Feriebilleder fra Bornholm

Blogevent: Forpremiere på Mamma Mia! Here we go again…

Reklame i samarbejde med UIP

Mamma Mia! Here we go again… Sikke en helt fantastisk dejlig aften vi havde sammen, den anden dag til min forpremiere på denne skønne, glade og dejlige film. Arrangementet foregik i CinemaxX på Fisketorvet, hvor der var linet op med kanapéer, rosé, dejlige drinks, glade læsere og en proppet goodiebag på hvert sæde. Vi startede med hygge, en hel masse billeder og selfies, inden vi satte os i salen, hvor vi næsten ikke kunne sidde stille.

Filmen foregår på en lille charmerende græsk ø, hvor vi følger forhistorien til hvordan Donna kom til øen i sin tid, og hvordan hendes datter fik hele tre fædre. Der er masser af kærlighed, sommer og ø-idyl, og selvfølgelig en masse gode ABBA sange. Det er en film man bliver glad af, jeg både grinte, græd og sang, og dansede nok også lidt i sædet. Man bliver revet med af stemningen, og jeg synes bestemt det er en film man skal se i biografen. Det er fedt når der er fuld knald på de gode sange, og så er jeg bare en sucker for klare farver og hele den lækkerhed der generelt er i filmen. Den er flot og glad… Og CHER er med! Hun er for vild, jeg elsker Cher. Hun er mere glat i ansigtet end min datter og rocker for vildt med hendes performance. Skal altså ses!

Filmen har premiere nu, så det er bare med at smutte en tur i biffen og se den – Jeg elsker den ♥

Jeg inviterede Troels, hans mor og børnene med, og kom først i sidste øjeblik i tanke om, at der jo nok ikke var andre mænd. Men hey, så er der da ikke noget bedre sted at være, vel. Der var dog et par stykker mere, og de så ud til at være glade for jeg også havde min med. I skulle se ham stå og suge drinks i Jack Daniels baren da han kom, haha.

Kølig rosé og drinks, whats not to like.

Glade og friskie sommerpiger. Så dejligt at se nogle flotte outfits.

Vi fik sludret og taget en masse billeder.

Uhhhhh så kys mig da for pokker, når jeg står her og letter ben! ♥

Ret lækker goodiebag vi fik sat sammen, håber den fald i god jord. Der er ikke noget bedre end små overraskelser.

Tá-daaaaaaa!! Let’s do this….

YES, den var nemlig virkelig god og sprudlende filmen. Vi elskede den!

En masse søde gæster ♥ Det er ret mig mig-spam, men jeg lovede gæsterne at ligge nogle billeder op af os… Og jeg har simpelthen sneget mig med på stort set det hele. Ups.

Mette her er min ældste veninde. Altså ikke at hun er gammel (of course) , men hende jeg har holdt ved i længst tid.

Min kjole er fra Ravn og bæltet en gammel sag fra skuffen.

Image Map

Næste indlæg

Feriebilleder fra Bornholm