Ikke lille, men STOR stjerne mor...

Katjiiiiing… Sådan tjener jeg lige cash på at booke skiferie!

IMG_5976

Reklame for Dubli

Vil du tjene penge som en blogger, uden at være blogger?

Jeg bliver ofte spurgt hvordan man egentlig tjener penge på en blog, én af mulighederne er det der hedder affilliate, hvor man får en procentdel af den vare ens læsere køber for, hvis man henviser til en shop. Det er ret smart og kan være indbringende… Og det er lidt det samme du kan tjene penge på, bare ved dine egne køb.

Når du shopper tøj, rejser, hårprodukter eller ny vaskemaskine gennem Dubli.com, så kan du selv få en procentdel af købet. Få op til 30% rabat – cash på din konto!! Du skal ikke købe mere eller anderledes end du gør nu, det er ikke et salgstrick det her, men en god idé til hvordan du kan tjene penge på de køb du gør dig – kan du lige høre argumentet når kæresten åbner for pakkeposten? “Jamen skat, jeg har nærmest tjent penge på at købe det her”. Og deeeeet er jo ikke HELT forkert 😉  Du får meget mere ud af de køb du alligevel gør dig, ved at få en procentdel af købet retur igen. Du får altså pengene direkte ind på din konto, som du bare kan hæve til cool cash. Then… Why not? Du har alt at vinde og intet at miste.

På Dubli.com kan du registrere dig gratis, og få fordel af at handle blandt 12.000 forskellige samarbejdspartnere og brands over hele verden. Det skulle faktisk være underligt om ikke det kunne betale sig for dig, da stort set alle brands jeg kender er derinde.

ff121b58-f19c-4ffe-8a7c-f26eb357f6f2

Jeg er selv lidt ærgerlig over jeg ikke kendte til det inden vi bookede vores rejse til Thailand. Vores hotel er nemlig inde på Hotels.com, og her får man 8% i cash-back. Vi kunne ha’ sparet 3.760 kr. ved at bruge en Dubli konto… Det er altså gode lommepenge til turen. Øv bøv, men så kan det jo udnyttes på hotellet til skiferien lige om lidt. Mange andre brands giver helt op til 30%… Det er bare at gå i gang og se pengene fosse ind på kontoen, hvert fald med mit forbrug, hahaha 😉

Registrer dig gratis – det tager kun et øjeblik.

IMG_5710

Hvis du vil ha’ lidt ekstra rabat, kan du oprette dig som premium eller VIP medlem, hvor din rabat fordobles de første 90 dage… Det koster så et årligt gebyr, men alt efter dit forbrug, kan det måske betale sig da man får ekstra store rabatter og kundefordele. Up to you.

Regningen her på hotelværelset her kunne faktisk være gået i 0,-, hvis jeg havde booket med min Dublikonto…

ade68e84-6966-4dd6-ba53-d3f6ddd7bea0

ff20cea7-c570-4a21-8d7e-bfc26d2ade13

Image Map
   

49 kommentarer

 • Annette

  What’s the catch? Hvad får de ud af det? hvorfor ikke bare give rabatten frem for det med en konto? mvh. den langsomt opfattende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Fordi det er affiliate marketing sådan er alle cashback sider, da jeg boede i USA brugte jeg også et cashback site derover, det var samme princip.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Leah

   USA er jo fyldt med organisationer, der i virkeligheden er pyramidespil. The american dream.
   NuSkin, ACN, Arbonne and so on….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Læs anmeldelser på Trustpilot…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Leonora

   Omg. Tror du også på julemanden…Brug dog din sunde fornuft…Det fup og fidus…Og det undrer mig at Mascha svarer ikke på de kritiske kommentarer??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

   Præcis… anmeldelserne giver et ret godt billede af at det er Fup & Fidus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie K.

   Ja, åbenbart findes julemanden, for jeg har selv sparet mange penge ved at bruge deres cash back side og handler via dem hele tiden og det koster INTET at være medlem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Linnet

  Hvad har du gang i Mascha Vang?? Har du undersøgt det her nærmere? For mig lyder det MEGET mistænkelig. Jeg har efterfølgende gået på trustpilot, og det lyder som et pyramidespil! Er du med i det?
  Ja de har umiddelbart gode anmeldelser, men hvem står bag de anmeldelser? En hurtig læsning og analyse siger mig, at det er dubli-tilhængere, som lokker andre i fælden!

  Jeg er fuldstændig chokeret over dig Mascha! Jeg har været en følgere i mange år, og jeg har set dig værende meget troværdig. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste med den følelse. Jeg ser dig nu misbruge din indflydelse! Du har et ansvar, om du vil se det i øjnene eller ej. Så kan du få dine følgere til at gøre mange ting og købe meget – bare fordi du står inde for det. Du skal have det ansvar i øjnene, når du reklamerer for nogle produkter eller andet!
  Jeg stiller mig nu selv spørgsmålet og dig, om du har tænkt det her i gennem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hvad snakker du om? Jeg er aldrig blevet kontaktet af en eneste andet end de nyhedsbreve jeg modtager fra dem med tilbud og ekstra rabatter fra udvalgte shops. Tror lige du skal sætte dig ind i tingene inden du laver skræmme kampagner. Det er helt gratis at tilmelde sig så hvordan kan det være en fælde? Der findes jo masser af cash back sites ude i den store verden. Det er fantastisk at spare penge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette L.

