Offline blogger

Når verdens bedste idé, var knap så god…

1811675c-6a1b-4f05-9c7f-e344c07f1500

Det er godt nok svært at vente, så der soves i badedragt og med blomster i håret, så Thailand virker lidt tættere på.

Jeg har har ikke sovet så godt i en længere periode, og har derfor fået ny topmadras og er blevet forkælet med nyt sengetøj i hvidt egyptisk bomuld. Det har jeg haft lyst til selv at prøve, siden jeg så Jessica Simpson komme til at fyre en formue af på sengetøj i egyptisk bomuld, i Newlyweds for en del år siden. Nu ved jeg, at det får min seng til at føles som en hotelseng, and I like it – a lot!

Faktisk er vi så glade for det nye sengeudstyr, at Hollie Nolia hellere vil hygge inde i min seng, end i stuen. Da hun så kiggede på mig søndag morgen med store glade øjne, blomster i håret og knuede hænderne sammen og hvinede “uhhhh hvor vi bare hygger mor, skal vi ikke spise morgenmad i sengen”, hoppede jeg naturligvis ud og lavede varm kakao med flødeskum og skumfiduser, og en skål Elsa-morgenmad, bestående af noget der kun serveres på en søndag herhjemme.

Det var verdens bedste idé, at ligge der og hygge i knasende sengetøj, hvidt som sne og udkig til ilden i pejsen og den kolde frost udenfor. Verdens bedste idé siger jeg jer, indtil der er en med kakao i munden der nyser udover den kridhvide nye sengetøj. Behøver jeg sige mere? Det er jo ikke bare et par dråber eller et lille nys. Næhhh… Det rammer sagtens to voksendyner og en matchende juniordyne, en hovedpude, et bord og en pyntepude. Men som Hollie Nolia siger, så “er det jo godt jeg har badedragt på”. Jeps, så heldigt!

47003464-817a-40cd-a28e-a02a9f82da3c

Elsa og Anna plakaten er skiftet ud med MGP Bastian. Han hænger nu på værelset og som I måske kan fornemme, så er han ganske populær hos en vis 5 årig. Der tages billeder af ham, hun skynder sig ind og kigge på ham når vi har været hjemmefra og han får sågar også lige en lille tår juice engang imellem. Jooo Bastian er rigtig flyttet ind.

Se lige det smil…

c35b4b21-9f71-4476-86ab-09ea069e610d

Det var en nem frokost i dag. En favoritspise er kartoffelmos, som jeg laver med rodfrugter, gullerødder og rødbeder, hvilket gør det lyserødt. Stort hit!

75c41abb-e57c-49f0-9e11-55e8cdda88e5

Image Map
   

9 kommentarer

 • Gitte

  Hej, vil du fortælle hvor Hollies fine seng er fra?
  Takker🙏🏻☺️
  Kh. Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  Hvor har du købt dit fancy sengetøj henne? Sådan noget vil jeg også have 😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Sengetøj i Egyptisk bomuld er et MUST! Har efterhånden fået erhvervet mig tre sæt af Georg Jensens. Åh himmel på jord!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Det er nok den sødeste kommentar jeg længe har hørt! Skønne Hollie Nolia ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Sørensen

  Skønne unge altså 😂😂❤❤❤
  Må jeg bede om opskriften på mosen? ☺

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Louise

  Egyptisk bomuld er bare det lækreste. Jeg har selv købt af en mand jeg kender, som bor i Danmark, men er fra Egypten. Han har sin egen butik og netshop og han er altså ikke så dyr. Du får lige et link til hans hjemmeside
  http://www.danalex.dk/shop/fr
  Og så er det jo med at støtte det område man stammer fra. Alex bor i Terndrup og har firma i Svenstrup😉😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  😂😂😂 Hver gang jeg skifter til mit sengetøj i Egyptisk Bomuld tænker jeg tilbage på dengang Jessica Simpson købte sit….det var bare min største drøm at få sådan noget sengetøj da jeg var ung…,(yngre😉)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Offline blogger