Skønhed: Hvorfor gjorde jeg ikke dette her noget før?

Når to familier skal rystes sammen…

skaermbillede-2018-05-17-kl-17-21-24

Reklame i samarbejde med Mixx Travel

Så rejser vi… Igen!

Troels og jeg har kendt hinanden siden januar, og selvom han bor i Kolding og jeg i Dragør, så ses vi heldigvis ret ofte. Weekenderne er som regel en mulighed, men da vi desværre ikke har samme børneweekender, ses vores børn sjældent og har endu ikke rigtig et forhold til hinanden. Det skal der laves om på.

I kender jo efterhånden Nicolas’ og mit forhold og måde at samarbejde på, og havde det været anderledes eller problematisk på min kærestes side, havde jeg aldrig involveret mig i forholdet. Så I kan vel nok regne ud hvor heldige vi har været, hele vejen rundt, det er så skønt!

I weekenden tager vi derfor alle, altså Troels, 3 børn og jeg, til Alanya i Tyrkiet, hvor vi satser på at få rystet børnene godt sammen. De glæder sig så meget og jeg er spændt på hvordan vi får det til at fungere, de er 5, 9 og 13 år… Det blir en fest! Jeg har i forvejen et blogger-job for Mixx Travel på det meget familievenlige 5 stjernet ultra all-inclusive Haydarpasha Palace Hotel med spa, vandland og børnehurlumhej til den store guldmedalje… Så det kan jo nærmest ikke være bedre. Jeg forestiller mig drengene tonser rundt i vandruchebanerne, og tøserne ligger ved poolen eller går sammen i spaen en tur. Det lyder ønsket hvert fald på, og det tror jeg godt jeg kan opfylde. Det bliver ren hygge og underholdning, og ingen lider under min madlavning da der er kæmpe buffet og god dammit all-inclusive hele dagen. I love it! De forstår slet ikke hvor dum en deal det er for dem, i is og vin, at vi ankommer.

skaermbillede-2018-05-17-kl-17-21-12

skaermbillede-2018-05-17-kl-17-19-20

Vi skal være afsted en uge, og så orker jeg ikke helt at flyturen er længere end den er hertil, det passer så fint og er overkommeligt. Hotellet er sprit nyt, ser vildt lækkert ud med masser af muligheder og så har jeg valgt en familiesuite med to værelser og to badeværelser, hvor børnene så kan sove samlet i det ene værelse. Hollie Nolia er meget social, så hun er helt oppe at ringe over vi skal samlet afsted og hun skal sove med de andre. Vi skal sove hjemme hos os inden vi skal i lufthavnen, og hun har allerede ryddet hendes køjeseng i håb om de kan ligge sammen, helt tæt i den ene seng bare. Det kan jo ikke lade sig gøre, så hun har foreslået at de får min seng, og så kan de voksne bare sove i hver sin køje… Man må gi hende, at hun er meget løsningsorienteret, haha.

Det er her vi skal bo, ser det ikke skønt ud? Kom gerne med tips til området, hvis I kender der. Jeg har været i Alanya et par gange før, også sammen med Hollie Nolia, men måske I har gode forslag alligevel. Har lige opdaget der er ramadan for muslimer lige nu, har det mon nogen betydning?

Ps: Det er ret affordable, det koster det halve af hvad jeg gav for vores Thailandstur, for 2 pers… Her er vi endda 5!

skaermbillede-2018-05-17-kl-17-18-54  skaermbillede-2018-05-17-kl-17-19-39 skaermbillede-2018-05-17-kl-17-20-07 skaermbillede-2018-05-17-kl-17-20-22 skaermbillede-2018-05-17-kl-17-20-33 skaermbillede-2018-05-17-kl-17-20-44  skaermbillede-2018-05-17-kl-17-21-02   skaermbillede-2018-05-17-kl-17-21-35

Image Map

Næste indlæg

Skønhed: Hvorfor gjorde jeg ikke dette her noget før?