Sukkerafhængighed og hjemmelavet ingefærte

Charterturen går til Thailand: We have arrived! Hvis bare kufferten også var…

 

ab1eba94-9f08-493d-9dcf-f92ebad30f24

Hvis du lige nu sidder i Danmark og tænker “sikke et pis-vejr!”, og drømmer dig ned til sand, strand, palmer og Pina coladas, så vil jeg lige opmundre dig med, at det ikke er det vilde du går glip af – lige i dag forhåbentlig.

Vi er ankommet til Thailand og jeg sidder lige nu, helt jetlagged, midt om natten og bøvler med at komme på nettet. De sidste 24 timer i korte træk:

Jeg fik installeret katte/huspasser i træhytten, pakket to gigantiske kufferter. Om jeg forstår 17 bikinier kan fylde så meget?! Jeg synes altid det er så hyggeligt at skulle flyve, de der timer hvor der ikke er net og der bare skal ses film eller sove. Jeg er jo en bette lort, så pladsen har aldrig været trang for mig, og om Hollie Nolia ligger på et flysæde eller i min dobbeltseng, virker ikke til at være den store forskel – hvert fald ikke for mig. Det et rigtig charter vi er kommet på her kan jeg fortælle jer, det har vi altså ikke prøvet før. Men turen tog kun 10,5 timer, hvilket jo bare er en smuttur, hvis man ser bort fra konstant hysterisk skrigende charterbørn. Lige dér er min datter altså helt suveren, hun har altid været fantastisk at flyve med… Men okay, jeg vil også hellere give hende en “feriepille” end hun får en dårlig oplevelse og generer en hel flyver, så når vi har spist, hygget og al underholdningen er gennemgået, får hun en lille melatoninpille, som gør hende naturlig søvnig, uden overhovedet at være i nærheden af en sovepille. Jeg bruger dem altid til at rette op på jetlag, og de fundet ganske harmløst i håndkøb til netop det samme.

Det her var seriøst mine fly-snacks (mørk cholkolade, sukkerfri pastiller og tomater). Aldrig set tarveligere, og viser det kun i håb om respekt fra min ellers prøvede personlige træner. DON’T give up on me Herman! 

d2906dfa-b8dc-4868-b458-a757ea972372

Ankommet til Thailand opdager vi så at vi mangler en kuffert, som de eneste naturligvis. Kufferten der indeholder… Ja jeg nævner lige de vigtigste punkter: Hjemmebragt velkomstchampagne, al Hollies badetøj, tøj, legetøj og højtelskede nye julegaver, ja alt hvad man kan forestille sig der er i en kuffert. G-R-E-A-T!! Men så er det jo heldigt at de på hotellet har verdens grimmeste børne thai-bikini til bare 160 kr. (ikke engang i H&M kan du få lov at give så meget for et stykke badetøj til børn), og alt andet til overpris. Nu skal den rejseforsikring fandme voldtages… Tror endda jeg har 2-3 stykker, så deeeet.

Nå, men vi fik en hurtig dukkert i poolen inden det begyndte at regne, lyne og tordne, og så nåede jeg kun at flashe min jetlagged blege hvide krop, i en okay nedringet mor-badedragt, i bare 4 min før der var bid, af meget score-aggressiv pumpet ukrainsk strandløve/hotelgiggolo, som ikke så noget problem i mit barn var med, så længe min (fantasi)mand var blevet hjemme. Bingo! Og her tænkte vi at der udelukkende var familier på sådan et børnevenligt charterhotel, men næhhhhh nej, det er naturligvis genialt tænkt, at her også kommer enlige mødre… Godt spottet! Det skal nok blive godt det her, hvis det altså stopper med at regne.

Nåhhh ja, for dem der husker min frøfobi, så er jeg også allerede angrebet på den front. Er det ikke utroligt??! Det er som om de kan lugte mig og min frygt, uanset hvor jeg kommer.

Der er ikke skyggen af thai-charme på hotellet, men vi har til gengæld ALT indenfor en radius af ca. 25 meter, det er fantastisk, og det er for os verdens navle den næste tid. Jeg skal nok lave masser af postkort herfra, samt en område-guide til Thailand.

Image Map

Næste indlæg

Sukkerafhængighed og hjemmelavet ingefærte