Resortlivet og... Bruseren!

Vind en ny seng – Normalpris: 37.000 kr.!

skaermbillede-2018-01-14-kl-01-35-32

Reklame

Jeg viste ganske kort på IG for nylig at jeg har fået ny topmadras, og der var virkelig mange der spurgte mig hvor den var fra. Sagen er den, at jeg i lang tid har sovet ad H til, fordi jeg vågner badet i sved. Lækker detalje, I know… Men det er endnu mere lækkert, for jer, det der er kommet ud af det.

Du kan nemlig vinde en ny seng til en normalpris på 37.000 kr.!

Jeg (eller Emma, min GUDE housekeeper) har fjernet den der rullemadras der er mellem topmadras og lagen – don’t do that! Jeg fik så at vide det var derfor jeg sov dårligt, og det ødelagde min topmadras. Jeg bestilte en ny rullemadras, eller en downtopper er det, samt en ny topmadras for at rette op på situationen og jeg må erkende at jeg har sovet godt siden.

skaermbillede-2018-01-14-kl-01-32-51

Når man tænker over hvor meget tid vi bruger i sengen, er det bestemt ikke helt ligegyldigt hvordan vi ligger. Derfor har jeg også en rigtig god seng, som nu føles som ny igen, og mine dyner, puder og sengetøj er også af virkelig god kvalitet. Jeg har siden jeg var ude for en ulykke som 15 årig, døjet med nakken og det samme med min mor + min far har haft brækket nakken, så jeg har altid været bevidst om hvor meget en god seng har af betydning. Det er bare ofte en større udskrivning, og måske er der nogen vælger at gå på kompromis, og det er virkelig ærgerligt.

Men sådan skal det ikke være, for du har lige nu muligheden for at vinde en super lækker seng fra Copenhagen Comfort Beds, magen til min – og den er god! Den er med boxelevation, fancy lys under sengen og hele pivtøjet… Og den kan blive din. 37.000 koster den normalt!

For at sengen skal blive din, skal du lige gå ind på IG og følge @copenhagen_comfort_beds og selvfølgelig @maschavang og så skal du skrive dit IG profilnavn herinde i kommentarfeltet på bloggen og hvor du bor, så jeg kan tjekke I følger, når vinderen trækkes d. 24 januar.

Vinderen bliver kontaktet direkte af Copenhagen Comfort Beds.

 

Sengen du vinder:

Str: 180×200
Farve: Petrol
Dansk: produceret
Dansk: design
Type: boxelevation ( elevationen er bygget ind i madrassen så den ikke kan rykke sig) 
Fasthed: 1 medium og 1 fast madras
Fjedre: 2 lags pocket 265 fjedre pr m2
Topmadras: split så man undgår revne og med naturlatex som støtter og holder formen. 
Ben: 10 cm champagneben
2 stk ipadholder i samme farve som sengen medfølger
Trådløs fjernbetjening 
Lys under sengen 
Bluetooth app til iPhone 
Gavl medfølger ikke. Sengen bliver leveret og monteret. Sengen kan ikke ombyttes til andre varer. Sengen kan ses og prøves i vores butik på Falkoner alle. 

 

Normal prisen er 37.000 kr. og lige nu på tilbud til 19.999 kr.

skaermbillede-2018-01-14-kl-01-35-06

skaermbillede-2018-01-14-kl-01-34-32

Image Map

Næste indlæg

Resortlivet og... Bruseren!