Shopping i Puerto Banus: Nye shades

Hvad gemmer der sig i posen?

87049aec-1daf-41ff-a42a-cd1a6d133ae6

Det er altså svært at stå for spejlblanke nitter, når man lige har fået en mimosa eller to. Jeg fandt de flotteste Valentino sandaler på havnen, og tænk sig… De havde kun lige en str. 35 tilbage som jo passer mig perfekt. Og så må man slå til, for så nemt er det heller ikke at få åbne sandaler der passer mig godt. I behøver ikke tippe om hvor man finder 35 i Danmark, for det er en regel jeg har, at jeg må købe sko når jeg er i udlandet og det skal vi ikke til at ændre på.

Valget var svært, first world problem, I know… Den venstre er en sæsonvare, den sorte en klassiker. Åh Gud hvor ville jeg gerne ha’ haft begge par!

80bd2e13-779e-4165-9cc9-e6b3bbe4845c

SÅ blege er mine fødder altså ikke i virkeligheden! 

De sorte her er jo en tidsløs klassiker i farven, og modellen mangler jeg lidt i garderoben. Jeg kommer til at sætte dem til skindleggings og blomstrede feminine sommerkjoler, for at give looket lidt kant. Jeg er ikke for tutte-nuttet jo, der er nødt til at være et råt twist.

Jeg er VILD med dem, de er lige mig og højden ganske middel, så jeg kan gå i dem en hel sommeraften.

You like? ♥

d24fbf66-5326-4667-b988-3ec4cfc571d0

Image Map
   

14 kommentarer

 • Belinda

  De er fantastiske. Personligt foretrækker jeg de lyse, som gør dem feminine, men stadig med kant. De sorte er lidt for ‘Amager’ til mig😂😂 Men som du selv siger, 1’st world problem og uanset hvad du har valgt, ser de brandgodt ud. 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Det er sjovt, jeg tænker præcis modsat! At de lyse er mega Amager/Vestegn fordi de er metallic

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  hold nu op, selv dine fødder er pæne………. der er squ da heller ingen retfærdighed til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kæft de er FEDE og sååååååå FLOTTE og klæder din fod VILDT godt… Du skal købe begge to… Du vil fortryde, hvis du ikke gør det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Tilføjelse: du skal sq da købe begge par! Dér var jeg lige laangsom i optrækket. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Det går helt galt idag. Håber du HAR købt begge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Uha de er mega fede???? du skulle have taget begge par 👍 drømmer om et par ballerinaer fra Valentino 😍????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  MEGA lækre! 👌🙌😘

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vi hørte så aldrig om hvad der var i Louis Vuitton posen eller er det i virkeligheden samme pose med 2 forskellige brands præget på posen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Og højden ganske middel…. 😂😂😂😂. Åhh gid jeg kunne. For mig er det der altså som det højeste tårn i verden 🙊. Hatten af. Men nøøj – hvor må det dog være fantastisk at have sådan et par på – man kan jo se hvordan de smyger sig om svangen. Måske jeg skal begynde at spare op, og så købe 1 par klassiske sko. Burde alle kvinder i realiteten ikke have minimum 1 par ultra designer sko, så vi alle har følelsen af hvordan sådan et par sko bare svøber sig om foden? Hmm… det tror jeg da nok. Jeg må i gang med at samle 50 ører 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen i min baghave!!
  Fedt at du er pjattet med Puerto Banus – vi kører tit derned fra vores hus i bjergene lidt længere øst for byen, og jeg har altså købt ‘sæsonfarven’????😘
  Sig til hvis du skal have bud med hjem…..😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Øj, hvor fine. Må man spørger hvad sådan en lækkerhed koster dernede?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping i Puerto Banus: Nye shades