Niv mig lige! Fælles sommerferie lige her...

Skoldkoppe/Disneyland update…

99D2E0D3-999C-4D1F-B701-A650B985EC85

Så er der en lille skoldkoppe/Disneyland update. (Billedet er fra sidste år)

Vi skulle jo til Disneyland denne weekend lørdag+søndag, og jeg var i tvivl om vi kunne eller skulle tage afsted, da det lige ville passe med at Hollie Nolia nok var smittet med skoldkopper, der ville bryde ud lige her. Men men, der skete så det at de strejkede i Paris lufthavn, og vi kunne derfor ikke komme afsted, og turen blev i sidste øjeblik udskudt til juni – og ved i hvad?!? I dag søndag er Hollie Nolia vågnet med skoldkopper!! Kan I lige se vi var strandet i Paris, og skulle finde hjem derfra udenom fly… Og tirsdag middag skal jeg altså stå i lufthavnen igen, hvor Troels og jeg skal… Afsted.

Oveni, så har jeg haft et par dage med sygdom som jeg var bange for skulle udvikle sig. Jeg har derfor været på apoteket og fået fat i alt hvad jeg kunne finde af bakteriedræbende midler, så det ikke skulle udvikle sig yderligere, og det ser ud til at virke (7-9-13).

Sødeste lille pus kommer til at være i gode hænder hos far og mormor/morfar, og heldigvis har Nico lige været turen igennem og ved hvad det går ud på. Hvor vildt er det lige at det kommer lige på dagen?!?

Dejlig søndag til jer ♥

Image Map
   

4 kommentarer

 • Lærke

  Hej, vi har lige været turen igennem med skoldkopper (og faktisk også Disneyland lige efter).
  Godt råd, ingen karbad da kopperne smitter via vandet… det havde jeg ikke tænkt på…
  God bedring med hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enit

   Ja, pas virkelig på med det! Jeg både min dengang 1,5 årige søn på 2 dagen med skoldkopper. Men nøj, han var hårdt plaget og så så farlig ud. Vores læge havde aldrig set et så lille barn det så hårdt ramt. Så vi fik alt muligt på recept for lindre forløbet. Da vi så kom ind på apoteket bagefter, flygtede folk hen i den anden ende som var det ebola han var ramt af😂
   God bedring med hende og rigtig god rejse til her❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at hele arrangementet godt kunne udskydes så. God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vist det som kaldes held i uheld!
  Håber det smukke barn kommer godt gennem det uden for mange klø og ar.
  Pas på jer og hils god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Niv mig lige! Fælles sommerferie lige her...