Kunne vi bo i Jylland? Hollie Nolia kunne...

Hollie Nolia i debut: Stemme til animationsfilmen Hotel Transylvania 3

5 år og debut som stemme på en animationsfilm, det er da vist heller ikke for tidligt, hva’.

Jeg har selv lagt stemme til, eller dubbet som det hedder, flere af slagsen og det har været til stor fornøjelse for Hollie Nolia… Og egentlig også lidt derfor, jeg selv har syntes det var sjovt. Hendes far har også været med i et par Cars film, så jeg tror at hun tror, det er sådan noget man gør. Og det er det vel også, hjemme hos os. Og nu er det så hendes egen tur.

Som blogger/iværksætter-kiddo, ved den bette dame godt at der skal arbejdes for fornøjelserne, og efter vi ikke laver børnetøj længere, har hun ofte spurgt om ikke der snar var noget arbejde til hende. Ganske snu som hun er, har hun sørget for at snige sig med i min nye bagebog, for så bagefter at kræve betaling for foto – og det er altså til omgående betaling! Der er jo ikke noget bedre end at købe nyt legetøj for egne penge, vel.

Nu begynder jeg at nævne filmen, som hun/vi naturligvis får løn for at være med i, så være lige OBS på at det nok går ind under REKLAME fra nu af – tror jeg. Bare så I ikke føler jer vildledt og får varige reklame-mén. Har hørt Forbrugerombudsmanden holder skarpt øje!

Da jeg så en dag skulle spørge hende fra UIP (United International Pictures), om hun ville være stemme i Hotel Transylvania 3, blev hun ellevild! Mor her har også en bette rolle, så det kunne jo være en meget sjov oplevelse sammen. Og det var det! Hun var faktisk rigtig, rigtig god da hun først kom i gang. Hun forstår godt den slags produktioner, da hun efterhånden har været med rundt til en del, så det var sjovt for mig at se hende i action. Stolt mor, og meget stolt Hollie Nolia.

Hotel Transylvania 3 har premiere 12. Juli 2018

Se lige hvor sej (og pokkers cute) hun er ♥

Det var sjovt at se billeder af alle de forskellige tegnefilm der er blevet indtalt i studiet…

I forbindelse med Transylvania 3, var vi sidste weekend i Glostrup, hvor Power holdt et arrangement som vi deltog i. Bloggeren Allan/Fartilfirepiger.dk var også med, og vi skulle sammen lave slim med børnene – altså battle om hvem der lavede den bedste slimefigur. Shit jeg var dårlig manner, men det var enormt hyggeligt. Vi mødtes også i Disneyland for nylig, så børnene kender hinanden.

Det har jeg ikke prøvet før, at lave slim, og jeg er heller ikke god til det! Tre gange måtte jeg starte forfra, men så var den også lige i skabet.

Når man har fire piger, så er man ret rutineret i slime-making…

Ungerne havde en fest, og Hollie Nolia havde glædet sig i uger til vi skulle det her.

Nå ja ja… Er der dans, så lad os danse! Måske jeg skulle ha’ fuldt med i koreografien, haha!

Tá-daaaaaaaa!!! Nååååh… Hvem vandt så lige bedste slime, hva’ hva’ hvaaaaaaa’?!? 😉

Image Map
   

12 kommentarer

 • Anne

  Nu du selv nævner børnetøjet…hvad blev der af det? Har nemlig haft søgt efter det flere gange uden held. Er det mon noget der er planer om kommer tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvem ligger i stemme til? 😍 ..
  Jeg syntes det så dejligt at se at Hollie Nolia får lov til alle de spændene ting, og hun bare får lov til at være lige den hun er, og hun 100% selv er med i det. er skønt at følge, du en fantastisk mor😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Hvor er din kjole fra?!🙈❤️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Nu har det vel pga dig at Holly får den mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inge Lise

   Og?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   Ja at det jo hverken er noget hun har arbejder for eller på anden vis kæmpet for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • P

   … Og? Det er da fuldstændig ligegyldigt, det er vel i bund og grund de færeste ting sunde og raske børn på 5 år skal kæmpe sådan rigtigt for. Når Mascha nu har muligheden for at lade Hollie få sådanne oplevelser, hvorfor skulle hun så ikke? Selvfølgelig er hun stolt at Hollie, ligesom i nok er når jeres børn sparker til en bold eller fortælle de elsker jer. Det er en unødvendig nedladen henvendelse i kommer med, de damer – hvis i ikke har noget positivt at bidrage med, vil jeg hermed råde jer til, at lade helt vær med at “åbne munden” fremover 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super sejt, og især når hun får lov netop styret af lysten til at være med på filmen. Det er virkelig beundringsværdigt, så stor tommel-op herfra til Hollie Nolia. Det bliver en sej kvinde til sin tid! (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Tak, du er altid så sød og positiv Henrik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fedt at hun også får ‘lov’ at arbejde. 5 år eller ej, så får man robuste børn af at de er med i den virkelige verden. Du er en sej kvinde og mor, og til kæmpe inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvordan foregår det rent praktisk når hun skal lægge stemme til? Jeg antager holly endnu ikke kan læse replikkers?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Stort tillykke.
  Tilmed nævnes Hollie før dig, men de skal lige rette hendes navn
  http://www.danskefilmstemmer.dk/Film.php?fid=2310

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne vi bo i Jylland? Hollie Nolia kunne...