Skønhed: Hvorfor gjorde jeg ikke dette her noget før?

Når to familier skal rystes sammen…

skaermbillede-2018-05-17-kl-17-21-24

Reklame i samarbejde med Mixx Travel

Så rejser vi… Igen!

Troels og jeg har kendt hinanden siden januar, og selvom han bor i Kolding og jeg i Dragør, så ses vi heldigvis ret ofte. Weekenderne er som regel en mulighed, men da vi desværre ikke har samme børneweekender, ses vores børn sjældent og har endu ikke rigtig et forhold til hinanden. Det skal der laves om på.

I kender jo efterhånden Nicolas’ og mit forhold og måde at samarbejde på, og havde det været anderledes eller problematisk på min kærestes side, havde jeg aldrig involveret mig i forholdet. Så I kan vel nok regne ud hvor heldige vi har været, hele vejen rundt, det er så skønt!

I weekenden tager vi derfor alle, altså Troels, 3 børn og jeg, til Alanya i Tyrkiet, hvor vi satser på at få rystet børnene godt sammen. De glæder sig så meget og jeg er spændt på hvordan vi får det til at fungere, de er 5, 9 og 13 år… Det blir en fest! Jeg har i forvejen et blogger-job for Mixx Travel på det meget familievenlige 5 stjernet ultra all-inclusive Haydarpasha Palace Hotel med spa, vandland og børnehurlumhej til den store guldmedalje… Så det kan jo nærmest ikke være bedre. Jeg forestiller mig drengene tonser rundt i vandruchebanerne, og tøserne ligger ved poolen eller går sammen i spaen en tur. Det lyder ønsket hvert fald på, og det tror jeg godt jeg kan opfylde. Det bliver ren hygge og underholdning, og ingen lider under min madlavning da der er kæmpe buffet og god dammit all-inclusive hele dagen. I love it! De forstår slet ikke hvor dum en deal det er for dem, i is og vin, at vi ankommer.

skaermbillede-2018-05-17-kl-17-21-12

skaermbillede-2018-05-17-kl-17-19-20

Vi skal være afsted en uge, og så orker jeg ikke helt at flyturen er længere end den er hertil, det passer så fint og er overkommeligt. Hotellet er sprit nyt, ser vildt lækkert ud med masser af muligheder og så har jeg valgt en familiesuite med to værelser og to badeværelser, hvor børnene så kan sove samlet i det ene værelse. Hollie Nolia er meget social, så hun er helt oppe at ringe over vi skal samlet afsted og hun skal sove med de andre. Vi skal sove hjemme hos os inden vi skal i lufthavnen, og hun har allerede ryddet hendes køjeseng i håb om de kan ligge sammen, helt tæt i den ene seng bare. Det kan jo ikke lade sig gøre, så hun har foreslået at de får min seng, og så kan de voksne bare sove i hver sin køje… Man må gi hende, at hun er meget løsningsorienteret, haha.

Det er her vi skal bo, ser det ikke skønt ud? Kom gerne med tips til området, hvis I kender der. Jeg har været i Alanya et par gange før, også sammen med Hollie Nolia, men måske I har gode forslag alligevel. Har lige opdaget der er ramadan for muslimer lige nu, har det mon nogen betydning?

Ps: Det er ret affordable, det koster det halve af hvad jeg gav for vores Thailandstur, for 2 pers… Her er vi endda 5!

skaermbillede-2018-05-17-kl-17-18-54  skaermbillede-2018-05-17-kl-17-19-39 skaermbillede-2018-05-17-kl-17-20-07 skaermbillede-2018-05-17-kl-17-20-22 skaermbillede-2018-05-17-kl-17-20-33 skaermbillede-2018-05-17-kl-17-20-44  skaermbillede-2018-05-17-kl-17-21-02   skaermbillede-2018-05-17-kl-17-21-35

Image Map
   

31 kommentarer

 • Pernille

  Ser lækkert ud, men har du husket de dumme ca 2 timer transport til hotellet fra lufthaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Lander i i lufthavnen gazipasa så er der ikke langt til alanya., vi har selv en lejlighed i alanya og synes der er så dejligt nede i havnen og gå en tur dernede inden diskotekerne begynder og gå i bazaren og købe bling bling sko til datteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Der ligger jo en lufthavn tæt på Alanya. Det tog is max 30!min til hotellet. Stil ikke for høje forventninger til is og vin. Vinen er ret sprittet 😊 champagne skal du købe på vejen. Nyd ferien og hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Palsholt

