Rød kjolekrise! Hvad skal jeg vælge???

Kjolevalg, F16 show og flyverfest…

Mange tak for jeres meninger om kjolevalg – den var svær! De tre kjoler var fund fra eget skab. Men, men… Jeg valgte at gå efter hvad jeg følte mig bedst tilpas i, og tænkte også at selvom mændene var i galla, så var hele meningen jo at have en sjov og festlig aften i deres eskadrille, og håbede ikke de var hys med længden på kjolen. Jeg valgte helt rigtigt. Der var både lange kjoler, korte kjoler og buksedragter.

Men… Ej men det er så skørt… Jeg havde virkelig en sjov og dejlig aften, hvilket betød at jeg ikke fik taget et billede af os sammen i vores outfit. I know, vi står her sammen… Det kommer vi til.

Det hele gik ud på, at der var familiedag på flyvestation Skrydstrup, hvor vi kunne komme ned og så hvad det er vores kærester, mænd, fædre osv. laver når de er på arbejde. Begge Troels børn var med dernede, og vi fik set ham flyve opvisning i F16, set deres eskadrille og deres område, hangar og fly. Jeg tror mange mænd ville elske at se deres lokaler, men jeg tror ikke jeg vil beskrive det så meget da folk altid får ondt i røven over noget, og det de har er så specielt og unikt, og med en masse sjove og skøre traditioner… Ej men det er jo nøjagtig som amerikanske film med alverdens ritualer, og jeg skal komme efter dig. Det var selve aftenen med spisning og fest også, og jeg hyggede mig helt enormt.

Se lige hvor sej han er…

Det er Thors hammer der er på halen, da deres eskadrille hedder hammerkasterne – altså de seje. Det er de røde, og så er der en anden eskadrille der er blå… Det er dem ovre i kostalden.

Efter opvisningen som også bestod af en masse andre fly, var vi inde og hygge med grillede pølser, hoppeborg, øl osv.

De rutter ikke med indkvarteringen i Skrydstrup. Vi overnattede på flyvestationen, så vi kunne klæde om efter familiedagen og inden vi skulle til middag. Det var meget minimalistisk indrettet, og med bad og toilet på gangen. Jeg føler mig faktisk lidt G.I. Jane i dag.

TEO er Troels’ flyvernavn, og det de kalder hinanden i daglig tale, men jeg kalder ham kun Troels.

Det her er så de eneste to billeder jeg har fra hele aftenen. Et fra da vi kom, og et fra da vi gik hjem. Det sidste billede er aldeles uskyldigt, og viser bare at Troels bærer mig hjem på ryggen – ikke noget andet!

I mellem disse to billeder mødte jeg en masse søde, og virkelig imødekommende, nye mennesker. Det var en fest for jagerpiloterne, både de aktive, veteranerne og deres damer. De var simpelthen så behagelige, dejligt afslappede og sjove. Det var dejligt at møde alle dem Troels fortæller om til dagligt, se stedet og fornemme jargonen. Jeg er pjattet med det, og de tog så godt imod mig. Det var en rigtig god aften hvor jeg sludrede i timer, og skreg af grin over røverhistorier og skålsange.

Det var bare lige det, at vi ikke fik taget et eneste billede af os, hverken hver for sig eller sammen. Det duer jo ikke, og slet ikke når nu I har været med på kjole-krisen. Så vi gjorde det, da vi engang over middag var klar til at tage hjemad igen, at vi iførte vi os hele skrudet igen – jo vi gjorde sgu så! Med de vildeste tømmermænd og poser under øjnene, hoppede vi i det hele og fik nogen til at tage et billede af os inden vi kørte. Jeg kan da ikke misse at vi ikke har et billede fra min første fest. Så det har vi nu, og det i sig selv er en historie vi ikke glemmer.

T’á-daaaaaa!!! Det kan godt være vi var lidt mere bobbede og friske 20 timer tidligere, men nogenlunde sådan her så vi altså ud, og det var denne hindbærfarvede Red Valentino kjole, fundet hos Laura Thomsen Luxury i Silkeborg, jeg valgte. Som også var Troels’ favorit. Jeg havde mine leo Louboutins på til. I har spurgt hvor de andre to røde kjoler er fra, men det er altså nogle gamle nogen der ikke fåes længere, beklager.

Casual sunday shopping! Det var lige før vi ikke kunne få os til at gå ind og handle i vores outfits, søndag eftermiddag… Det havde vi jo ikke lige tænkt over. Men hey, jeg tror næsten det kan gå hen og blive en ny søndagstradition, hvorfor shoppe i sweat når man kan shoppe i galla?!?

Flyverfotos: Jacob Thomsen og Rune Dyrholm.

Image Map

Næste indlæg

Rød kjolekrise! Hvad skal jeg vælge???