Jeg mangler noget.... TAK!

Nytårsaften 2017/2018

e99c1456-b573-4f5a-a30d-c385254c80ab

It’s alive!! Men også kun lige. Jeg håber du kom godt ind i det nye år, det gjorde jeg, og jeg havde en sjov og hyggelig aften, lige indtil jeg vågnede næste morgen.

For at sige det som det er, så var det først i morges jeg fik vasket nytårsmakeuppen af, og kunne stå ud af sengen uden at kravle hen til toilettet, hvor jeg ellers brugte det meste af årets første dag. Der er nu alligevel ikke noget mere ynkeligt, men hey… Når jeg gør noget, så gør jeg det ordenligt!

Nytårsaften blev holdt sammen med Signe og fem andre sjove og glade mennesker, med god mad og efterfølgende fest. Jeg orkede ikke rigtig det store kjole-skrud, men helt kedelig er jeg jo heller ikke og en bette palliet har nu aldrig gjort nogen skade, så jeg fandt et par bukser og en top med bar ryg bagerst i skabet, og peppede det op med et par røde såler. Det går man aldrig galt i byen med.

Både bukser og top er af ældre design.

513a52e5-e7f8-442b-a3ba-389955e2dee8

aed6f7c9-5ff8-47de-8f5b-7187eedbcced

Lidt flad tale i år Daisy, men ellers synes jeg altid vores Dronning er en fornøjelse. Jeg er meget royal og glad for kongehuset. Så I Mary til nytårstaffel? Aldrig set smukkere, i den røde kjole.

9523f748-61b2-4932-9c9b-c619655a494f

Smukkeste Signe. Det er med at fange hende når hun står stille, dansetornadoen ♥

eed03995-df0b-44e9-8ed8-d5f438bf4ea5

7f13b7c8-5c1b-421f-bea0-2be564305ee6

d48000c8-d1d2-406f-8c31-a7451d9dab55

Galante mænd, mænd der viser hensyn, tager sig af, laver mad og kerer sig om en, er noget af det mest sexede og tiltalende ved en mand. Jeg elsker når det ikke er mig der skal have bukserne på, selvom jeg nærmest helt symbolsk ønskede at træde ind i det nye år med bukserne på, og ellers befinder mig godt ved at føre an. Men måske når det er nødvendigt, påtager jeg mig den rolle og ikke af lyst. Jeg elsker at være kvinde, og manden er mand. En der kan tage styring, ved hvilken vin der er god og lige prajer en vogn. Det er så galant. Nu er det ikke fordi jeg planlægger nogen flirt med de tilstedeværende, men jeg bliver bare mere og mere opmærksom på hvilke kvaliteter jeg sætter pris på hos en mand, fordi jeg ikke orker flere kærester – jeg vil ha’ mig en mand. En ægtemand, og så er det jo med at notere når noget imponerer. Tror egentlig grundlæggende vi herinde godt kan blive enige om, at en mand der kan lave mad er øverst på listen hos mig. Bare sådan helt basic for overlevelse.

Vi fik virkelig god mad og dette var, og det mener jeg, mit livs bedste kartoffelmos og rødvinssovs. Det er nok lidt dumdristigt at bede om opskriften, så må hellere bare bevare det gode minde uden at spolere noget.

b2c2e62b-06a8-402e-89ae-2f149c50a2ca

Så er der hagesmæk!

906531b7-0e3d-4dfb-9a71-d46f3634656a

♦ 2018 ♦

386a4ca1-d65e-4ba4-8a18-ad9585e6ad3c

Image Map
   

6 kommentarer

 • Ser da ud som om det var rigtig hyggeligt. Absolut velfortjent efter et aktivt år. 🙂

  Jeg var til et mere stille arrangement hos søsteren og svogeren hvor den yngste niece og hendes veninde var på besøg. Niecen endte med at blive lettere beruset (17½), men hendes veninde var særdeles omsorgsfuld, så det bemærkede jeg også som en særlig kvalitet man i forældre/onkelrollen også sætter pris på hos sine medmennesker.

  Du skal nok finde ægtemanden en dag. Med det gode humør, en sød datter, og et aktivt liv hvor du siger din mening skal der nok være én derude der en dag fejer benene væk under pusselankerne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sådan en MAND har jeg. Jeg er 39 og vi har været sammen i 18 år. Han er stadig meget bevidst om hans rolle som MAND og behandler mig som den Lady jeg er????❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Åh åh kender til dét med ondt i håret dagen derpå. Havde stille og hyggelig nytårsaften. For en måned siden blev min bror 40 og det skulle jo fejres..og jeg gav den gas…. kors😁… jeg åd rosen 🌹og drak af vasen.. i bedste 90 års fødselsdags-stil og skrev næste dag på hans fb væg… herlig fest, undskyld jeg åd borddekorationen😂😂 stod op kl 11,spiste en bakke pomfritter og drak en cola. Kl 15 gav jeg koncert med mit kirkekor!!!
  Når nordjyder fester, så giver vi den 100 % 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Mascha.
  Lige helt uden for emne men der er en kvinde der er forsvundet i dit nærområde, omkring Tårnby. Kunne du være interesseret i at dele en efterlysning? Tænker dit kæmpe netværk kunne gøre en forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Her i huset tog det også lige par dage at komme tilbage til virkeligheden😉????🍾❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg mangler noget.... TAK!