Ferieupdate fra Bornholm og regnvejr

Sol, sommer & masser af is – ALØHA!

SÅ kom der sol til Sandvig! Vi knuselsker området her, huset og stranden. Vi blev i Sandvig i går, fordi jeg lige fik en ekstra skraber, det sølle skrog jeg efterhånden er. Men hold nu op hvor vi hygger. Det er skønt at rejse ud i verden og opleve en masse, men det helt langsomme sommerhusliv er også skønt at opleve. Der er bare ikke noget bedre end sommer i Danmark. Jeg synes også det er enormt heldigt vi har så mange gode muligheder for at lære hinanden at kende, som de to familier vi er, her henover sommeren. Det giver lidt gode gode oplevelser og relationer at arbejde videre på, når hverdagen med skole og job igen dukker op. Det er sjovt at se hvordan de tre børn fletter sammen, og hvordan min pige efterligner den store, og drengen er den omsorgsfulde.

Det bliver ikke den store guide I får disse dage, men postkort med feriebilleder i stedet. Håber I nyder sommeren ♥

Mine produkter forhandles her.

Vi nåede lige op i fyrtårnet og se solnedgangen ét minut inden den gik ned. Smukke vanilla sky!

Selfietime! Husk at følge med i mine storys på Instagram.

 

Image Map

Næste indlæg

Ferieupdate fra Bornholm og regnvejr