20% rabat på masser af boligtilbehør og møbler fra Neighbour.dk

Okay, så får I ham! Her er min kæreste…

49965e73-ec15-418e-8032-6e8af0334c06

Nå, men jeg kan jo godt regne ud den ikke går for evigt, og det bliver også lidt bøvlet at sortere ham fra på videoer og billeder den næste uge, samt han har indvilliget i at tage med til Danish Beauty Awards senere på måneden… Så I må jo hellere se min kæreste, Troels. Nå ja okay, synes da bestemt også han er værd at flashe, så tillader mig da lige at prale lidt her, selvom han synes mit billedvalg har taget lidt overhånd.

Han er meget mere privat end jeg, og derfor har jeg heller ikke vist billeder af ham før nu, fordi han helst var fri. Men på den anden side har han valgt en kæreste der er en anelse offentlig, og jeg synes det bliver lidt underligt i længden at gemme ham væk, så jeg har fået lov til at sætte ansigt på ham. Så fik jeg også ødelagt den 42 årige undercovertilværelse… Jeg er nu egentlig så god til mange ting.

Men jeg kan lige så godt afsløre jeg er lidt ambivalent omkring det, for på den ene side synes jeg jo han er så dejlig, at jeg i høj grad har lyst til at vise ham frem… På den anden side… Så er han efter jeg har afsløret ham som kæreste (endda uden billede), blevet bestormet af damer og unge pæne piger (i alt for lidt tøj!!) på IG, så det er måske ikke helt gennemtænkt af mig.

Men altså, her er han så ♥

 

Image Map
   

47 kommentarer

 • Louise

  Jeg har så kæmpe stor respekt for dig Mascha! Du fortjener det virkelig! Elsker st følge med i dit lille offentlige univers! 🙂 God rejse❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  For kan godt forstå du gerne vil vise ham frem,han er jo vildt lækker at se på.. er så glad på jeres vejne… hvor dælen finder man sådan et hug

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Fedt Mascha 💪🏻
  Dejligt for dig og f*** de kvinder der er så usmagelige at sende ham billeder når de ved han er med dig 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Tillykke med kærligheden Mascha! 💕☺️

  Jeg læste det med kvinderne på IG, som en joke. Min veninde her ved siden af mig siger, at det ikke er for sjov, og at det er hyppigt forekommende på IG.

  Det må være en joke, det kan da ikke være rigtigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg hepper så meget på jer!!! Jeg SÅ glad på dine vegne! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kan godt forstå ambivalensen 😊 håber det stiller lysten (blandt andet min 😬) også kan i forsætte jeres kærligheds liv , som om intet var hændt . Ønsker jer alt det bedste , han ser sød og sympatisk ud . Og uniformen fejler naturligvis ingenting 😬😬 god vind ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Annet

  Flot fyr. Han ligner lidt Rasmus :-). Tillykke med den skønne kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla S.

   Billedet af din kæreste fik mig til at tænke på Antoine de Saint- Exupéry, ham der skrev ” Den lille prins”. Tillykke med ham, han ser sød og dejlig ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  EJ men nogle kvinder skulle simpelthen kyles ud på en øde ø med en oppustelig hammer.
  God vind fremover til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Op.

   😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Eller en dildo.. så er de da beskæftiget med den i stedet for at falbyde sig selv som idioter… 😀. Tillykke med kærligheden btw ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Riis

  Hvor ser han sød ud Mascha, en rigtig mand. Good looking too👍🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Søde Mascha. Det er så DEJLIGT at være forelsket og man skal nyde det så meget. Imens der er lyserøde bobler og hjerter i hovedet og øjnene. (Tag en masse billeder og gem til man lige har hjem hvorfor og hvordan )
  Det er snart 24 år siden, at jeg fik fat i en med grøn uniform. Ja, han var ikke lige så sej, og uniformen var fra De Grønne Bude, hvor vi arbejdede dengang. Alle byens receptionister, stort set, spurgte efter ham i indre by, men de vidste ikke at kæresten sendte en lesbisk kollega ud i stedet for det hotte cykelbud. ???? Så kan man lære det!
  Han var i Søværnet og jeg synes SELV at jeg var smart, fordi vi flyttede langt ud i et hyggeligt skovløberhus, lang væk fra de desperate, københavnske piger 😂😂😂 Det griner vi meget af. Så tag du det bare som et kompliment, og lad mandens kammerater få pigernes numre, så alle kan få gavn af det. Det kan vel kaldes ‘Charity ‘ til de små, grådige piger 😂 Du ved godt at jwg har skrevet det før (hate og misundelse betyder at du klarer dig rigtig godt, så det er et kompliment du j kan le af). Hyg jer og rigtig god ferie. Vi skal også til Bornholm til sommer , Almingen hed det vist nok. Vh. Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sød fyr😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Metta

