Når to familier skal rystes sammen...

Hjælp! Vores bagebog… Hvad skal den hedde?!?

5a3b5f14-0ac0-4b82-b8fa-3b923ddff5c4

Som jeg fortalte, så udkommer Annemette Voss og jeg med en bog her til efteråret. Den er allerede skrevet og vi har lavet en masse lækre billeder til den, men vi er simpelthen sådan i tvivl om hvad den skal hedde. Vi har nu flere gange ændret titlen på den, men er stadig ikke helt sikre, så vi tænkte om ikke du kunne hjælpe?

Bogen blev til fordi Annemette, hendes drenge, Hollie Nolia og jeg, havde det så hyggeligt med at bage og lave konfekt i julen, og jeg synes da også jeg bør nævne, at Annemette gav udtryk for jeg havde et vis talent, som vi umiddelbart ikke bør se bort fra. Så… Vi laver naturligvis denne bog, for at hjælpe sådan nogen som mig til at bage. Altså hvis jeg kan, så kan vitterligt ALLE! Netop det skal man forstå ved titlen på bogen.

Det er en bog der er sjov og hyggelig, og hjælper en i gang med at bage, helt fra bunden.

Er du ikke sød at hjælpe os med at vælge den rette titel? Vi står lidt mellem disse:

BEGYNDER-
BAGEBOGEN
– nemme opskrifter, bagetips og brandslukning for nybegyndere og overskudsmødre.
BAGESTART
– opskrifter, bagetips og brandslukning for dig, der vil lære at bage.
DEN NEMME 
BAGEBOG
– simple opskrifter, tydelige guides, gode overspringshandlinger og indbydende bagværk.
Image Map

Næste indlæg

Når to familier skal rystes sammen...