Det har taget overhånd! Kærlighed, champagne & butlerservice...

NYT: Mascha Vang Solserie

a9effd4c-6057-4c7f-aa93-be02242e10cd

Reklame for Mascha Vang

Uhhhh hvor har jeg glædet mig til at fortælle dette! Der er vist ikke noget bedre tidspunkt at afsløre min Mascha Vang Solserie på, end her fra Bahamas hvor jeg naturligvis er smurt ind i den fra top til tå.

Som I ved fra min selvbrunerlinie, der blev til som erstatning for solarie, så passer jeg godt på min hud men vil også gerne have en pæn kulør. Derfor bruger jeg altid solfaktor og selvbruner året rundt. Jeg elsker at rejse og har brugt utallige solcremer gennem årene, både på ferier med også til dagligt hjemme i Danmark, da jeg let får pigmentforandringer i ansigtet ved den mindste solstråle. Kvalitet, konsistens, duft og holdbarhed betyder naturligvis alverden, og har været afgørende for hvordan jeg ønskede mine egne produkter skulle være. At udvikle noget jeg har lyst til at sætte mit navn på – det betyder en hel del.

Ud fra det har jeg lavet og produceret en serie, som indeholder de produkter jeg selv sætter størst pris på, både til mig selv men også til Hollie Nolia.

1a21246e-0947-4332-98b8-29a1c8e0ae01

f7eba661-4be7-4054-aeaa-0e603adeb0f5

 

Image Map
   

39 kommentarer

 • Marianne Lønborg Knudsen

  👏👏👏👏kan ikke få hænderne ned 🌞🌞🌞🌞uuuuuhhhhhhhh lige mig …Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-mortil3

  Er serien svanemærket og astma allergi mærket?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Annet

  Åh Mascha. Jeg skal i Matas og bytte din selvbruner mousse for fjerde gang på grund af en pumpe der ikke virker :-(. Det er bare rigtig træls for nu at bruge et af dine egne gode jyske ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg forstår simpelthen ikke du kan være så uheldig, de burde være udryddet for længst de dumme pumper – SO SORRY 😞😞 Det mest uretfærdige er at jeg aldrig selv har fået en af dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Øv jeg oplever desværre også at min pumpe ikke virker (3. gang) Jeg kan næsten ikke få mig til at gå i Matas og få den byttet igen 😞 Gør man noget forkert??? Der kommer nemlig “vand” ud og det bliver man ikke brun af 😂😂😞

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Det er os sket for mig -igen….øv, elsker ellers den mousse…må endnu en tur i Matas…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Samme her, pumpen virker ikke. Var ellers HELT VILDT begejstret for moussen da jeg prøvede den de første par gange. Men ja det er brunt vand der kommer ud og den er ihvertfald 2/3 fyldt op. Er helt øv over at skulle smide den ud med så meget tilbage pga en defekt pumpe! 😩

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ejjjj hvor lækkert.. er dog lidt øv over at du ikke har lavet en vildt lækker med meget høj solfaktor til netop ansigtet, når nu du selv slås med pigment forandring☺️ Men dine produkter skal helt sikkert prøves, er mega fan af dine andre produkter☀️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Farver solcremen på hvidt tøj ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har desværre også oplevet at min pumpe er gået i stykker 2 gange, og at der kommer vand ud nede hvor man skruer den af. Desværre har Matas ikke ville give mig en ny. 😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg har oplevede præcis det samme, hvor Matas ekspedienten var virkelig ubehagelig og mente jeg havde rystet den, selvom jeg henviste til dine, mascha, egne udtalelser. Virkelig øv oplevelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Det forstår jeg ikke – vi har (desværre) haft en del af pumperne, der alle er blevet byttet. Jeg har desværre også lige haft en, der kom og byttede til sin tredje, da problemet fortsatte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så godt din nye solcreme i matasbladet i den her uge og undrede mig over du ikke havde “afsløret” det endnu når det var i bladene 🗞🗞 De ser lækre ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Jeg talte med en hudlæge so sagde at al faktor over 30 får huden til at koge

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Øv der ikke er en med højere faktor. Jeg bruger faktor 50 i hovedet og skulder og kunne ikke finde på “kun” at give mine børn 30 på. Måske når de bliver ældre, men håber på at du kommer med en 50 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Piger 🙋🏼‍♀️

  Jeg har også oplevet at pumpen blev defekt på min den første.. Fik den byttet uden sure miner, og med et brugbart fif med på vejen 😉 At pumpen bliver defekt skyldes simpelthen at man ikke trykker pumpen helt i bund ved hvert tryk. Hvis kun man pumper halvt opstår problemet ????🏼‍♀️ Håber det virker for jer andre, jeg har ikke haft bøvl siden 😉

  Tillykke med de nye produkter Mascha, glæder mig til at prøve dem 😍👌🏼 Din selvbruner mousse er min absolute favorit ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Annet