  Tillykke m kærligheden ❤️ det kan da aldrig gå hent galt m en jægerpilot, dog trist at vores medsøstre allerede jager ham. Det er så dårlig stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med kærligheden! I klæder hinanden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cherie

  Meget nydelig mand. Ham kan du godt vise frem 😘👍🏽 Men, han har stadig overscoret 😉Og til de der kvinder som jagter en forelsket mand – hvor det da dumt og spild af tid.. ????🏽‍♀️🙄????😂 god vind til dig og piloten ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Stort tillykke med den flotte fyr. Er lige endnu mere nysgerrig, hvor har i mødt hinanden😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg tror jeg taler på manges vegne når jeg beder om en DIY på hvordan (og hvor) man støver sådan en pilot op😝😝😝 stort tillykke med kærligheden, jeg ønsker jer alt det bedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cai Aakjær

   Tag til Aalborg Airshow d. 10. Juni. Der vil det helt sikkert myldre med grønne flyvedragter. God jagt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth

  Ja, man forstår godt du er faldet for de to øjne. Rigtig go tur til jer 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du er så genial! 🙂 Elsker din måde at skrive og formulere dig på.. 🙂

  Han ser dejlig ud.. Alt mulig held og lykke til jer.. Jeg hepper på jer hele vejen.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Jeg er ikke så god til at følge med herinde, men jeg har lige læst det indlæg, hvor du “afslørede”, at du har en kæreste, og at han hedder Troels. Ligeså læste jeg enkelte af de kommentarer, hvor nogle blev ved at sige, han hed….ja, nu kan jeg ikke huske det…noget andet end Troels. Og altså, wtf?! Det ér fandme da ikke nemt at stille folk tilfredse! Generelt tænker jeg egentlig at det ikke rager nogen af os, hvem du kærester – og ikke kærester – med. Og det mener jeg sådan set stadig, selvom din kæreste selvfølgelig ikke kan være hemmelig for tid og evighed, når han er kæreste med – ja, dig. Men derfor kan I så sandelig (forhåbentlig) stadig være private, selvom I også er “offentlige”! Det har I i hvert fald al ret til.
  Det er så nemt at sige, at åndssvage kommentarer og billeder af letpåklædte kvinder (igen; wtf?!) skal I bare lade passere, men det er sikkert ikke så nemt i virkeligheden – slet ikke her i dit eget forum. Men lad os prøve at finde trøst i, at der findes et særligt sted i Helvede til kvinder, der ikke taler pænt om og til hinanden, eller respekterer hinandens privatliv og mænd!
  Med dét sagt, så tillykke med kærligheden. Han har sgu nogle rare øjne! (Jojo, resten er da også udmærket, bevares 😉 Og han har hår! Min mands hårpragt er ved at nærme sig Voldborg’ske tilstande, så jeg er altid lidt misundelig, når det kommer til hår..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Respekter hans ønske om at være privat og hold ham væk fra medierne. Der er rigtig mange offentlige personer, som holder deres bedre halvdel væk fra offentligheden. Så det er vel ikke raketvidenskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulla

   Mette jeg har nøjagtig de samme tanker. Respekter han gerne vil holdes væk fra rampelyset. Og tag ham ikke for at kunne vise frem. Han er übergeil, og du er stolt af ham, men ikke alle har det samme behov for kendislivet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er han et godt parti for dig og omvendt:-)
  I fortjener kærlighed og at have den for jer selv, så forstår godt at I har villet holde det for jer selv.
  Fremover kan I jo træde frem i det små, der er jo også børn at tage vare på.
  Nyd hinanden og tillykke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Holy Moly ligner han ik Hr Jarlov ret meget 😳 lige da jeg så det første billede, troede jeg faktisk det var ham 😊 tillykke med din nye kæreste, håber det holder lidt længere denne gang 😉 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nielsen

