Sporty resort-look

Charter vs. rejs selv…

63be3789-877e-404c-ad42-2bef17ab1e3e

Sidste år var vi tre også afsted til Thailand i 2 uger sammen, men det var en helt anden tur, end denne her. Stor forskel!

Jeg plejer at booke fly seperat fra hotel, og så et lækkert hotel langt fra charter og danskere. Ikke for at være krukket (jeg er jo en vase), men fordi jeg har sat stor pris på anonymiteten og alt andet end charter og familiegøgl – det prøver vi så nu. Jeg kan godt lide friheden med, at jeg kan rejse hvorhen jeg vil, og ikke er nødsaget til at blive på et bestemt hotel, hvis ikke det falder i min smag når jeg er der. Det kan man ikke på charter – men det er nemt. Dog bestemt ikke billigere.

Nu har jeg så prøvet min første rigtige børne-charter-tur, med guide, fælles afhentning i bus og noget der minder om all-inclusive. Jeg er meget blandet i hvad jeg egentlig synes og hvem jeg vil anbefale det til. Alle uden børn skal hvert fald holde sig langt, langt væk, som første råd. Hvert fald fra familiehotellerne, det gad jeg virkelig ikke, hvis ikke jeg havde barn med. Men MED barn… JUHU!!

Da Hollie Nolia ville kede sig uden en børneklub, har det været højeste prioritet på turen. Sidste år var hun svær at underholde i to stive uger, for selvfølgelig vil hun gerne lege med andre børn og der sker en masse sjovt, og det gjorde der bestemt denne gang. Tror faktisk aldrig hun har været på bedre ferie… Eller det VED jeg hun ikke har. Hun elskede hvert minut højere end jeg troede muligt, så på den side var det en succes! Hotellet havde daglige underholdningsmuligheder med skandinavisk personale, og det var genialt. Der var både danske, svenske og norske børn at lege med, hvor de tidligere steder vi har været, kun har haft internationale børneklubber – tjek for guds skyld den er skandinavisk, det har stor betydning. Det er naturligvis oftest skandinaviske rejseselskaber der har den slags, men de hoteller kan også bookes udenom rejseselskabet på div. bookingsider, og det synes jeg der kan være stor fordel i, hvis nu man pludselig står med en vejrudsigt der siger regn i to uger, eller hotellet ikke lever op til forventningerne… Så kan man bare tjekke ud og rejse videre, uden at miste pengene. Det har jeg før gjort.

Jeg synes virkelig konceptet med et familiehotel er genialt. Vi boede perfekt, omgivet af alt vi skulle bruge indenfor en meget begrænset radius. Ingen tvivl om, vi skal afsted på sådan noget her igen, men næste gang vil jeg nok være lidt mere omhyggelig med valget af hotel og beliggenhed.

Jeg synes det var rigtig ærgerligt at enhver thailandsk charme var decideret ikke-eksisterende på hotellet. Der var intet, nada, der gjorde vi ikke lige så godt kunne ha’ taget til Grand Canaria. Ikke så meget som én eneste buddha eller en røgelsespind oplevede vi på stedet, og det er sgu svært at komme udenom i Thailand. Der var simpelthen for meget skrabet IKEA/Jysk sengetøjslager over hotellet, og kantine over restauranten. Især med tanke på det er ret dyrt, sammenlignet med hvad man ellers får i Thailand. Dyrt på flere områder…

Jeg har boet på mange, meget mere luksuriøse hoteller og store suites, til færre penge end hvad det kostede at bo her, og det forstår jeg ikke. SÅ stor en omkostning kan den børneklub heller ikke være. Derudover irriterer det mig, at tilbuddene i familiehotellets egen kiosk, koster mere end hjemme. Hold nu kæft med en pose saltstænger skal koste 25 kr. eller en pose Haribo 35 kr., det er Thailand, ikke Monaco! Detalje, men det render da op hvis man står med en familie på 2-3 børn, så har det måske en betydning. Det skal også nævnes at nogle af de aktiviteter Hollie Nolia deltog i, var aktiviteter man skulle betale for. Og sådan bliver det, når alle de andre børn de finder sammen med, også er med på aktiviteterne. Det ville være synd at lade barnet gå glip af, da de går og glæder sig til det sammen om dagen. For mig var det genialt, fordi hun hyggede sig med det, og jeg så havde en time alene. Men igen, er du afsted med flere børn og de gerne vil til aktivitet både morgen og aften, så skal man lige vide det koster ca. 60 kr. pr. aktivitet pr. barn. Der kunne man måske godt ha’ lidt søskenderabat, for aktiviteterne var for os i dén grad det værd for alle parter.

Vælger man sådan en 2-ugers tur som vi gjorde, så vil jeg en anden gang muligvis skifte hotel efter en uge. Det gjorde vi sidste år, og det var genialt. Der var absolut intet hvor vi boede, hvilket var lidt ærgerligt. Det betyder rigtig meget men lige kan gå en tur og shoppe noget ragelse, eller besøge nogle hyggelige restauranter. Der var lidt ned ad stranden, men ikke sammenlignet med hvad jeg håbede på af muligheder. Det savnede vi, og jeg skal nok lave et indlæg om de områder jeg har været, og mine anbefalinger. Konceptet var godt, men beliggenheden synes jeg var ærgerlig, så har jeg været mange andre meget bedre steder, men dog ikke som var så børnevenlige. Måske det kombineres bedre et andet sted?

Her ligger mor og daser, imens børneklubben render rundt og leger…

eada04e8-dff7-4bf0-8a5a-71fdcb7248d8

Dagens superhelt ♥

467eba33-d685-4e67-8ea2-16af2928e59f

2181458c-05ad-464f-a9b1-76697cafd7c4

c620affb-53ee-407b-8ac6-7c113c405a0e

8ce2335a-9cd2-4c4d-82f0-c4e4f5098b5c

72093ebe-5fd4-4c3f-86fd-58475ecfc262

Image Map

Næste indlæg

Sporty resort-look