Go get it! GO Beauty...

Rød kjolekrise! Hvad skal jeg vælge???

Kjolekrise!!!

I dag er vi til familiedag på Skrydstrup hvor Troels arbejder. Her kan alle familier, kærester, koner og børn komme med og se arbejdspladsen, og bla. Troels flyver en opvisning i F16. Det glæder jeg mig til at se.

I aften er der så gallamiddag for eskadrillerne og veteranerne. Troels, eller TEO som han hedder på arbejdet er i eskadrille 727 som har farven rød. Der er altså fest i “rød stue” i aften, og jeg skal naturligvis i røs kjole… Og det kommer alle de andre sikkert også i. Den anden eskadrille er blå, og den farve må jeg fandme ikke tage på. Tænk hvis han var i den blå… Jeg HADER jo farven blå! Men rød er lige min farve, pænt heldigt.

Nå, men jeg har ledt og ledt efter en rød kjole, og kunne ikke rigtig finde en. Jeg synes min valentines-kjole er liiiige nedringet nok (der var vi ikke enige), så jeg har fundet nogle andre røde kjoler der gemte sig i skabet. Og så naturligvis et par Loubutins med rød sål.

Hvilken skal jeg vælge?!? Troels er i fuld galla, med sådan noget guld på. Jeg er ikke fan af den dragt, men sådan er det åbenbart.

What to choose???

Image Map

Næste indlæg

Go get it! GO Beauty...