Boligopgradering med op til 40%

Ikke lille, men STOR stjerne mor…

e5bf3b86-2eb0-441f-9768-2a47623ce769

Jeg kan ikke lade være med at fortælle en sød historie fra Thailand, hvor en af børneaktiviteterne bestod i at børnene underholdt på scenen om aftenen.

Jeg havde allerede hjemmefra fortalt Hollie Nolia at det var en af mulighederne, og hun kunne næsten ikke vente med at stå på den scene. Hun er jo blevet meget optaget af MGP og især Bastian, og selvfølgelig vil pigen, nøjagtig som alle andre børn, være MGP stjerne nu. Men et er at have det i munden, noget andet er at have modet når det kommer til stykket. Om ikke andet til at stå på en lille charter-scene.

Det foregik sådan, at der var hold med 3-4 børn hver, der sammen gik op på scenen og fremførte en dans til en sang, som guiderne havde hjulpet med at korrigere. Mor her sad naturligvis klar til det store øjeblik, og klappede helt ustyrlig da hun skulle indtage scenen sammen med de andre. Der var bare det, at der ikke var andre. Hollie Nolia var den mindste pige i hele flokken, men bestemt ikke indehaver af den mindste selvtillid. Hun havde som den eneste valgt at fremføre sin optræden helt alene, foran hele hotellet, og klarede det SÅ fint. Tænk hun turde!

Jeg blev meget overrasket og helt mor-flæbe-agtig, fordi jeg bare synes hun var så pokkers sød og sej deroppe, og da hun kom ned sagde jeg til hende at hun var mors lille stjerne, hvortil hun bare kiggede på mig med: “Nej mor, ikke lille, jeg er en STOR stjerne, og jeg vil være MGP stjerne!”

Ooooookay… ♥

Altså jeg ved jo godt det ikke er nogen Super bowl optræden… Men det er da tæt på.

Image Map

Næste indlæg

Boligopgradering med op til 40%