Mamma Mia! Here we go again... Kom med mig til forpremiere og tag din veninde med!

Ferieupdate fra Bornholm og regnvejr

Jeg er så typen der så Homeland indtil kl. 1:30 i nat, og vågnede igen kl. 5:50. Det er bare lidt svært at sove når man nyser, snotter og har ondt i ørene. Men hey, så kan jeg da dele lidt feriebilleder med jer imens. Havde jeg været frisk, ville en morgenløbetur være fantastisk. Vi løb en tur den anden aften ved solnedgang i den smukkeste natur, og endte oppe i et fyrtårn der næsten var en Hollywoodkulisse værdig. Åhh hvor jeg ærgrede mig over jeg ikke havde kamera med – det var SÅ smukt! Men så fik vi nydt det i virkeligheden og ikke gennem en linse, midt i en form for eventyrlandskab. Og sådan fik jeg på en snedig måde lige fortalt jer, at jeg faktisk har  løbet en tur, når nu jeg ikke kunne tage et billede af det, ha!

Vi har egentlig ikke været på den store sightseeing herovre, vi er på Bornholm hvis man ikke lige har fulgt med, men hygget os i området og i huset. Vi gider ikke slæbe ungerne med rundt og se kirker eller andre seværdigheder de alligevel er ligeglade med. Vi vil egentlig hellere bare hygge os. Om det så betyder det er med spil, iPads eller ved at se en film, det bestemmer man selv. Så går vi nogle ture og finder måske en legeplads eller hopper i havet i regnvejr. Arhhh det passer ikke helt, vi var en tur på Hammershus, og det var faktisk lidt som at besøge en stor legeplads. Der var mange steder at løbe rundt, klatre og lege gemmeleg, så det var et hit. Der var også lige et par F-16 kollegaer der drønede forbi og viftede med vingerne, imens vi stod der.

I dag skal vi en tur til Dueodde, når de andre engang vågner. Vi håber vejret er godt nok til en strandtur, ellers kører vi rundt og finder hyggelige steder, måske til en picnic, og lidt minigolf her i Sandvig i aften.

Hollie Nolia spørger hele tiden hvad det nu er landet her hedder, og når jeg så igen fortæller at øen hedder Bornholm, render hun rundt og synger “Bornholm, Bornholm, Bornhoooooolm… Du den dejligste ferieøøøøøøøø”. Hun elsker at være her, og vil slet ikke hjem igen, så ferien er da et hit, selvom her regner og vi bare nusser og hygger.

 

Image Map

Næste indlæg

Mamma Mia! Here we go again... Kom med mig til forpremiere og tag din veninde med!