Og nu... Marvel Summer of Super Heroes i Disneyland Paris!

Se hvad jeg har shoppet. Mix af dyrt og billigt…

Hvis I følger med på min IG story, vil I vide at jeg holder online-loppemarked, hvis man kan kalde det det, i disse dage.

Jeg kunne simpelthen ikke være i mit tøjværelse mere, og min Happy Helper Emma der kommer og ordner mit hus, har været efter mig for at rydde ud – så det har jeg gjort. I tror simpelthen det er løgn, jeg har fundet over 300 stk. tøj som jeg er ved at skille mig af med. Omfanget har gjort jeg ikke orker at sælge det enkeltvis, og bare tanken om at pakke det ned, prissætte hver enkelt del og køre det ud på et marked hvor det skal anrettes, giver mig alt for tidligt lange kasser. Glem det! Så jeg har solgt lykkesækker som er gået som varmt brød, og det kan jeg nu godt forstå, for jeg har sat priserne sådan at folk kan tjene på et evt. videresalg, når det drejer sig om så meget. Der er også designertasker, sko, støvler osv. derinde… Hvis ikke det allerede er solgt. Der kommer garanteret mere, så hold øje! Jeg sender desværre ikke, så det er ren afhentning i Dragør uden undtagelser.

Men nu er det jo ikke fordi jeg kommer til at gå rundt med måsen bar. Jeg har allerede sikret mig der bliver fyldt op igen. Jeg har shoppet lidt nyt og lækkert, både billigt og dyrt.

Da jeg var ned og hjælpe med åbningen af Laura Thomsen Luxury, endte jeg med at købe nogle af de gode tilbud, som er det på øverste billede. En blanding af Pierre Balmain, Red Valentino, Missoni og Karl Lagerfeld. Men jeg har også været et smut i Zara, hvor jeg aldrig går tomhændet fra.

Jeg er ret glad for store tasker der kan rumme en del, med plads til både cardigan og computer. Den sorte er fra H&M og en gave fra min lillebror, den røde er fra Zara og den brune fra Red Valentino/Laura Thomsen (på tilbud!)… Og så den sorte clutch fra Red Valentino/Laura Thomsen som jeg også fik rabat på. Alle gode køb!

Udover tasken fandt jeg også et par jakker i Zara, som er gode til en dejlig dansk sommeraften. Mine Valentino stilletter her er et par mdr. gamle, men vil lige vise jer at man altså sagtens kan få nogle ret fine bling-bling til et meget mindre budget, og lige så fikse. Jeg fandt også disse i Zara til bare 449 kr. som altså er en hel del mindre end mine Valentino, men også rigtig fine!

Grøn jakke / hvid jakke / stiletter med simili / Valentino med nitter

Image Map
   

7 kommentarer

 • Camilla

  Hej Mascha 🤗
  Hvis ikke man har Instagram, hvor kan man så følge med i salget af lykkesækkene? 🤩🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Ikke andre steder, det er kun der 🙂 Men de er også solgt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Nåh for søren da 🙈 men tak😘👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mascha ????

  Hvor er den fine denim skjorte fra? 😊
  Hilsen Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Hvor er den flotte mønstrede kjole fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er den flotte kjole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og nu... Marvel Summer of Super Heroes i Disneyland Paris!