  Jeg er i Tyrkiet lige nu, (også med Mixx Travel) og vi mærker slet ikke der er ramadan 🙂 rigtig god ferie til jer alle 5.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åhh😎😎😎 jeg har hørt der er kommet en svævebane i alanya, som starter ved stranden og tager en med op til borgen- skulle være spændende. Gi endelig en Update når i er retur, vi skal på samme hotel om 3 uger✔️ Og så rigtig dejlig ferie☀️🎉😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanne

  Jeg kan anbefale at tjekke alanyadk.dk ud 🙂 der kan du finde nærmest alt om Alanya.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  På den danske side Alanyadk.dk kan du finde masser af indlæg om hvad du kan lave i og omkring Alanya. Til jeres lille “nye” familie ville det være oplagt med en frokost på Dim Cay floden, en tur med den nye svævebane og en tur i tyrkisk bad.

  Mht til Ramadanen tror jeg ikke du skal bekymre dig. Jeg er fastboende, og som turist og udlænding mærker man meget lidt til ramadanen i Alanya.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok lækkert ud:-)
  Pøj-pøj, med at få rystet børnene sammen og ramadanen betyder sikkert ikke noget for jer, når I bor på sådan et hotel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Gå ud og spis om aftenen. Det tyrkiske køkken er fantastisk og rummer så meget lækkert – og en buffet er bare ikke det samme. Alle steder langs kysten og ved havnen er der skønne spisesteder med fantastisk udsigt. Tag op på bjerget spis på restaurant Panorama – fantastisk udsigt og så hyggeligt sted ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Brøns

  Jeg har kommet i alanya 2 gange om året siden jeg var 7 år gammel (er 18 nu), så dejligt et sted!
  Men i forhold til ramadan, kan det svinge meget af betydning, hvis de er ved at være i slutningen kan man godt mærke på en del af dem at de er trætte og lidt bitre, men ellers har det intet af betydning. Og det er slet heller ikke alle der holder ramadan;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  På hotel skal du slet ikke tænke på ramadanen. Oftest holder de bosatte tyrkiske folk sig indendørs under ramadanen indtil solen går ned .. men er ret sikker på at i ikke bemærker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  http://enviebeach.com/en/ er ret hyggeligt hvis man har lyst til en lille pause fra all inclusive ( selvom det nu ser ret lækkert ud)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Mascha
  Har været på nabo hotellet som hedder long beach, hvor der lige over på den anden side af vejen, kan man se sløve og delfin show, smat at man kan vælge efterføglende at svømme med enten en delefiner eller søløve.
  Min familie og jeg rejser slev til det samme holet dom i skal på bare i uge 25 (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Skou

  Kan se i skal være et godt stykke uden for selve Alanya by, har selv lejlighed lige i nærheden. Hvis i en dag ikke gider all inklusive elller de mange turister i Alanya så tag en taxa til Konak Beach Restaurant, skønt lille sted helt ud til vandet hvor ungerne kan lege på stranden mens man sidder med et glas vin og ser solnedgang i restauranten. Ha ikke de store forventninger til maden og stranden er ikke badevenlig men det er et skønt sted hvis man har brug for lidt fred og ro og en skøn udsigt mens man spiser. Der er også legeplads til ungerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Skou

  Det lokale marked i Konakli er også et besøg værd, fyldt med alverdens frugt og grønt til ingen penge, Hver onsdag fra tidlig morgen til solen går ned, ligger 5 min i taxa fra hvor i bor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru skriver

