Tip til sart vinterhud: Undgå vand

FINAL SALE: Op til 50% hos A-Hjort!!

70FD3EE1-65F3-41C0-8AC3-CBACAA20DB96

Reklame A-Hjort

Jeg har lige en servicemeddelelse til jer. Jeg skal holde møde med Anne fra A-Hjort i morgen… Det er lige før jeg hellere vil kalde det kundepleje, for det går ud på at vi hygger og drikker champagne, imens vi ser på smykker og fortæller røverhistorier i al for højlydt leje.

Jeg var derfor lige inde for at tjekke hvad hun havde af nyheder, og ser så at hun går bananas med udsalg lige nu, og det skulle I da nødigt misse! Der er bla tilbud på de øreringe jeg har på her på billedet. De er så fine og anvendelige – must haves!

I finder udvalg fra 20% og 40% på Carré, Pernille Corydon, Louise Kragh og hele 50% rabat på Dyrberg/Kern

A-Hjort.dk SALE HER

 

 

Image Map

Næste indlæg

Tip til sart vinterhud: Undgå vand