt. Så pjattet er jeg nemlig normalt ikke med dansk badevand.

Første dag stod på ren hygge, champagne, strand, sol, god mad, jazz og drinks…

Jeg kan altid regne med at Troels forsyner mig med bobler. Så bliver weekenden bare bedre.

Tá-daaaaaaa!! Ballen Badehotel er så skønt, og personalet så søde og hjælpsomme.

Troels fløj henover Samsø den anden dag, og tog lige et billede til mig, så jeg kunne se hvor vi skulle bo. Den er nu så anvendelig, den jetjager.

Jeg tror der er omkring 100 meter ned til den fineste strand, med det helt klare vand, fra Ballen Badehotel.

Første aften spiste vi på vores eget hotel. Badehotellet drives af René og Tinna, der ellers har gjort sig i det Århusianske restaurations- og hotelmiljø. De gør det ret godt! Stedet og stemningen er meget nærværende, intim og hyggelig, og lige denne weekend er der også jazzfestival, med underholdning på hotellet om aftenen.

Vi lod René, en glad og lun mand, sammensætte menuen for os, og det var vi bestemt ikke kede af. Vi blev i dén grad forkælet og jeg sad flere gange og nærmest hvinede af glæde over det vi fik serveret. Hold nu op hvor var det lækkert.

Brad Pitt og Angelinas rosé. Det er da lige os mener René….

Hummer, rabarber og rosé… What more can you ask for? ♥

Jeg har så meget at fortælle og vise herfra Samsø, men nu skal vi altså ud på et lille eventyr her på øen, så jeg skal smutte nu. Jeg viser lidt mere i aften, så kig forbi igen senere.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Har I kendt mage? Se lige hvem vi fandt...