   Tak for rådet,men det virker ikke. Mascha skrvfor mangemånder siden at det er vigtigt at pumpen trykkes helt i bund, så det har jeg altid gjort, de få gange pumpen virker. Nu er det her for fjerde gang også kun “vand” der kommer ud og jeg har kun brugt af flasken to gange. Det er jo netop nu hvor foråret kommer at f.eks benene trænger til en pæn farve. Matas har altid været søde til at bytte for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Har også lige set den i Matasbladet.. spændende.
  God tur til jer…ork satme, det ser lækkert ud… (aalborgensiske ord for top nice )😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Til jer, der har problemer med dyssen på selvbruner spray: jeg fik af vide i Matas, at man under INGEN omstændigheder må ryste den, som man ellers gør med alle andre sprayflasker – da det ødelægger trykket i flasken. Så INGEN rysten😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  kan man lave en selvbruner som også har faktor? Det kunne (også) være top!
  Skal bestemt prøve den nye serie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvordan kan det være at den ikke er svanemærket, hvis den ikke indeholder parfume mm? Blot nysgerrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Vi kunne ikke nå at gå det trykt på… Det kommer på i næste levering. Også allergi 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Din selvbruner serie er super lækker men moussen holder ikke. Det bliver det rene vand og beholderen må smides ud. 3 selvbruner har jeg måttet kassere nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Har desværre samme problemer med, at pumpen ikke virker, der kommer brunt vand ud.
  Øv. Har 2 stk, med samme fejl. Er ellers meget glad, for din selvbruner serie og glæder mig til, at prøve dine nye produkter. Tillykke med det🌸🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Det ser godt ud, jeg er vild med at du udelader parfume mm 👍
  Er der i din solcreme til ansigtet tænkt på os hvis øjne løber i vand af solfiltrene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa, er faktor 30 nok ? Jeg bøvler selv med pigmentforrandringer Big time i ansigtet og efter en uge i Italien så ligner jeg noget der er løgn, som du siger så skal der bare en solstråle igennem ! Jeg bruger faktor 50 hver dag og er derfor nysgerrig for om 30 er nok ? Kommer der ingen faktor 50 fra dig??? Jeg bruger i forvejen din selvbruner med stor tilfredshed så det kunne jo være vildt fedt med en faktor 50 fra dig ! Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fedt med solserie. Men lige et vigtigt spørgsmål inden jeg render ud og køber den; laver den gule skjolder på tøjet? Jeg har ikke kunnet finde en solfilter, der ødelagde alt mine ungers hvide tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er pumpen fra samme firma det har lavet den til din selvbruner mouse? Jeg har nu været igennem 8 (!!!) af dem fordi pumpen holder op med at virke efter 10-20 tryk. Jeg tog det på i torsdags efter at have byttet to der ikke virkede til to nye. Efter jeg havde smurt min ene arm og brystkasse ind virkede pumpen ikke længere – heldigvis havde jeg jo to af dem. Den anden holdt også op med at virke efter ca 10 tryk, jeg kunne lige akkurat få trykket nok ud til at få dækket begge arme, ansigt, hals og brystkasse, hvilket er heldigt for min lillebror blev konfirmeret idag! Det ville være ærgerligt at ligne ying og yang på alle billederne.!
  Produktet i sig selv er rigtig godt, men emballagen er simpelthen ikke okay! Jeg ville være ked af at have mit navn stående på det produkt når der igennem så lang tid har været problemer med pumpen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dea

   Cecilie, det har desværre også været tilfældet for mig. Mega ærgerligt når den nu ellers er mega lækker og duftfri 😞

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Mascha,
  Som Cecilie skriver i en tidligere kommentar, vil jeg også gerne høre om pumpen er den samme som i din selvbruner mouse. Jeg er kæmpe fan af din selvbruner, den er virkelig god og jeg elsker at bruge den. Jeg har dog efterhånden også været igenenm en 4-5 stykker, hvor pumpen holder op med at virke efter 5-6 ganges brug, på trods af at der er massere tilbage i selvbruner moussen.
  Jeg håber du kan hjælpe med svar på dette, da det er ærgerligt ikke at få det fulde ud af et produkt – der er rigtig godt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Hansen

  Åååh, FANTASTISK! Jeg er mega fan af din selvbruner serie, jeg bruger kun din selvbruner mousse og har ingen problemer haft 👍 Glæder mig til at prøve din solserie 🙂 Blot for en sikkerheds skyld- må den bruges af gravide ? 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tillykke mascha!
  Indeholder serien aluminium??
  Det er meget vigtigt for mig at vide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Mascha,

  Kan man bruge både din selvbruner serie og solcreme serie som gravid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Godt nok et helt andet emne, men hvor er dine smukke øreringe fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Det er LIGE hvad jeg har ventet på! <3 Så lækkert! Jeg skal ihvertfald en tur i matas!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har taget overhånd! Kærlighed, champagne & butlerservice...