Charter vs. rejs selv...

Whatever makes her smile…

f8ad8c8f-f4cf-494d-9750-fc98a11faba9

Det her, det er store sager for 5 årig! Tro mig, med Signe som vidne, at denne lille dame er meget, meget bestemt, ilter, trodsig, modig og ekstrem stædig. Hun er sød og charmerende, men ser hun blid og artig ud, er det virkelig langt fra sandheden. Hun bliver en god leder en dag…

Jeg blev vækket på en solseng af et hårdt og bestemt prik af en meget stiv pegefinger, og vidste bare med det samme, at jeg lige så godt kunne gi’ mig. Dagen inden afrejse, og her havde jeg lige troet den gik, men nej… Jeg forstod hurtigt at det ville være verdens ondeste mor, hvis ikke barnet fik fletninger som ALLE andre børn i Thailand. “Mor ALLE mine andre veninder har det, jeg er den eneste der ikke har perler i håret, den eneste, det er helt ærligt bare ikke okay”.

Vi startede med det halve, da jeg frygter det smadrer håret, det knækker og er bøvlet at vaske og… Ja mor er knap så begejstret som i kan se dette lille ansigt er – men se lige lykken lyse ud af hende ♥

Dagen efter var vi nødt til at få resten flettet også, her var det ikke bare pegefinderen der insisterede, men et hårdt trampende højreben. Der er nu fletninger i hele håret…

Vi kom hjem sen aften, men hun vågnede 5:30 og ville i børnehave og vise fletningerne. Jeg mener det når jeg siger, at jeg faktisk ikke var ked af at stå klar da børnehaven åbnede kl. 7.

24958b24-286b-46b3-9282-b643f4b1dd29

d0ac48a2-f949-497f-bd85-1459da4bc0d8

104718ee-9007-42cf-9e29-7fedf0d3b105

3077fbe1-e5c2-41a5-bc96-79637bd0a691

Helt cool satte hun sig bare, selvom jeg havde sagt det ville tage lang tid og sikkert gøre ondt når de friserede og flettede… “Det er da okay mor, jeg slapper bare af imens. Gider du hente min telefon, jeg kommer hjem når jeg er færdig?”.

Altså det foregik på hotellet… 

4f70aae1-b039-490b-b462-5cb9f4876dd0

a05d40e5-50f4-4447-ad30-3ac175143707

9a0f4b8c-b262-49eb-a2ca-c8dfac90c446

Image Map
   

12 kommentarer

 • Stine

  ☺️ så sød hun er…. vores datter fik dem også i sommers, hun sad også musse stille med et anstrengt smil i 1 time… Man må gi sig, når de selv synes det er det hele værd☺️☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Aaarmen, smukkeste lille skattepige! Hun er bare SÅ smuk!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hold kæft hun er sød! Kan lige se det for mig, hun svinger de fletninger som Monica i Venner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste fra 1943

  Hvor er det bare skønt at følge med i jeres hverdag. Føler virkelig du er så ærlig omkring den. Skøn lille pige og en rigtig dejlig mor 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Yndig! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Mine piger har også flot kraftigt langt hår og de har fået lavet samme fletninger sydpå flere gange, hvor det til min store overraskelse faktisk ikke har ødelagt håret. Så nyd det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Jeg tænker lige pludselig på et Friends afsnit med Monica i et badeforhæng, med fletningerne der har rullet sig ind i forhænget. Eklatant morsomt! (Der var der bare konkylier i enden, det kan HN få næste gang ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  He he Hollie Nolia lyder ganske fantastisk😂😂 i 1989 var jeg 12 år, og på Bahamas med mine forældre, og der kunne man også få disse fletninger, det var helt oppe i tiden. Jeg plagede og plagede og fik endelig lov. Men kun 3 i hver side med perler, mere kunne min mor slet ikkevoverskue jeg fik, hun synes de var hæslige😂😂jeg ville have dem lavet nede på stranden, men nææ nej, jeg måtte tage til takke med frisøren på hotellet. Mine egne døtre har også haft dem, og jeg må indrømme, jeg hader dem lige så inderligt sim min mor gjorde. Nogen gange gir man bare efter og siger pyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hørt. Små fletninger er bare pænest i afrohår.
   Men derfor kan HN jo godt prøve, og hun ser mildest talt lykkelig ud. De skal bonus igen på et tidspunkt (brug en strikkepind)
   Min søster lavede engang små fletninger på mig, da jeg var lille. Det var sikkert ret grimt, men dengang var jeg megastolt 😄Jeg så rimelig elektrisk ud i håret, da de blev taget ud, så vidt jeg husker.
   De få gange, efter at vi har fået børn, hvor vi har været på ferie med udsigt til afrofletninger, har jeg kunnet slå det hen med, at så kan de jo ikke være ude i solen uden af få hovedbunden brændt af….
   “Alle de andre” argumentet virker også ofte ret dårligt på mig. Så bliver jeg tør konstaterende “Så må du jo hellere lade være, så du ikke ligner de andre!” 😈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dén dér strittende storetå siger det hele :p Hold kæft, hun er sød, Mascha <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun sød! Og beskrivelsen lyder lidt som min datter 😉 Hun er til gengæld en rigtig drengepige, hvor moren som barn insisterede på at sove i tylkjole – og få fletninger i håret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charter vs. rejs selv...