   Jeg svarede helt sikker overilet. Men det som var essensen i det, jeg skrev, var det med ansvaret. Mascha skal selvfølgelig tjene sine penge – skal have mad på bordet. Det er helt ny form for reklame, som os forbrugere også har et ansvar i at forholde os kritiske til. Synes ansvaret ligger begge steder. Netop fordi Masha bruger sin indflydelse og troværdighed. Men det handler jo selvfølgelig om Maschas egen samvittighed.

   Vi kan ikke altid sammenligne os med “den store verden” Jeg har svært ved logisk at se, hvordan det på nogen måde er en gevinst for andre forretninger/firmaere at køberne skal have rabat ved et mellemled og ikke direkte fra forretningen/firmaet selv?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg kan se, at mange af jer er oprørte over Dubli, og så vidt jeg kan se på Trustpilot handler det om investeringer eller aktier i firmaet, hvilket ikke er det jeg skriver om. Som nævnt i mit indlæg, så er det en shopping portal som er gratis at være medlem af, og nyde godt af rabatter som er indgået med de enkelte brands. Hver eneste butik skal godkende dubli.com som platform, og det gør deres respektive account managers, som ligeledes laver due diligence og udvælger de strategiske samarbejdspartnere de ønsker at associere med deres brand. Ligeledes godkender Dubli også alle de butikker som de ønsker at vise på deres shopping site. Dubli arbejder sammen med mange af de allerstørste brands i verden og har gjort det i mange år.
   Mere præcist fungerer Cash Back ved at Dubli sender trafik (handlende kunder) til de butikker som er anvist på dubli sitet, butikkerne betaler en kommission til dubli baseret på de handler der bliver foretaget – denne kommission deler dubli med kunderne i form a cash back…. Så med mindre I ønsker at handle aktier, som jeg altså ikke sælger, så forstår jeg ikke postyret. Håber det er svar nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jørgen

   Hvordan kan der være pyamude, når man får penge for at handle gennem dem, det er jo håbløS at påstå…Prøv at undersøg begrebet cachback, det er sammen med kuponer, det hurtigst voksende marked inden for nethandel, store dele nethandlen i USA sker gennem disse sider…. så sæt jer ind i det i skriver om, frem for at læse hvad fordummende mennesker skriver på nettet… Jeg har brugt Dubli mange gange og får altid den cachback jeg skal have

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jørgen

   Mascha… Har jo en simpel point… Et Brand ligger ikke på en side, de ikke kan stå inde for… Og På Dubli skulle have afilliet aftaler med 12000 brand/netsider… ( ifølge firmaet egen påstand ). Det er verdens omspænende og nasdaq listet. Og man bliver altså ikke nasdaq listet, hviS du skulle være svindel :-)…. Men en del debatøre her er åbenbart klogere end alverdes store brands reklame afdelinger… Så stop jer selv.. Jeg bruger Dubli og har gjort det med gode resultater 😉 forsat god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Lise Madsen

  Brug penge for at få penge !!!! Jeg er fynbo bosiddende i Jylland og jeg tror ikke en hujende fis på det her. Betal og få mere rabat ej altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville ikke anbefale dubli….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HoneyB

  Øhh Mascha er du helt sikker på, at du vil forbindes med dette firma?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Mascha, det er pyramidespil du er igang med at promovere….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jørgen

   Hvordan kan der være pyamude, når man får penge for at handle gennem dem, det er jo håbløS at påstå…Prøv at undersøg begrebet cachback, det er sammen med kuponer, det hurtigst voksende marked inden for nethandel, store dele nethandlen i USA sker gennem disse sider…. så sæt jer ind i det i skriver om, frem for at læse hvad fordummende mennesker skriver på nettet… Jeg har brugt Dubli mange gange og får altid den cachback jeg skal have

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Hansen

  Jeg kan ikke finde det der Dupli.com på Trustpilot
  for jeg må da indrømme at jeg blir lidt nervøs for at melde mig til når jeg læser kommentarer. Så jeg håber der kommer mere info

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Pyramidespil. Det er ikke et nyt koncept og jeg bliver faktisk skuffet over at du reklamerer for den slags. De folk der sidder øverst tjener stort på at du går ind og køber via siden. Har kendskab til flere der både er med og andre der er hoppet fra. Har du sat dig grundigt ind i dette inden du skrev dit indlæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jørgen

   Hvis det skulle være et argument at nogen tjener penge på det du handler, så kan du ko slet ikke handle :-:…Hele vores samfund er bygget op som en pyamide, det ved alle der har læst organisation… Du bliver også rig engang, for du kan ikke handle nogen steder mere, for der sider nogen og tjener på dine køb….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har brugt dubli sitet i flere år og sparet rigtig mange penge både på køb i danske shops og udenlandske. Jeg har været en glad og tilfreds kunde. Jeg forstår ikke disse negative kommentarer, jeg kan se alle mine handler og min cashback og kan tage det ud via paypal når jeg ønsker det. Jeg tror nok at alle de brands de har på siden har tjekket at det er en legit side hvorfor skulle de ellers associere sig med dem igennem mange år. Jeg har mange veninder som bruger det og er super glade for det. Har faktisk lige bestit nye Nike løbesko via dubli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Henriksen

