Mit hjerte siger, at her går min grænse. Er jeg sippet?

Ham her, han er min kæreste…

38029691-8741-4181-b172-58d93707109a

Nå, men jeg synes måske det er ved at køre lidt af sporet, hvad angår spekulationer om mandlige bekendtskaber i mit regi, og prøvede egentlig bare at holde ham her lidt for mig selv, men det er simpelthen ikke muligt…

Jeg er altså ikke kærester med hverken en popmusiker, bokser, rigmand eller minister. Det betyder ikke, at jeg ikke har nogen kæreste, det har jeg, men han flyver F16 og er jagerpilot.

Han hedder Troels, er 42 år og far til to søde børn som han bor sammen med i Kolding. Han er i mine øjne lidt en superhelt, når han til daglig passer på Danmark oppe i luftrummet, eller er på mission for en bedre verden. Jep, grøn flyverdragt… Need to say no more… Det bliver bare ikke meget sejere. Aller vigtigst, så giver han mig enorme sommerfugle i maven, får mig til at grine, føle mig tryg og glad på en helt fjollet måde. Og vigtigt, vigtigt… Han er virkelig god til at lave mad!

Vi har allerede haft nogle dejlige oplevelser sammen i både Danmark og udlandet, har mødt hinandens børn og lagt fælles planer – det bliver en god sommer! Jeg er meget glad, og meget forelsket. Nu ved I i hvem ♥

(Det er ikke aprilsnar, men folk har åbenbart travlt med at ringe rundt til pressen og fortælle om os, så vil hellere selv afsløre ham i dag)

39bda050-4e41-409a-9d63-f2e8b63f4905

I bør i øvrigt se DRs programmer Jagerpiloterne, som giver et rigtig godt indblik i den verden.

Image Map

Næste indlæg

Mit hjerte siger, at her går min grænse. Er jeg sippet?