Blogevent: Forpremiere på Mamma Mia! Here we go again...

Hva’ så Kolding?! Det laver vi…

I mens alle andre jeg kender er til musik i lejet eller til Samsø festival, så tager vi da til Grøn i Kolding. Kan måske godt indrømme at jeg har fucket lidt op i weekenderne, da planen var at tage til Tisvilde, og at vi netop skal til Samsø næste weekend. Flot. Så Kolding må altså lige hive den hjem denne gang, og det gjorde den nu også meget godt. Vi rundede lige pladsen en tur og hørte lidt lækkert musik og fik en kold fadøl. Eller Troels gjorde, jeg holder den egentlig bare, fordi jeg skærer hårdt ned på sukker/alkohol indtag for tiden. Så jeg drak vand – I kid you not! Jeg har også lige beklaget min nød over mimosaafsagn her på terressen hvor jeg sidder lige nu. Det er modbydeligt! Jeg drikker vand med lime, lad os tælle minutterne og se hvor længe det holder.

Outfit (reklame/affilliatelink): Nederdel her / bæltetaske her / toppen er en ældre sag fra skabet / sandaler fra Sofie Schnoor

Få 20% på min nederdel og bæltetaske med rabatkode: MASCHA20 (den kan også bruges til andet på siden!)

Vi var i legeparken den anden dag, hvor denialt er det sted lige?! Hollie Nolia er vild med det, og så dejligt nemt at tage lidt mad med og grille der. Så fik vi aftensmad og hyggede indtil mormor og morfar kom og hentede feriebarnet.

Der er iøvrigt ikke noget bedre end remoulade. Altså den fra sådan en god gul plasikbøtte, ikke noget øko-hjemmelavet grovhakket pjat, bare en rigtig god omgang remo, uhhh hvor jeg bare elsker det. Kalorier og E-numre godt rørt sammen, nammenam.

To der bare er helt pjattede med at få orange redninsveste på, i det ankeldybe vand.

Og så landede musen i Byrsted… Tror lige hun klarer den med BFF Silje ♥

Image Map
   

15 kommentarer

 • Majken

  Madsbyparken i Fredericia er også et så skønt sted 👍🏼 legeplads, Tarzan bane, dyr, sø til sejltur og meget mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Tak, det må vi næsten prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

   Majken kom mig i forkøbet. Det må i helt sikkert prøve – det er også gratis 🤩

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • PERNILLE

   Vil tilslutte mig…. Madsby i Fredericia… Så fedt!!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fashion

  Lidt sjovt hvad man husker – men jeg husker at have læst for mange år siden herinde + du sagde det i “Min fede træner”, at du aldrig spiste sådan noget snask som remoulade osv. Hmm, vi er nogen, der husker ret godt😉😉
  Bliver det passet til efter situationen, hvad der lige passer ind?😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Tja.. jeg spiser aldrig sådan noget som snickers og marsbarer osv. Men det ændrer ikke ved at jeg synes det smager lækkert😉 Har ikke spist det i årevis, da jeg ikke har godt af det, og i bund og grund synes det er noget snask. På trods af det at det er noget snask, kan jeg huske at jeg godt kunne lide det.
   Det er vel det samme…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashion

   Hvor er du sjov Sara😅Hun skriver jo ikke om det på den måde, hvis hun ikke spiser det😄😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Men du er ikke sjov, Fashion. Altid er det somom du leger politi og åbenbart mener, at du skal tage Mascha i at lyve/pynte på historien eller hvad det nu er, du lige har gang i. Det er så megatræls! – forstår du, hvad det betyder fra dit parisiske😉 eksil? Ja, du behøver egentlig ikke at svare.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashion

   Undskyld jeg trådte dig over tæerne Kirsten, det var slet ikke meningen. Skrev det nu bare i sjov. Øv☹️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samsø næste weekend??
  Vi er her nu og far været her mange gange de sidste 20 år. Der er noget helt særligt her på denne skønne ferie ø.. ..😊😊 har du en særlig anledning til at komme her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Ser hyggeligt ud 👌👌❤❤🌞🌞

  Kh Charlotte 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda

  hej mascha.
  nu dunskal til samsø så synes jeg du skal besøge en lille butik der hedder baghuset. 🙂 det er min fætter og hans kæreste der har det. 😉 er sikker på du vil elske den. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vil I prøve noget lidt størrere end Legeparken i Kolding, er der Mads by parken i Fredericia. Der er også dyr. Dog koster både og tog penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cilla

  Hvis I kommer i nærheden af Middelfart kan Hindsgavl Naturcenter/legeplads anbefales. Udfordrende legeplads i skønne omgivelser. Og så kan du samtidig invitere Troels med på Bridgewalking, det mangler i da vist at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej Mascha 🙂 jeg husker, at du har været igang med at få lavet permanent hårfjerning, kan man få en lille Updatet? Overvejer det nemlig selv, men har hørt en del negativt om resultatet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogevent: Forpremiere på Mamma Mia! Here we go again...