It's all good...

Jeg skal på Seedster, skal du med?

skaermbillede-2018-01-16-kl-16-22-24

Jeg lever ret meget efter, at hvis der er noget jeg er utilfreds med, så ændrer jeg det. Er der noget jeg vil ha’ så går jeg efter det. Mit ansvar, mit valg, mit liv.

Hvor jeg er i dag, er en blanding af velovervejede og impulsive valg. Mest af alt, så bunder alt det jeg har lavet i, at jeg har villet det nok. Jeg har ikke nogen særlig fin uddannelse, det passede bare ikke til mig, til gengæld så elsker jeg det jeg laver, uanset hvad det er, for jeg nægter simpelthen at lade mig nøjes.

Noget jeg heller ikke gider, er at stå i stampe. Der skal ske noget, og det må gerne være spændende, sjovt og nyt… Og hey… Hvis det kan foregå i Marbella, hvor jeg kan få en masse sparring fra dygtige mentorer, så står mit navn øverst på listen.

Til marts skal jeg netop til Marbella på et ophold med Seedster, hvor jeg skal høre en masse spændende personers foredrag, deltage i workshops og networke i bedste stil. Jeg glæder mig helt vildt, for det er altså mennesker der har udrettet noget jeg beundrer dem meget for.

Det var min veninde Signe der fik mig med, og som har talt om det længe, da hun kender flere der har været afsted. Det her med karriere og og iværksætteri er en ret mandsdomineret branche, og hvis kvinderne vil ind og lege med de store og sjove drenge, så er det fandme bare om at holde sig til. Så det gør vi. Bemærkede I ordet mandsdomineret… Jeg tænker det bliver en god “udflugt”, vil I ik’ med??

skaermbillede-2018-01-16-kl-16-17-50

dsc02693

Seedster finder sted d. 4. – 11. marts, og foregår sådan her:

Når du er med på Seedster, bor du på et lækkert 4-stjernet hotel i Puerto Banus, med både indendørs- og udendørs pool, hvor der på hotellet indgår morgenmad, frokost og aftensmad incl. drikkevarer og kaffe, te osv. i løbet af dagen. Hallo, det er i Marbella, Spanien… Puerto Banus. Det blir SÅ lækkert! Fra morgen til aften er der spændende foredrag, med seje personligheder der giver deres historier og viden fra sig. Hver dag har et tema og forskellige talere som hver især er nogle af Danmarks dygtigste indenfor deres felt.

Temaerne er:

 • Networking
 • Salg
 • Pitch
 • Vækst
 • Økonomi
 • Marketing
 • Motivation

Du kan opleve folk som:

 • Jesper Buch (Just Eat)
 • Martin Thorborg (Jubii)
 • Gitte Salling
 • Anders Samuelsen
 • Morten Wagner
 • Morten Resen
 • Birgit Aaby

… Og mange flere i den kategori. I kan se det fulde program HER. Jeg kender et par trænere der også står for træning og morgenløb i det dejlige spanske vejr. Jeg GLÆDER mig!

dsc02598

dsc02391

Udover en masse peptalks og brugbar viden, så er der rigtig god mulighed for at networke og suge til sig fra nogle af de tunge drenge og piger. Det er dig selv der afgør din fremtid, jeg siger det bare…

Jeg synes I skal gå ind og læse meget mere om hele Seedster, jeg har selv været hele siden igennem og synes det lyder rigtig godt. Man får virkelig meget for pengene, når man tænker på et hotel i Puerto Banus, med mad og drikke, de mange foredrag og… Glemte jeg at nævne, Jesper Buch holder white party i hans fede hus om lørdagen?

Læs alt om Seedster HER. Du kan også tippe din kæreste/mand/dame om turen, da det uden tvivl er en unik mulighed. Der er ikke så mange billetter tilbage, så det er med at få booket.

skaermbillede-2018-01-16-kl-16-22-30

 

Image Map
   

15 kommentarer

 • Malene

  Nu ved jeg ikke om Jesper Buch er optaget? Men for saaaatan hvor ville I to være et hot par!!! HOT I SAY!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  Jeg tænker at det er en sindssyg dyr ‘udflugt’ … 10.900 kr uden moms, for 4 dage. :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Jeg får det så til 6 fulde dage – og synes faktisk at det er småpenge ift. de oplægsholdere der er. Det lyder som et vanvittigt fedt program! Glæd dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   Jeg tænker at man skal undersøge tingene inden man begynder at skrive en kommentar ! Fra søndag til søndag hvor mange dage er det ?…. Så tænker jeg også at prisen du skriver er forkert og så tænker jeg at du skal sammenligne andre events med fuld pension på et 4 stjernet hotel i en uge ift pris – spørgsmålet er om du overhovedet tænkte da du skrev din kommentar inat 😳😘😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Jeg synes ikke det er dyrt, de fleste kan tage det over firmaet da det i dén grad er arbejdsrelateret – det er jo ikke “ferie”, men nyttig viden og bootcamp… Hvis man gerne vil frem i livet 🙂 Det er heller ikke kun 4 dage, det er en uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Sker det på engelsk eller dansk.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  ja tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  – super interessant – det kunne jeg let se mig selv bruge en uge på – er helt sikker på at både tiden og kronerne er godt givet ud 👍🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  – super interessant – det kan jeg let se mig selv bruge 1 uge på. Er helt sikker på at både tiden og kronerne er godt investeret her 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  Hvis man vil frem i livet, kræver det at man har et godt helbred og en god opvækst. Karriere, uddannelse mm., fungerer kun hvis man har et solidt fundament, og det er altså ikke alle der har det eller nogensinde opnår det. Også selvom de knokler hele livet igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Næhh… Men der er jo ingen grund til at opgive på forhånd, dette kunne netop være en god hjælp 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min billet er booket, glæder mig osse vildt meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Andersen

  Lyder spændende. Jeg bor en halv time derfra. Skulle måske overvejes

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's all good...