Jesper Høvring event

Premiere: Fifty Shades Fri

kh_50_031

Stille og rolig tirsdag i Mascha-land. Men altså, når ens yndlingschauffør triller op foran huset i en Audi og siger at Christian Grey byder på snacks og bobler… Så kan man da godt lige skrue sig i en lille sag, og gå med til at være længe oppe. A blogger gotta do, what a blogger gotta do…

Og snacks… Dét var der! Havde måske et lille håb om de også indgik i goodiebagen, men det kan man jo foreslå dem til en anden gang. Der er jeg helt frisk på en hurtig lille brainstorm til kommene events, kvit og frit.

Filmen er den sidste af de nu tre film, som er baseret på bøgerne jeg ikke har læst. Vidste I, at faktisk er hele 44% af de kvinder der har læst bøgerne, hellere vil læse bogen, end have sex… Crazy!?

Jeg må indrømme at jeg ikke var helt oppe at køre over den første film. Jeg syntes simpelthen han var for ung og hvalpet, og så generede Anastasias skæve pandehår mig gennem hele filmen. Men så kom 2’eren… For satan, så kom 2’eren – Darker! Så så jeg 1’eren igen, så 2’eren et par gange mere… Og nu den sidste – Fri. Jeg er sgu fan. Jeg synes det er en film der skal ses, især sammen med veninderne, imens mændende ser noget fjollet bold, eller noget.

Jeg synes Mr. Grey er vokset og blevet lidt mere mand, men han er svær at hamle op med for han har jo ALT, og det er lige før det er for meget… Men hellere for meget end for lidt. Filmen er knap så fræk som Darker, men viser lidt mere, og det synes jeg egentlig er synd. Til gengæld er hans kærlighed og beskyttende facon overfor Anastasia yderst charmerende, og jeg kan godt lide det ejerskab de tager på hinanden, i disse ‘åbne ægteskabs tider’.

Vigtigt af alt, så ser man Christian Grey ret meget uden tøj på, hvilket fuldstændig overflødiggør handlingen. Bare se den!

kh_50_028

Halløjsa det var godt mormor kunne være barnepige!

kh_50_029

kh_50_030

kh_50_032

Min kjole er en gammel  sag fra skabet, men øreringene her er fra (uhhh reklame!) A-Hjort’s eget design.

0aa32aa0-045a-47f1-860b-2583cc100b10

Da jeg havde tandpine, viste jeg på IG en lille flaske jeg skyllede mine piller ned med, fordi det gjorde så møg hamrende ondt, og fik efterfølgende mange spørgsmål om hvad det var. Måske det var en ny ingefær-shot blanding, hostesaft eller andet sundt. Nej… Eller jo, det er økologisk… Men det var altså nu “bare” et lakridsshot med gode % der lige dulmede – seriøst de smager fantastisk! Også samme shot som jeg smuglede med til Zulu Awards.

kh_50_015

Hej ven…

kh_50_020

kh_50_006

Jeg er pjattet med gin… Gode drinks!

kh_50_018

Image Map
   

30 kommentarer

 • Mita

  Smukke dig, hold da op hvor ser du godt ud! Hvilken læbestift har du på her? Meget lækker farve 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Gør dig selv den tjeneste at læse bøgerne👌🏽📚😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor ser det og du skøn ud!
  Men for søren, det ødelægger læseoplevelsen, at efter du ikke længere er boss på Blogly at dit domæne er tilklisteret med reklamer og ikke bare lidt. YouSee reklamen går jo indover det første billede. ØV.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Tak for du siger det, det har jeg ikke selv oplevet, og sådan skal det jo ikke være! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidse

   Det gør den ikke ved mig – bare til info Mascha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Helt enig Christina, i øjeblikket er det en Lidl reklame hver eneste gang man går ind på et indslag🙄😑

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Det er så underligt… for ikke hos mig. Men jeg er på computer… Er I mon på mobil/tablet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Nej det var i Chrome og Explore browser. På mobilen er der ingen problemer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Der er også reklamer ind over billedet her. Bare til info

