Ny bog: Bagerier for begyndere... Og sådan nogen som mig.

Morgenløb & nøgenbadning…

9a2b8fd3-52e5-44a6-8f0a-014edeadba98

Reklame

Vi har lige været i Sverige, på Ystad Saltsjöbad naturligvis. Stedet der fungerer som sommerhus for mig. Der er bare skønt… Så skønt! Jeg har masser af billeder derfra, og dem skal I da se, men først får I lige det kolde gys, og en bar rumpe. Hvis ikke I har set sådan en før, er det nok alligevel på tide – jeg er ikke sart herinde, herregud. Spørgsmålet er, om Sverige er?!? Vi tog chancen…

Troels og jeg var ude på en dejlig morgenløbetur, hvor vejret var lidt friskt og gråt. Aftenen inden faldt vi i søvn med altandøren ved siden af sengen åben, imens der regnede, tordnede, lynede, og vi så film og spiste slik. Det betød den stod på en lille aktiv tur om morgenen, inden morgenmaden med pandekager. Der skal jo også være plads til at gå ombord i nutella og flødeskum som toppings, ik.

e933f928-28bb-435e-a684-f3fb56267ad7

c280409f-81e0-4738-a876-683f5dcb5106

Området er enormt charmerende og smukt, og heldigvis har jeg på bare tre måneder forvandlet en mand der tidligere gik op i distance, hurtighed, udeholdenhed og andre ligegyldige ting, til en der tænker over fotomuligheder og kameraindstillinger på turen i stedet. Bingo! Hvis I tror jeg tvinger ham til at tage billeder, så tror I forkert. 727 billeder nåede han at tage på denne dag alene. Really! Okay… Det er som om der bliver taget lidt ekstra, når numsen bliver luftet som her, but(t) still.

2ad8f025-ed7d-4763-82e9-fbe036097879

9d3b2d34-adae-49c8-abff-34d754530f05

f5e0f92c-6306-44b0-a5b8-13eacbc7baf2

7335b348-bed7-4647-b156-bd88a17c07d2

Vandet var alligevel for indbydende, så det blev til en spontan morgendukkert. Der var ikke så meget andet at gøre end at smide det hele, ellers var vi blevet for kolde på hjemvejen.

44fdd5f1-0f99-4631-a462-99561fd8b767

Skal, skal ikke… Skal, skal ikke…

Billeder er så stille i forhold til virkeligheden, og det spektakel jeg nok egentlig er. Husk I også kan følge med på min Instagram hvor jeg laver mange videoer i mine storys, som altså forsvinder igen efter 24 timer.

47dbb099-34a5-4901-bd26-5417f8b0bce7

Det er bar’ en bleg bar rumpe…

a271534a-81bd-4d65-b432-c00a61ad1b08

Det var med stor overvejelse, hvor stort det hjerte skulle være. Jeg testede med mange andre emojis også… Det skal vi slet ikke ind på!

fcc90c57-c1c8-43fc-abb1-6b3604356d22

Image Map
   

20 kommentarer

 • Elisabeth

  Hvor er det skønt at I nyder det. 2 lækre og forelskede mennesker. Der ser bare skønt ud på det sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Ha ha du er så ligetil Mascha, elsker dig blog…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Haha, jeg griner højlydt over indlæggets sidste kommentar – du er simpelthen så skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kaje da, det er eddermame en Hingst der vil noget, jeg kan høre vrinsk OMG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fashion

  Nu spørger jeg lige, for jeg ved simpelthen ikke, om det er noget jeg har drømt, jeg har læst herinde. Men skrev du på et tidspunkt ikke, at I her i foråret skulle indlægges på Riget i en længere periode med HN, så i skulle nyde det lidt ekstra nu.
  Jeg har ikke kunnet finde mere om det, og kommer ny i tvivl om det er noget, jeg har drømt?????Håber det sidste, men er næste 100 på at have læst det????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg kan sige, at jeg er glad for det er noget du har drømt 😄😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fashion

   Ej hvor godt, tak. Har da også gået og tænkt på nogle uger, hvad det mon var😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Jeg har altså haft helt den samme “drøm”. Jeg mener, det var i forbindelse med et indlæg, hvor Mascha skrev om sin datters højde og udfordringer, der fulgte med. Ikke i det indlæg med sfo start. Meget længere tid siden…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg har aldrig fortalt hvad og hvorfor, og kommer heller ikke til det. Men der var læsere der gættede… Måske deraf?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

   Ja, jeg har også læst at Masha skrev at de skulle på Rigshospitalet. Så tror ikke det er noget du har drømt 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

   Btw hvor er I skønne sammen. Virker til at være en rigtig dejlig mand ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte B

  Det var de lang tid om, altså Se og Hør og BT. Det er først nu de har lagt billeder op af din bare numse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Flot kvinde – Himmerlandsk Temperament … det bliver ikke bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvad vejer du egentlig ca? Du ser SÅ fin ud disse dage😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S

  Er vild med at du ser så lykkelig ud😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Man kan simpelthen ikke andet end elske dig… TAK for et skønt kig… Du behøvede da ikke at sætte det hjerte på Troels…Man skal dele med sine Blogger fans 😉 Alt dejligt til Jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ny bog: Bagerier for begyndere... Og sådan nogen som mig.