Skoldkopper og næste rejse - åhhh nej!!

Tak for råd… Og alt det andet…

bc4d6280-6e4f-4e79-8b8a-2e7a037996af

Nogle gange skal jeg virkelig tælle til 10… Eller 100… Når jeg læser folks kommentarer. Ét er, når det er i tråde slået op af den kulørte presse, så kommer der vanvittige kommentarer man kun kan måbe af. Men når jeg som herinde på min blog, bliver mødt af “Få proportionerne på plads” eller “Er det mig, el er det ved at køre af sporet. Skal vi planlægge børns sygdomme” når jeg beder om gode råd til skoldkopper… Så får jeg sgu lidt samme fornemmelse.

Jeg vil dog lige sige tak for alle de gode råd som jeg efterspurgte, det var pænt af jer at tage jer tid til dem. Tak ♥

Nu er det sådan, at jeg gerne prioriterer gode oplevelser for mit barn, fremfor ubehagelige. I andre lande er det påkrævet med en skoldkoppevaccine, så det ser jeg ikke som værende et modbydeligt overgreb på mit barn, at ønske hende det stik. I vaccinerer jeres børn som I vil, så tager jeg mig af mit – aftale? Jeg kan sagtens se at andre med fast arbejde, måske (måske!) har lettere ved at melde sig syg med sit barn, kan have en anden tilgang til den slags, men sådan fungerer mit liv og arbejde altså ikke. Og nej, denne særlige tur kan ikke ændres eller gøres på et andet tidspunkt. Det er ikke for min skyld vi skal afsted, jeg vil egentlig bare give min datter en ret fantastisk oplevelse, som desværre nok bliver problematisk. Men lad os nu se.

Jeg kan desværre heller ikke køre derned. Ét er, at det kunne jeg aldrig nogensinde drømme om, at køre så langt. Noget andet er, at det er langt mere tidskrævende end vi har mulighed for, og dagen efter vi kommer hjem skal jeg flyve et andet sted hen, og det kan heller ikke ændres, derfor jeg ikke kan gamble med flytiderne. Alt er meget nøje planlagt. Og ja, jeg planlægger gerne mit barns sygdomme, eller udenom dem, hvis det er muligt. Her synes jeg nemlig lige nøjagtig, at mine prioriteringer er lige i skabet, hvad angår vores tilværelse.

Men lad os nu se, jeg håber virkelig ikke hun er smittet. Er hun ikke, får hun en vaccine mod det, og ellers må hun jo stå det igennem (som alle andre) og desværre gå glip af en unik oplevelse, hun har glædet sig meget til.

Image Map

Næste indlæg

Skoldkopper og næste rejse - åhhh nej!!