Danish Beauty Award 2018

Bahamas, Exuma & the swimming pigs. Ja, svømmende grise!

3c532ced-7072-4118-8edc-19e050b1d0ef

Reklame for Go Travel & Bahamas

Man kan næsten ikke sige Bahamas, uden at tænke på søde svømmende grise i klart instavenligt vand, så selvfølgelig skulle vi ud til dem, selvfølgelig skulle vi det!

Jeg skal ærligt indrømme, at da vi havde siddet på en speedbåd i stiv blæst uden nogen form for overtøj i to timer, skulle de grise satme være det værd, for at gøre godt for en heldagstur væk fra resortet Sandals Emerald Bay, en lind strøm af pina coladas og butlerservice. Men vi kom derud, det gjorde vi da…

Hvis ikke I har set perfekte billeder af svømmende grise på Bahamas, så er I bare slet ikke med, så ved I det. Det er så populært og lidt et blogger-must, ala det det bloggertæppe, bloggerblomst og hvad vi nu allesammen bare må ha’. Lige nu, der er det så svømmende grise på Bahamas, der somehow ser helt perfekte ud på billeder – det vil jeg også ha’!

Well, well… Hvordan de får det til at se SÅ perfket ud, er mig nok alligevel en gåde, men I skal vide at jeg har kæmpet, Troels har kæmpet, vi har skreget af grin, badet i lort og tisset i bikinien af grin, for aldrig (aldrig!) har vi oplevet noget mere skørt end dette stunt. Here it goes…

8142a58b-9faf-4390-a51e-2a318b569f83

Da vi ankommer med båden, ser vi at der er proppet med mennesker og en del tumult, i et lille hjørne af en bette strand. Vandet er smukt, men der er ikke nogen svømmende grise, som ellers var forventet. De er inde på stranden. En dame slæber på en modvilligt højtskrigende gris, som hun prøver at bære ud i vandet, efterfuldt af hendes insta-husbond og et par piger der liner op til at tage over, når damens billeder er i kassen. Det spoleres da grisen slipper fri og stikker af – alt er ødelagt! Først får jeg lidt ondt af grisen (og damen, bevares), og tænker det da måske ikke er de bedste forhold for de dyr… Men så alligevel… Man har bare ikke sådan rigtig ondt af nogen der bor på Bahamas.

Vi kommer i land, og så skal jeg ellers love for der er dømt insta-slagmark. Det er et vanvittigt kaos af hysteriske damer, der koster rundt med agressive grise og chokerede mænd, en stor gris ved navn Karma Mama som bider fra sig, skaber frygt (hvem vil bides i røven af Karma?!?) og folk stormer rundt. Grisene gider ikke bade, de små grislinger er bange for vandet og de par store der til tider indvilliger i at blive lokket derud, skider naturligvis i vandet, så der flyder lort rundt. Jeg tror egentlig ikke der var så mange der syntes det var ulækkert, det var mere irriterende at det ødelagde de perfekte billeder. Når man har 25 min til at få taget billeder med grise, så har man altså ikke tid til pjat og andre turister, de billeder giver SÅ mange likes, det ved alle!

Lige dér, i en form for chock, forbavselse og frygt for vi har siddet på den båd uden grund, mander Troels sig op og begynder at hundse rundt med mig. Han er fandme ikke taget derud, for så ikke at ha’ de åndsvage billeder med hjem, så jeg har bare af at hoppe ud i vandet, undvige lorten og jagte en gris – og få det til at se naturligt og idyllisk ud. NU!

Så ser man pludselig sig selv stå i kø til at kramme en gris ude i vandet. WTF?!? Jeg er vokset op på landet, jeg har da aldrig nogensinde krammet en gris før, hvorfor skulle jeg dog det. Men så står jeg på Bahamas, I KØ, for at få taget et billede med en gris, som det vrimler med i jylland. Det er så dumt, SÅ dumt!

Men jeg gjorde det, og nu skal I fandme se billederne, ellers ville det vanvid være helt spildt jo!

3b8c4573-b8ce-4e52-851c-0625834235ab

Kom så her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva’ fanden er det her for noget?!? Troels har oplevet en del, men dette her er efter hans mening det mest tåbelige han nogensinde har været med til. Men er I klar over hvor glad jeg bliver, når manden står der i hans lyserøde badeshorts og bærer rundt på min strandtaske, imens han jagter mig og en gris med et kamera? Dét er fandme kærlighed, hahahaha!!! ♥ Og helt seriøst… Han er jo virkelig god til det, det er ham der har taget alle billeder og videoer på turen, endda uden tvang. Perfekt match!

Oj ja ja, det er da fjollet alt det her, men hvor ville jeg ikke ha’ været foruden den oplevelse, for vi var jo smadret af grin, vi havde det sjovt på den tur.

46e19485-7b28-4bcd-b32d-0bb759d0ed40

4cf8f79f-c23c-4faa-b5c9-3ef42d8568d8

5b7058ef-813b-450a-bb1a-90220abed753

7b56009a-2a32-481f-aac2-863978d77088

Bagefter gik turen til an anden ø, hvor der var de her kræ. Et stille skrig med knugede hænder… Det er ikke fordi jeg som sådan er pjattet med de her mini-dinusauruser, men der var en anden blogger på stedet der bare aede dem og trillede rundt med dem for gode billeder, og det kunne jeg jo ikke ha’ på mig, når Troels sagde “århhh se lige hende den profesionelle der!!!”.

Pis oss….

620b5ff8-9a45-430c-a391-a272bc952aba

dd49ab8c-1d41-4416-a20f-d2c1b3e90b7d

f29156d0-4676-421d-a967-547b46b39ed6

Shit, jeg skal vææææææææk!!!!

3692077f-5e74-4c78-9552-f0d90fed1522

Jeg siger det bare, jeg er så klar på et Robinson-værtsjob nu!

Image Map

Næste indlæg

Danish Beauty Award 2018