Nu er mit hjem sikret mod indbrud med en Verisure alarm – er dit også?

Roskilde Rookie… I’m all in!

Jeg er lige så overrasket som I er. Jeg er på Roskildefestival – alle dage! Og jeg er, for the record, ikke kun i mediebyen. Jeg har hygget mig mere end jeg har taget billeder, så det retter jeg lige op på i dag.

Sidste år var første gang jeg smagte en anelse på festivalen. Det bestod af et ca. 12 timers besøg, hvor jeg hovedsageligt sad i loungemøblerne i Bulliet baren inde i mediebyen, imens regnen tæskede ned. Det passede mig egentlig meget fint, så kunne jeg sige jeg havde været der, uden at blive hverken støvet eller våd. Genialt. I år er en anden sag, for jeg endte jo med at tage på Smukfest også, og så blev jeg lidt pjattet med det her festival, og Signe ved lige hvordan hun skal lokke. “Jeg har hotel til os”…

Faktisk skulle jeg ha’ været i England i stedet, hvor Troels disse dage flyver airshow. Det endte bare med at blive lidt besværligt det hele, for jeg kan ikke sådan lige hoppe på hans jetjager derover, sammen med ham. Også derfor han ikke er med. Det er altså ikke fordi det er en “tøsetur” og vi har brug for alenetid. Der er mange drenge her, ja jeg kalder dem altså drenge og ikke mænd, når de ter sig sådan. “Det er herreur så kæresterne er ikke med”, siger flere af dem vi kender og hænger ud med. Nå nå, men altså jeg synes da det ville være hyggeligt deres damer var her, så der er flere af os. Det må være en kønsting.

Vi har også hørt lidt musik, selvom det slet ikke er derfor vi er her. Vi hørte Eminem, som var vildt fedt, hvis man ser bort fra det ævleri mellem sangene. Bruno Mars var ikke lige mig, det var simpelthen for kedeligt. Om vi skal høre mere musik? Sikkert, jeg synes bare ikke jeg kender navnene, og er nok også meget mere til musikken på Smukfest end Roskilde. Helt generelt er jeg meget mere til Smukfest, men jeg synes det er sjovt at prøve Roskildefestival også. Jeg kan her på 4. dagen mærke at jeg er ved at være lidt mat i betrækket, så næste år bliver det nok til en lidt kortere omgang, men jeg vil jo omvendt heller ikke gå glip af noget.

Jeg har kjole på, for bukserne strammer efterhånden lidt…

The essentials…

Tilbage til hotellet. Det er så ikke helt et hotel, nærmere et motel. Eller… Jeg har på fornemmelsen det kan udlejes på timebasis til daglig, men det taler vi ikke mere om. Her er en seng til hver, bad, toilet og godt selskab. Der er 10 værelser, og på de andre bor der nogle sjove og søde typer vi kender lidt fra det københavnske byliv, plus nogle af de artister og bands der skal optræde. Vi har en fest, og det tager kun lige max 10 min at gå ind til mediebyen herfra.

Her bor vi så. Jeg har valgt denne seng i det pinke hjørne. Det er luksus kan jeg forstå. I dag skal jeg ud og se campingområdet… Jeg er en anelse nervøs, haha!

Blandede medbragte vigtigheder.

Tip: Jeg så lige ved et tilfælde at der er 50% på min solserie i Matas, men kun til i morgen.

Image Map

Næste indlæg

Nu er mit hjem sikret mod indbrud med en Verisure alarm – er dit også?