Unikt tilbud på tandemspring, kun til dig!

Sukkerjunkie på afvænning!

04171a01-258d-4582-a239-82e4e9c1490b

Jeg har lige været på detox, juicekur eller hvad man vælger at kalde det. Jeg tør nærmest ikke bruge ordet kur, for så er vi pludelig ude i noget med kropsidealer og jeg skal komme efter jer med ting jeg er skyld i – så jeg kalder det detox – eller sukkerafvænning.

Det er nemlig sådan jeg bruger det. Jeg er en sucker for sukker, virkelig. Det er ikke lettere for mig end alle andre, ikke at fylde i hovedet. Tro mig, jeg har også to arme og de griber efter alt hvad der glimter det mindste af de små hvide afhængighedsdannedde krystaller. Nåhhh ja, okay hvis jeg skal være sådan helt ærlig, så får jeg mig da også et glas vino eller bobler i ny eller næ… Eller bare i lind strøm, kan vi også kalde det.

Det er også virkelig rart og lækkert, men nogle gange, så er nok NOK! Det må gøres med måde, hvis jeg samtidig ønsker at daldre elegant rundt på høje hæle med en forholdsvis bette squishy-venlig popo. Så jeg har været på den famøse omgang detox, som jeg gør nogle gange om året. Denne gang fik jeg Troels med på den. Uhhh den mand er tålmodig, og målbevidst. Han klarede det, og gik meget op i at drikke dem korrekt, men han startede desværre en dag senere end mig… Not funny!

Det gør jo virkelig noget for ens krop, kan man tydeligt mærke. Jeg gør det hovedsageligt for at sætte en stopper for mine indtag der har taget overhånd. Jeg føler mig så dejlig let og frisk bagefter, selvom det nogle gange er hårdt. Det varierer faktisk en del fra gang til gang, alt efter hvor motiveret jeg er.

9acdee70-8435-41a8-befa-ac8c6af474e8

Jeg ved ikke hvad folk forestiller sig, men mange spørger til min kostplan, og den kan jeg simpelthen ikke give jer. Dels fordi jeg ikke har nogen, og dels fordi det ville være pinligt. Jeg gider jo ikke lave mad, så det kan være hvad der lige er i skuffen. Vildt sund er jeg altså ikke, men grunden til jeg ser ud som jeg gør, er at jeg træner to gange om ugen, og løber lidt ved siden af. Altså vi er ude i ca. 5 km hvoraf jeg jo også stopper og tager billeder osv… Aldrig noget hvor jeg får decideret sved på panden. Ét er hvordan jeg lever, noget andet er hvad jeg ved virker, hvis man vil i form eller tabe sig. Du kan sikkert stadig opdrive min bog (Kom i gang med Mascha Vang) et sted, hvis I ønsker et effektivt vægttab.

Hvad er så min motivation, hvordan kommer jeg afsted eller ud at løbe? Well… Den er jo ikke meget længere end at jeg letter røven og kommer afsted. Jeg er ikke typen der synes det er dejligt at træne eller løbe. Slet ikke, men jeg elsker at vimse rundt i en bette bikini og føle mig godt tilpas, uanset om jeg står på en øde strand eller ved en skumfest. Det hele handler om følelsen ved min egen krop, og med dette korte liv, så gider jeg ikke gå rundt og være utilfreds. Jeg benytter ingen apps eller andre motivationsfaktorer, jeg gør det det bare. Jeg tracker heller ikke tid eller distance, jeg gør hvad der føles tilpas. Ved alm. træning bruger altid en personlig træner, for ellers kom jeg ikke afsted, men jeg gider ikke træne eller løbe med venner, det vil jeg helst alene. Jeg gider f.eks. ikke træne med Troels, for han elsker at træner og bliver helt hyped… Vanvittigt irriterende, når man selv bare synes det er møg træls.

Sponsoreret konkurrence: VIND en juicekur fra Slowjuice Copenhagen!

Hvis du gerne vil prøve at detoxe med en juicekur, så kan du vinde en omgang af min favorit, Original Slowjuice kur – 3 dage, der er ganske effektiv. For at deltage skal du følge @slowjuicecph og fortælle mig herinde på bloggens kommentar, hvad der er din største usunde last? Med fare for det giver mig gode idéer!

Vinderen bliver kontaktet direkte d. 25. maj af Slowjuice Copenhagen.

5c78e01a-3379-438e-af7c-61dcaa16a34a

7881a2e9-4a5a-4a94-9cad-b163ccce30cd

 

Image Map

Næste indlæg

Unikt tilbud på tandemspring, kun til dig!