Shopping i Puerto Banus: Nye shades

Hvad gemmer der sig i posen?

87049aec-1daf-41ff-a42a-cd1a6d133ae6

Det er altså svært at stå for spejlblanke nitter, når man lige har fået en mimosa eller to. Jeg fandt de flotteste Valentino sandaler på havnen, og tænk sig… De havde kun lige en str. 35 tilbage som jo passer mig perfekt. Og så må man slå til, for så nemt er det heller ikke at få åbne sandaler der passer mig godt. I behøver ikke tippe om hvor man finder 35 i Danmark, for det er en regel jeg har, at jeg må købe sko når jeg er i udlandet og det skal vi ikke til at ændre på.

Valget var svært, first world problem, I know… Den venstre er en sæsonvare, den sorte en klassiker. Åh Gud hvor ville jeg gerne ha’ haft begge par!

80bd2e13-779e-4165-9cc9-e6b3bbe4845c

SÅ blege er mine fødder altså ikke i virkeligheden! 

De sorte her er jo en tidsløs klassiker i farven, og modellen mangler jeg lidt i garderoben. Jeg kommer til at sætte dem til skindleggings og blomstrede feminine sommerkjoler, for at give looket lidt kant. Jeg er ikke for tutte-nuttet jo, der er nødt til at være et råt twist.

Jeg er VILD med dem, de er lige mig og højden ganske middel, så jeg kan gå i dem en hel sommeraften.

You like? ♥

d24fbf66-5326-4667-b988-3ec4cfc571d0

Image Map

Næste indlæg

Shopping i Puerto Banus: Nye shades