Hva' så Kolding?! Det laver vi...

Inspiration til hygge i haven + feriebilleder del 1.

 

Jeg har slet ikke fået vist jer alle de dejlige billeder fra Bornholm – jeg har mange! Udover jeg selv bliver glad af at kigge på dem, tænker jeg de måske kan være god inspiration til jer der gerne vil ha’ lidt mere hygge ind i haven. Jeg er selv meget inspireret og får lyst til at ændre alt muligt hjemme. Jeg harogså taget billeder af hele huset indvendig, det er I simpelthen nødt til at se også. Først haven og mine yndlingsmennesker ♥

Der er rigtig mange der har spurgt til sommerhuset, som jeg låner af en jeg kender. Jeg har egentlig blot henvist til hende via Instagram tidligere, men det er nu oprettet hvis I skulle ønske at leje det, kan I nu gøre det via dette link. Det er altså ikke reklame, blot en venlig henvisning.

Se lige hvor vi har hygget os…

Lucky me ♥

Image Map
   

4 kommentarer

 • Eva

  Det nederste billede er fantastisk! Jeg tror du har skudt papegøjen med ham
  Troels ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt sommerhus…og sikke en dejlig mand du der har hapset-det slet ikk så ring endda. Og så kan jeg godt lide, når jeg ser noget ægte hos,en blogger, hvilket jeg synes er sjældent. Det er ægte glæde man ser hos dig og Hollie har det også godt. Så bliver jeg glad 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Det ser så dejligt ud og det varmer helt ind i mit hjerte at se hvor godt og glade i er sammen alle fem. Dig og Troels ser fantastiske ud sammen og jeg tror i har fundet hinandens legebarn og kan begå jer i alle sammenhænge sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Engelina

  Dejligt at se I hyggede jer … ❤️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hva' så Kolding?! Det laver vi...