Weekendhygge, drinks, movienight & boksetræning

Det tager kun 8 min, og jeg gider ikke blive længere…

f1f8c41b-da45-4e9b-bc66-346263edd3f6

Reklame for Den Grønne Slagter

Når jeg ser mig omkring på IG og i blogland, så vælter det frem med flot tilberedt mad på perfekte billeder… Uha uha hvor de kan. Mig, jeg kan ikke en skid, og det er virkelig ikke fordi jeg ikke prøver. Virkelig, det må I gi’ mig! Der går bare altid et eller andet galt, så jeg har lidt droppet at hoppe med på den populære bølge og erkendt, at jeg bare er bedst til at springe over hvor gærdet er lavest – eller bare gå helt udenom.

Jeg spiser ret meget færdigmad, god færdigmad, og så spørger folk altid om, hvad mit barn så spiser. Altså hun får jo mad, men det er sjældent noget der har taget mig timer at nusse om, så skulle det da udelukkende være for at undskylde den flaske vin der er sevet ned i mellemtiden.

8919fabb-1806-4609-b34e-f5f64f32bb3e

Ej, der findes virkelig gode færdigretter, for færdigmad behøver jo ikke være lig med pizza eller noget tarveligt snask, der findes gode tilbud og jeg er nødt til at anbefale to nye favoritter fra Den Grønne Slagter her i hjemmet. Lemon Chicken og Thai Veggie.Vi har faktisk hver vores, men det er fordi jeg er meget glad for kylling, og Hollie Nolia er meget glad for ris, hvilket jeg normalt undgår – så det er to helt perfekte retter for os. De tager ingen tid at lave, og er super nemme at smide i mikroen i bare 8 minutter, når man lige er kommet ind af døren efter gymnastik, eller bare ikke lige kan få tiden og lysten til aftensmaden til at gå op, men stadig gerne vil have sund og nærende mad, på no time… Og så er de helt uden E-numre!

57343bd8-cc48-4830-bb4c-3cedee0dcb1e

2270e9c7-bf64-4df7-aa4b-33a7eb00ad08

Min favoritret fra Den Grønne Slagter, er retten her med kylling og lime, da den er fuld af proteiner, som er rigtig godt når jeg træner som jeg gør, og så er kylling bare altid det kød jeg helst spiser.

1b1d154d-74dd-460a-90fd-bb8da4850750

555391c2-790e-412d-9107-1e3d87295b73

Hollie Nolias ret er med ris, som hun er meget glad for, og gode grøntsager. Der er også “frække ananas” i, som hun altid fisker lidt ekstra efter, fordi hun siger det smager som i Thailand, og det gør det jo også. Begge retter findes i Bilka, Meny, Kvickly og Super Brugsen.

7e20e1ac-3be8-45aa-b1dd-a350b52b7188
64151859-e35f-45b1-afb2-e825d9b2f173
Image Map
   

8 kommentarer

 • Maj

  Uh lækkert dem skal jeg prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Ser da lækre ud, specielt kyllinge retten. Men jeg ville aldrig blive mæt af så lille en portion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Mascha. Maden ser lækkert ud, men er du stoppet med at lave mad et par gange om ugen fra Ret Nemt ? Synes da ellers det gik godt de fleste gange. Og det så lækkert ud. Jeg fik selv god inspiration med de billeder du lagde op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øvelse gør mester, og vil nu give Marianne ret. Dine billeder viste da potentiale, så vær ikke helt så hård ved dig selv.

  HVIS jeg må komme med et godt råd, så tjek evt. Jamie Oliver eller Gordon Ramsay når deres programmer genudsendes på TV3s kanaler. De har lavet nogle serier hvor de kommer ind på helt down-to-earth principper, og det kan vi alle bruge. 🙂

  Jeg er godt klar over, du er en travl kvinde, så rådet er kun velment – og jeg synes nu også, at nogle af de billeder, man ser hos nogle på IG ser lidt FOR perfekte ud. Vi andre laver nok mindre Masterchef i præsentationen, men smagen er til gengæld i vinkel.

  Keep fighting. Du skal nok blive god. Øvelse gør mester! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Jeg kan klar anbefale hommate.dk som laver hjemmelavet mad, der skal varmes i ovnen på 200grader i 20-25 min. Det kan (næsten) ikke gå galt 😉 Hilsen en anden ikke så faglig i et køkken mor! 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Kunne du så ikke prikke til dem, så de laver øko-varianter… Så er det både med glade kyllinger, ingen pesticider OG uden e-numre. Tænker du ee helt den rette 💪🏼😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hvor har du købt dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ja, der er bestemt fastfood, som ikke er så ringe. Synes dog du skal fortsætte med at lave mad sammen med Hollie ind imellem. Det du viste, så da vældig fint ud, og selv om du aldrig bliver chefkok, bliver du alligevel bedre af at prøve. Måske et mor og barn madkursus kunne være sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhygge, drinks, movienight & boksetræning