  Hold da fast… danskerne ved godt ikke meget om sådan noget med at spare penge når man shopper. I USA bliver man nærmest betegnet som værend dum hvis hvis man ikke bruger kuponer og alt man kan skrabe sammen af rabatter. Dubli er verdens største Cash Back shopping portal, det var de nok ikke blevet hvis de var røvere og banditter – de er vist sågar børsnoterede. Jeg har sparet så mange penge på at bruge dubli.com portalen – så fedt at sidde og overføre kontanter til ens egen konto – istedet for Bilka’s latterlige små klistermærker. Jeg er vild med det og shopper bare løs derinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jørgen

   Ja, Danskere er generelt ikke særlig omstillings parate… Men cachback er i voldsom vækst… Og kalde det pyamide spil er direkte latterlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Siden hvornår er Trustpilot blevet en troværdig kilde… jesus christ…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg har godt nok brugt dubli.com i lang tid og har været glad for de penge jeg har sparet ved at købe ting derinde. Der er masser af kendte butikker derinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie K.

  Fedt du promoter cash back Mascha, jeg har selv sparet SÅ mange penge ved at bruge dubli.com. Jeg handler stort set alt mit tøj derinde. Jeg booker mine fly og hoteller (hotels.com eller booking.com) og det er bare super at få de rabatter, som jeg ellers ikke ville få. Jeg bestiller endda alt kattemad til min kat derinde, leveret lige til døren med cash back. Sendte blomster til min mor på hendes fødselsdag med 8% cash back, nice! De får også hele tiden nye shops ind på dubli.
  Jeg er yderst tilfreds og kan kun varmt anbefale det til andre der elsker at spare penge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

   I lyder alle sammen hjernevaskede, når I fortsætter jeres promovering af pyramidespillet! Men vent – det er jo også det de ønsker at opnå! 🙂
   Ja enhver må jo selv om, om de vil narres.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Har mistanke om at det nærmere er folk bag dubli som er inde og lovprise 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

   Ja, det var også min første tanke. Måden at skrive på er også den samme – den lovprisende retorik som kun bruges af dem der gerne vil tjene penge på andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Clausen

  LOL, har aldrig grint så meget. Mascha Vang har den størst respekt for dig som forretningskvinde m.v., men det kan da aldrig være rabat % du skal kigge på, men altid nettobeløbet som du skal sammenligne. brutto beløb 1.000 kr. minus 30% rabat = netto beløb 700 kr. alternativ bruttobeløb 725 kr. minus 8% = nettobeløb 667 kr.. De 33 kr. kan du så bruge til lidt fredags hygge sammen med datteren :-). Keep up the god work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans

  Hvordan kan det være pyramidespil – du melder dig gratis og får rabat ved køb – helt enkelt – og jo flere der gør det jo større rabatter får vi – enkelt og lidt fedt eller ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Fup og fidus! Mascha hvor er du i alt det her? Du plejer at give tilbage med det samme. Det er utrolig hvad man bliver betalt for nu til dags som blogger for at tjene penge og udnytte folk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

   Ja, underligt man gerne vil svare på hvor kjoler er fra og hvor håret er sat, men ikke på dette, hmm

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Ja meget mystisk. Hun har sikkert ikke noget at forsvare sig med og vil nok tie det ihjel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Dubli ville ikke være på Nasdaq, hvis det var svindel, Nasdaq kode er OMNT Inc.
  Har selv brugt siden i 3 år og fået 10000 kr. om året i Cashback (retur) Til alle jer negative personer, lad os andre glade kunder nyde siden og Cashback og kan ikke se noget pyramide i noget der er gratis :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonna

  Coop har nøjagtig det samme system, de kalder det bare partnerfordele.
  Så hvis I er utrygge ved dupli så prøv coop istedet.
  De har mange af de samme tilknyttede som partnere. Bl. a. Hotels.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie K

   Jonna, Coop er sikkert fint men de har 29 brands (hørecenter, OK varmepumper osv.) at vælge imellem og så er det point du får. Kan vidst ikke helt sammenlignes. Min niece har fødselsdag næste uge, så har lige købt hendes gave via dubli på lekmer legetøj, med cash back.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonna

  ok ikke nøjagtig det samme. Hos coop bliver % rabatten trukket fra med det samme, så man bare betaler mindre.
  Men systemet er ligesom rabatkuponer eller rabatkoder,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jørgen

   Nu kender jeg ikke coop”s fordels program…Jeg har fundet mange spænende udenlanske butikker på Dubli, Butikker jeg så godt tør handle på, da de er godkendt af Dubli… Jeg er også sikker på butikkerne levere til DK. For ellers var de ikke på deres portal…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fed din “flyverdragt”. Hvor mon den er fra? Tpf. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke lille, men STOR stjerne mor...