Din ultimative drømmerejse - hvor går den hen?

Påske getaway? Sørg for at få mest ud af den…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame for Dubli

Skal du på en påske getaway? Det plejer jeg egentlig, men lige i år har jeg så mange skønne rejser, at jeg netop bliver hjemme. Hvert fald lige et par uger endnu… Så hopper vi på flyveren igen et par gange. Det bliver til mange ture, og det kan jo lige så godt udnyttes til egen vinding.

Jeg har lige booket tur til Paris og en vild bountystrand. Meget forskellige ture, men allesammen med det tilfælles at der kan laves Cash Back på dem. Hos både Hotels.com, Emirates, Rejsefeber, Travelbird og bla. Auto Europe kan du få en procentdel af dit køb tilbage. Helt op til 30% – altså cash back! Hotels.com som giver 8% betyder i mit tilfælde et par ekstra døgn på hotel, eller jeg kan spare dem… Det er jo egentlig det samme og bestemt ikke helt ligegyldigt, hvis man er ramt af rejsefeber.

fb5ee03c-30a7-4c88-b14b-ced906a206ed

Du skal egentlig bare oprette en konto, det er ganske gratis og hurtigt, og så skal du bare foretage dine køb nøjagtig samme sted som du plejer – altsåhverken købe mere, mindre eller anderledes, bare få mere ud af de køb du i forvejen gør dig. Ret enkelt og du mister jo ikke noget ved det. Det jeg fortæller om her er muligheden for at udnytte dine køb bedst muligt, det har intet at gøre med aktier i nogen virksomhed, som nogen fejlagtigt har troet. Den slags handler jeg altså ikke med… Endnu hvert fald 😉

Vi elsker at rejse, og denne lille dame er efterhånden ret rutineret i at flyve. Faktisk skal hun på hendes første alenetur med fly i påsken, hjem til mormor.

c65d42bf-4477-4b00-b81d-dcb5cfe0f34c

 

Image Map

Næste indlæg

Din ultimative drømmerejse - hvor går den hen?