Det har taget overhånd! Kærlighed, champagne & butlerservice...

NYT: Mascha Vang Solserie

a9effd4c-6057-4c7f-aa93-be02242e10cd

Reklame for Mascha Vang

Uhhhh hvor har jeg glædet mig til at fortælle dette! Der er vist ikke noget bedre tidspunkt at afsløre min Mascha Vang Solserie på, end her fra Bahamas hvor jeg naturligvis er smurt ind i den fra top til tå.

Som I ved fra min selvbrunerlinie, der blev til som erstatning for solarie, så passer jeg godt på min hud men vil også gerne have en pæn kulør. Derfor bruger jeg altid solfaktor og selvbruner året rundt. Jeg elsker at rejse og har brugt utallige solcremer gennem årene, både på ferier med også til dagligt hjemme i Danmark, da jeg let får pigmentforandringer i ansigtet ved den mindste solstråle. Kvalitet, konsistens, duft og holdbarhed betyder naturligvis alverden, og har været afgørende for hvordan jeg ønskede mine egne produkter skulle være. At udvikle noget jeg har lyst til at sætte mit navn på – det betyder en hel del.

Ud fra det har jeg lavet og produceret en serie, som indeholder de produkter jeg selv sætter størst pris på, både til mig selv men også til Hollie Nolia.

1a21246e-0947-4332-98b8-29a1c8e0ae01

f7eba661-4be7-4054-aeaa-0e603adeb0f5

 

Image Map

Næste indlæg

Det har taget overhånd! Kærlighed, champagne & butlerservice...