Wonderful Copenhagen!

Nu er mit hjem sikret mod indbrud med en Verisure alarm – er dit også?

Reklame i samarbejde med Verisure

Som I nok har bemærket, så tilbringer jeg en del tid i Kolding for tiden, og har det også med at fare rundt omkring ude i verden. Jeg har det rigtig godt med mit hus er spækket med alarmsystem når jeg er mere væk i sommerferien, og det plejer det også at være, men nu har jeg altså fået et nyt system med nogle  muligheder jeg ikke havde før.

Se Verisures alarmsystemer

Grunden til, at jeg har skiftet til Verisure, er, at jeg for det første gerne vil have, at mit hus er sikret, når jeg ikke er hjemme, og det er det med med alarm, kameraer i rummene og nu en smart højtaler (VoiceBox), hvor der ved indbrud vil være en person i den anden ende fra Verisuresalarmcentral, der taler til tyven og stresser ham. Men endnu vigtigere… Så er denne person der også, hvis der skulle ske noget, imens vi er hjemme, som er det, jeg frygter allermest. I må kalde mig paranoid alt det I vil, men jeg finder stadig cigaretskodder udenfor mine vinduer om morgenen nogle gange, når jeg har glemt at låse min jernlåge. Jeg har det også bedst med, at når Hollie Nolia og jeg lægger os til at sove, så kan jeg slå alarmen til så “skallen” er sikret. Jeg har Verisures sensorer på vinduer og døre, og faktisk er de så effektive og følsomme, at står der en og er ved at brække en dør eller et vindue op, så går alarmen på bare den uvante bevægelse der finder sted – så kan tyven altså nå at fortryde. Samtid vil der så lyde en stemme fra Verisure VoiceBoxen, som spørger os om vi er okay, og jeg ville kunne tale direkte med personen.

BetjeningspanelVerisure betjeningspanel

Verisure vibrationsdetektorVerisure vibrationsdetektor

Lige den mulighed er jeg ret vild med, at der altid er hjælp i form af en person på den måde. Jeg har instrueret Hollie Nolia i hvad hun skal gøre, hvis jeg en dag bliver syg, falder om eller ned af en stige. Så trykker hun på SOS knappen, og så ved vedkomne fra Verisure i den anden ende spørge hvad der er galt, tage et kig på kameraet og tale med hende til hjælpen er fremme. Så skal hun ikke finde telefonen og stå i panik med det, men bare sige ud i lokalet at der er brug for hjælp.

Der er en SOS knap på selve panelet her, men det andet lille panel, en Verisure NightControl, er det jeg er mest imponeret over. Den har jeg nemlig ved siden ad sengen, og her kan Hollie Nolia (hun sover oftest hos mig) slå alarmen til og fra. Som mange andre børn i den alder, er hun bange for røvere. Men som jeg har fortalt hende, så kan de ikke komme ind når vi har slået den til, for den er på HELE husets “skal”. Om morgenen kan hun let lige slå den fra, og lukke katten ind der plejer at stå og kigge ind, når den er for doven til at bruge kattelemmen. På panelet her, med de to store knapper, er der også en SOS funktion, og især derfor har jeg den ved siden ad sengen. Trykker jeg/Hollie på begge knapper på samme tid, vil jeg aktivere SOS alarmen, hvor der igen er en der spørger mig hvad der er galt. Alarmen begynder altså ikke at hyle, men jeg er i kontakt med personen i den anden ende, via højtaleren et sted i huset.

Verisure Night ControlVerisure Night Control

Ja, I know, jeg går faktisk ret højt op i det her alarm og sikkerhed. Men kender I ikke det med man er lidt bange for at komme hjem til indbrud, uanset om det er hus, lejlighed eller sommerhus? Jeg har Verisure app på min telefon så jeg hele tiden kan følge med i hvordan det går derhjemme, og jeg kan let slå alarmen til og fra, når min Happy Helper kommer og går.

Du kan lige nu tage Verisures alarmtest, for at få en sikkerhedsrådgiver ud og se hvor godt dit eget hjem er sikret. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Som ekstra bonus følger der også brandalarmer med, når man får et alarmsystem fra Verisure. Nej, det er ikke bare sådan en alm. brandalarm… Den er ret smart! En af kommentarende på min IG da jeg postede et billede mit nye Verisure system lød på at manden havde steget bøffer, og så var røgalarmen gået i gang, hvortil vagten i voiceboksen havde sagt til konen at hun skulle sige til manden, at nu havde de bøffer altså fået nok!

PS: Husk du kan få håndværkerfradrag, og Verisure dækker de første 3000 kr. af din selvrisiko på din indboforsikring, hvis uheldet alligevel er ude.

Image Map

Næste indlæg

Wonderful Copenhagen!