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Math

  Hold op hvor ser du godt ud!!! Wup wup!!! Sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Det kan godt være der er let påklædte mænd i indlægget, men Mascha, du ser virkelig godt ud!! Jeg synes du stråler 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Havde det på præcis samme måde med filmene.. elsker 2’ern – glæder mig til at se denne 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Er det kun de kendte som kan være med til sådan e arrangementer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Tror ikke mr. Grey ville have haft de hullede Nikesko på 😅💩😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Glæder mig!!!!! Vådt og hot!!! Jeg sidder ene og alene i en stor personalegruppe og små-puster over Mr. Grey????????😜Han ved sku hvad han vil ha’ og hvordan!!
  Du ser forresten pisse godt ud på billederne😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Kære Masha, jeg følger dig næsten hver dag og synes du skriver dejligt inspirerende. Men…
  Jeg er helt med på at dette er din levevej, men siden du har sluppet tøjlerne i Blogly, så har reklamerne altså taget overhånd. (Her i den sidste uge, så holder de sig ikke bare rundt om dine indlæg – men er nu også begyndt at komme ind over din tekst og billeder)
  Jeg tænker at du måske ikke selv er klar over at de ødelægger din tekst og billeder?
  I hvert fald så er jeg rigtig ked af at måtte sige farvel og tak efter alle disse år – for jeg gider ikke at skulle kæmpe med at komme til at læse fra dig…
  Held og lykke fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Det samme tænker jeg. De sidste par uger skal man klikke Lidl-reklamen væk for overhovedet at se startsiden og når man så klikker sig ind på et indlæg skal man klikke den væk igen!! Det er simpelthen for træls og man mister lidt lysten til lige at kigge ind.
   Det er en skam og din blog har slet ikke fortjent det.
   God aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Helt enig! Nogle gange må jeg helt opgive at læse indlægget hvis jeg er på iPhone. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Du ser jo knald godt ud 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Leonora

  Hvor er det sørgeligt at de mænd havde ikke råd til skjorte og sko uden huller i 😆. Hvis man ikke kan andet så smider man tøj… Håber jeg at de havde rene underbukser på 😂..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  hej Mascha. Du ser virkelig skøn og glad ud. Det er rigtig nok som mange skriver at siden er plastret til med reklamer som lige skal klikkes væk inden man kan se din tekst og billeder. Jeg følger også Anne Mette Voss og på hendes side er der også fyldt med reklamer der går hen over siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Stakkels unge mænd, der ikke har råd til nye sko…. Eller skjorte 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Eller dækcreme til at maskere de kedelige minder fra diverse drukture 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Oplever som de andre også trælse reklamer😔 lige der savner man blogly. Det er lidt øv med alle de pop-ups der kan besværliggøre at læse via mobil, når man ellers elsker og følge med.

  PS. Få dine små youtube videoer tilbage. Det var så hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Din side bliver simpelthen dækket TIL med reklamer! Ûber alles! Æv, ikke spor læsevenlig mere, idet der hele tiden popper reklamer op nederst, øverst, i midten etc. Bliver lidt for tidskrævende ta sidde og klikke dem væk. Kan du mon gøre noget for dette ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Eva Jepsen

  Jeg ser alt fint uden reklamer men jeg har en Adblock instaleret på bla min Crome og kan selv fjerne dekaktivere den og aktivere den igen , alt efter hvad der kræves på nogle sider . I kan hente den på google 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Perfekt! tusinde tak for hurtig reaktion Mascha! Nu er reklamerne væk og kun faste ude i siden! :-))
  Rigtig god fredag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ole

  MEGA GODT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genialt! Ser ud til at det var en god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris b

  Altså, jeg har læst dem alle dengang de blev hypede. Af samme grund har jeg set den første film, jeg synes slet ikke han bar rollen som Mr. Grey. Hvilket jeg ellers tror han sagtens kunne for han er virkelig god i serien the falling.
  Jeg forstår dog ikke at 44% af kvinder hellere vil læse bøgerne end at have sex, for så godt skrevet er de trods alt heller ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jesper Høvring event