Kunne vi bo i Jylland? Hollie Nolia kunne...

Hollie Nolia i debut: Stemme til animationsfilmen Hotel Transylvania 3

5 år og debut som stemme på en animationsfilm, det er da vist heller ikke for tidligt, hva’.

Jeg har selv lagt stemme til, eller dubbet som det hedder, flere af slagsen og det har været til stor fornøjelse for Hollie Nolia… Og egentlig også lidt derfor, jeg selv har syntes det var sjovt. Hendes far har også været med i et par Cars film, så jeg tror at hun tror, det er sådan noget man gør. Og det er det vel også, hjemme hos os. Og nu er det så hendes egen tur.

Som blogger/iværksætter-kiddo, ved den bette dame godt at der skal arbejdes for fornøjelserne, og efter vi ikke laver børnetøj længere, har hun ofte spurgt om ikke der snar var noget arbejde til hende. Ganske snu som hun er, har hun sørget for at snige sig med i min nye bagebog, for så bagefter at kræve betaling for foto – og det er altså til omgående betaling! Der er jo ikke noget bedre end at købe nyt legetøj for egne penge, vel.

Nu begynder jeg at nævne filmen, som hun/vi naturligvis får løn for at være med i, så være lige OBS på at det nok går ind under REKLAME fra nu af – tror jeg. Bare så I ikke føler jer vildledt og får varige reklame-mén. Har hørt Forbrugerombudsmanden holder skarpt øje!

Da jeg så en dag skulle spørge hende fra UIP (United International Pictures), om hun ville være stemme i Hotel Transylvania 3, blev hun ellevild! Mor her har også en bette rolle, så det kunne jo være en meget sjov oplevelse sammen. Og det var det! Hun var faktisk rigtig, rigtig god da hun først kom i gang. Hun forstår godt den slags produktioner, da hun efterhånden har været med rundt til en del, så det var sjovt for mig at se hende i action. Stolt mor, og meget stolt Hollie Nolia.

Hotel Transylvania 3 har premiere 12. Juli 2018

Se lige hvor sej (og pokkers cute) hun er ♥

Det var sjovt at se billeder af alle de forskellige tegnefilm der er blevet indtalt i studiet…

I forbindelse med Transylvania 3, var vi sidste weekend i Glostrup, hvor Power holdt et arrangement som vi deltog i. Bloggeren Allan/Fartilfirepiger.dk var også med, og vi skulle sammen lave slim med børnene – altså battle om hvem der lavede den bedste slimefigur. Shit jeg var dårlig manner, men det var enormt hyggeligt. Vi mødtes også i Disneyland for nylig, så børnene kender hinanden.

Det har jeg ikke prøvet før, at lave slim, og jeg er heller ikke god til det! Tre gange måtte jeg starte forfra, men så var den også lige i skabet.

Når man har fire piger, så er man ret rutineret i slime-making…

Ungerne havde en fest, og Hollie Nolia havde glædet sig i uger til vi skulle det her.

Nå ja ja… Er der dans, så lad os danse! Måske jeg skulle ha’ fuldt med i koreografien, haha!

Tá-daaaaaaaa!!! Nååååh… Hvem vandt så lige bedste slime, hva’ hva’ hvaaaaaaa’?!? 😉

Image Map

Næste indlæg

Kunne vi bo i Jylland? Hollie Nolia kunne...