   Hold da kæft en dum kommentar Jensen. Den er du da vist den eneste som får noget ud af.
   Hvor smålig og ondskabsfuld kan man lige være….suk

   Hjertelig tillykke Mascha og Troels – nyd hinanden og kærligheden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lilly

   Smålig og onskabsfuld fordi man synes manden ligner Maschas ex? Slap dog lige af. Hvorfor er det så slemt at påpege at manden har en vis fysisk lighed med en anden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nielsen

   Det kan man sagtens syntes! Men er der grund til at sige det? Og nævne at man håber at forholdet holder længere denne gang …. vær ærlig… det er da bare for at sparke over skinnebenet. Og ja, det er i min verden både smålig og ondskabsfuld.
   God aften Lilly

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jensen

   Til hende Nielsen. Min kommentar var på ingen måde ment nedladende. At han i mine øjne lige ved første øjekast mindede om eksen, ser jeg ikke noget nedladende i, da de begge er to hug ☝🏼 Det med at jeg skrev, at jeg håbede det varede lidt længere denne gang, var egentlig bare, at jeg ønskede det for Mascha. Så inden du hagler mig ned , så vend lige blikket indad okay fister løgsovs😉
   Til Mascha : undskyld kommentar krigen her 🙏🏻 Håber du har en fortsat skøn ferie med din udkårne ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Tillykke! Ja – han er sgu da ok lækker.
  Hilsen hende på 23 (som dog overholder søstersolidaritet) 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  “Han ligner Rasmus”. Åh du godeste. Hvor ville jeg dog HADE at få at vide, at min kæreste ligner min eks. Hvor må det være træls at få sådanne – udnødvendige – kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Han er skøn. Lover ikke at sende fotos til ham😂øhh – han ligner saftsuseme den forrige, hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kære Troels. Tillykke med Mascha og velkommen til en fuldstændig skør verden. Klarer du den første tid, sammenligninger med tidligere kærester og lignende, så klarer du uden tvivl også resten.Der er ikke noget galt med dig, husk det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa T

  Altsa hva faen sker der for de tøser der jagter optagede mænd på instagram (nøgne eller påklædte). Det er jo sygt!! Men tag det som et kompliment Mascha, DU har det de higer så meget efter!! Han er en flot fyr, I er et flot par ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Fedt mascha og tillykke med kærligheden❣ Og i klæder vist hinanden SÅ godt👌 Han er nydelig. Men forstår ikke helt den der med at der er nogen der sender foto til ham(pinligt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Stort tillykke med ham.. håber i får en skøn ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Måske det er lidt for seriøst,men……hvor mange gange lod du ham gå rundt om din seng i den uniform (til kendingsmelodien fra Top Gun) før du bad ham lande sit fly i din seng?:) 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hold da ferie!! Han er en SNAAAACK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  Du har om nogen fortjent kærligheden søde Mascha 🙂 Tillykke med ham din Troels.. Hviiiiiisker lige så stille… Han er et huuuuuug 😉 God fangst, du har gjort der 😉 Kram Frk C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • han er lækker nok hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han en flot fangst .. stort tillykke med kærligheden hvor er det dejligt ..♥️
  Jeg vil også snart gerne ha en .. 🙏🏻🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tillykke til dig kæreste Mascha – men i den grad også tillykke til Troels!
  I er bestemt et flot par -og ja, Troels har valgt en kæreste, der er en anelse offentlig, som du selv udtrykker det…ha..ha. Og hans IG er blevet bestormet…smiler, men bare rolig, de let påklædte damer når dig ikke til sokkeholderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hold op hvor ser han sød ud!! Jeg er så glad på dine vegne Mascha, al lykke og kærlighed til jer to<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  Tillykke til jer begge
  Skønt par
  Håber I får en skøn ferie og at du kommer hjem med en positiv melding om din solcreme.
  Jeg er meget glad for din selvbruner( 3.die flaske er igang ????)
  Jeg blir den første der skal købe din solcreme 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  Tillykke til jer begge
  Skønt par
  Håber I får en skøn ferie og at du kommer hjem med en positiv melding om din solcreme.
  Jeg er meget glad for din selvbruner( 3.die flaske er igang ????)
  Jeg blir den første der skal købe din solcreme 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på masser af boligtilbehør og møbler fra Neighbour.dk