Når verdens bedste idé, var knap så god...

Sukkerafhængighed og hjemmelavet ingefærte

e105fe8d-5259-4152-8325-4d911c2697a3

Den sidste uge har jeg været ret standhaftig med maden og træningen. Jeg har trænet hver anden dag og udelukkende spist grøntsager, kylling og havregrød – typen der skal i badetøj, ik.

Det er helt vildt hvad det gør ved kroppen. I julen og mellem jul og nytår tog jeg hovedpinepiller hele tiden og havde det ene migræneanfald efter det andet, nærmest dagligt, eller hver anden dag. Den sidste uge har jeg ikke taget én eneste pille (hvis vi ser bort fra d. 1 januar!)! Jeg tror virkelig på man kan kurere sig selv meget via kosten og fysisk aktivitet, eller spise sig rask som man siger. Det betyder dog ikke det er let, selvom man godt kan se fornuften i det.

Jeg craver virkelig sukker. Jeg elsker, elsker, elsker sukker (og vin) og har det virkelig svært de dage jeg afgifter. Her får jeg også hovedpine de første par dage, men så er det altså også ret meget overstået derefter.

I dag fik jeg i dén grad at mærke hvad det gør, da jeg (for pokker også) faldt i sukkerhullet lørdag aften. Ikke at jeg gik amok, men jeg spiste lidt slik og noget brød, hvilket resulterede i jeg vågnede op og var hævet i ansigtet, på maven og havde fået lidt udslet i ansigtet. Mit system kan slet ikke finde ud af det, og uden at gå i detaljer, så har det virkelig en negativ påvirkning på min krop.

Jeg gider jo ikke have det sådan, og det var slet ikke efterfølgerne værd, så nu prøver jeg at glatte lidt ud.

Jeg har lavet ingefærshots og nok kommet til at lave det lidt tyndere end jeg plejer. Det betyder der er alt for meget af det, men det skal hvert fald ikke gå til spilde, inden vi rejser. Derfor gør jeg det, at jeg hælder det op i en kop og varmer det i mikroovnen, som var det en kop te. Det er ret skarpt at drikke, men jeg tilføjer lige lidt honning og så er det egentlig ret godt. Tænker det udrenser mit system og gør mig godt.

Opskrift på ingefærshots:

Jeg er ikke så nøjagtig i opskriften, for jeg gør det egentlig bare uden at måle og veje. Jeg skræller en pakke ingefær som jeg skærer i små stykker, og en citron i skiver – begge økologiske. Så fylder jeg en lille gryde halvt op med vand og lader det koge en halv times tid på svag varme. Derefter tilsætter jeg noget honning og lader det køle af, inden jeg sætter det i køleskabet indtil næste dag. Så sier jeg det ned i flasken her, og vupti… Så er der shots, eller te.

4818e7a3-02de-40ef-8292-48fca4bce39a

3c56c365-33ef-4e94-8820-60300a61f798

444683dc-789b-4e83-b79a-d722cbee8bdc

 

Image Map

Næste indlæg

Når verdens bedste idé, var knap så god...