20% rabat på masser af boligtilbehør og møbler fra Neighbour.dk

Okay, så får I ham! Her er min kæreste…

49965e73-ec15-418e-8032-6e8af0334c06

Nå, men jeg kan jo godt regne ud den ikke går for evigt, og det bliver også lidt bøvlet at sortere ham fra på videoer og billeder den næste uge, samt han har indvilliget i at tage med til Danish Beauty Awards senere på måneden… Så I må jo hellere se min kæreste, Troels. Nå ja okay, synes da bestemt også han er værd at flashe, så tillader mig da lige at prale lidt her, selvom han synes mit billedvalg har taget lidt overhånd.

Han er meget mere privat end jeg, og derfor har jeg heller ikke vist billeder af ham før nu, fordi han helst var fri. Men på den anden side har han valgt en kæreste der er en anelse offentlig, og jeg synes det bliver lidt underligt i længden at gemme ham væk, så jeg har fået lov til at sætte ansigt på ham. Så fik jeg også ødelagt den 42 årige undercovertilværelse… Jeg er nu egentlig så god til mange ting.

Men jeg kan lige så godt afsløre jeg er lidt ambivalent omkring det, for på den ene side synes jeg jo han er så dejlig, at jeg i høj grad har lyst til at vise ham frem… På den anden side… Så er han efter jeg har afsløret ham som kæreste (endda uden billede), blevet bestormet af damer og unge pæne piger (i alt for lidt tøj!!) på IG, så det er måske ikke helt gennemtænkt af mig.

Men altså, her er han så ♥

 

Image Map

Næste indlæg

20% rabat på masser af boligtilbehør og møbler fra Neighbour.dk