  Hmm… det ser jo mega lækkert ud… og var ved at forsøge at booke… men… er det ikk muligt at booke til 4 børn og 2 voksne????????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hold nu op det ser lækkert ud. Du skal slet ikke bekymre dig angående ramadan, solen går ned tidligt i Tyrkiet, så det er ikke så hårdt som i Danmark.. der vil være de samme aktiviteter og muligheder som hvis det ikke var ramadan, rigtig god tur !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Macha
  Det ser så fint ud! Men når jeg tager mine faglige briller på, så kan jeg ikke helt lade vær med at stille spørgsmål tegn ved, hvorfor I har SÅ travlt med at få rystet børnene sammen? I har kendt hinanden i kort tid, og hvem siger det skal være jer for evigt? Du har efterhånden haft en del forskellige kæreste, og hvergang det ikke holder skal hollie forholde sig til det.. ligeså på hendes far side.. bare en tanke. Og husk nu på at det er Jeres behov at få dem rystet, sammen, og ikke børnenes..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Ahhhh nu ved du jo sådan set ikke hvis behov det er, og om jeg har en meget social 5 årig herhjemme der virkelig gerne vil være sammen med specielt en vis 9 årig pige. Ikke alle børn behøver ligge alverden i at mor eller far får en ny kæreste… Det er bare endnu et rart menneske vi kender… Og nye børnevenner. Det kommer nok an på hvordan forældrene agerer, du ville sikkert gøre en masse ud af at fortælle en masse, det gør jeg ikke, det er der ingen grund til her. Hun har aldrig oplevet hendes forældre sammen, så hvem mor er sammen med er hun ret ligeglad med – hun elsker det! Hvem siger også hun vil lege med naboens datter resten af livet? Who knows… Loosen up.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Omg.
   God ferie til jer – det ser skøøønt ud 😎😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Fantastisk indstilling Mascha! Jeg er vildt imponeret over din evne til at gøre ALT ukompliceret! Hold kæft hvor kunne vi alle lære meget heraf. Jeg følger ikke din blog slavisk, men falder indimellem over et par indlæg jeg gerne vil læse, indimellem læser jeg videre i kommentarerne, fordi jeg synes, at det oftest er her der udspiller sig nogle lærerige diskussioner! Som fx her! Tak for at tage tingene oppe fra og ned. Tak for at se lyst på tilværelsen. Og tak for altid at svare tilbage på kritik i en god tone. Jeg synes du er ret fantastisk 😊.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lulu

   En del kærester? Det er da vist en overdrivelse. Har vi ikke kun kendskab til nu 3…..på 5 år.
   Synes det er dejligt for jer Mascha ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sabber

   Det er nu 4 hvis du tæller farmand med – det er ca 1 om året i snit at skulle forholde sig til, lære at kende og miste igen, mindes at det var ret hårdt for HN at miste Andreas. Det er muligt at hun er social, men det kan senere i hendes liv godt blive et problem at knytte bånd når det alligevel bliver brudt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er et SUPER lækkert hotel. Vi var der i sommers. Maden er FANTASTISK, super varierende, og alt bliver tilberedt foran en. Hvis i skal ind til selve byen i Alayna skal i med en bus, vist nok 20-30 min. Vi blev dog i området da der ofte sker noget hver aften. Deres drinks er lækre, og de laver også sjove børnedrinks. De er super gæstfrie. Prøv deres spa, mega lækkert. Minibaren bliver fyldt hver dag gratis med juice,vand, øl, sodavand.
  Spørg endelig hvis du vil vide mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amal

  Hej Mascha,
  Jeg vil sige, lige under ramadan – er der nok meget roligt, og højst sandsynligt ikke lige så travlt og proppet med turister, da de fleste faster som du godt nok ved. Så vil skyde på, det nok bliver ret chill på de fleste hoteller dernede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvad siger de to store børn til det? Tænker 13 år kan være en vanskelig alder pludselig at skulle have en 5 årig på slæb. Var HN ikke lige startet i skole ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Skolen er først til august. Hun kan højst være startet i SFO.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Mascha.
  Som du jo ved, så er Tyrkiet jo fantastisk smuk. Prøv at komme ud til ‘Dim cay’. Det er en smuk flod, hvor man kan slappe af og nyde sin frokost på en tømmerflåde, der flyder rundt ude på floden. Sørg for at komme godt langt op af floden – så er der færre turister og flåder, og dermed lækre mad, roligere omgivelser og mere plads til at flåden kan flyde rundt. God tur🌴

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Andersen

  Jeg bliver så glad langt ind i hjertet når forældre er så gode for deres barn som du og Nicolas er. Havde jo godt kunnet fornemme det. Og det er bare så godt og skønt at Troels og hans ex hustru formår det samme. Det sender glæde og inspiration til os følgere. Ønsker jer alle en fantastisk ferie på dette unikke sted du har fundet.❤️🙂👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Ligner et børne-helvede :::::: 😂😂 God tur ! ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Tænkte nøjagtigt det samme…total tivoli ????????

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhed: Hvorfor gjorde jeg ikke dette her noget før?