Når man overser et vink med en vognstang...

Blogger down. Tandpine er en bitch!

93bfb028-af3c-4f3b-bc38-ec3749711671

Shit hvor er jeg bare ikke på toppen. Jeg har den vildeste tandpine, anede slet ikke noget kunne gøre så ondt, selvom jeg sagde til mig selv da jeg fødte “det her glemmer du aldrig og du gør det aldrig igen – husk det!”. Men tandpine… Holy moly!

Det begyndte da vi var i Thailand, og jeg kom simpelthen ikke til tandlæge fredag som jeg burde, da det kortvarigt ikke gjorde ondt. Helt idiotisk tænkte jeg det nok bare var forsvundet. Det var det ikke! Jeg er gået glip af to fester i weekenden som jeg har glædet mig til, og måtte kæmpe mig gennem nogle tvoptagelser, for efter at rende rundt i byen og lede efter bilen, som jeg ikke huskede hvor jeg havde smidt midt i smertehelvedet.

Jeg har en tid hos tandlægen senere i dag, og håber lidt der kommer et afbud… Inden jeg ikke kan køre længere. Der er godt nok blevet eksperimenteret med vodka, piller og alternative løsninger i nat, uden den store virkning… Derfor jeg ikke er den mest sprudlende blogger disse dage. Hit med noget lattergas, så jeg kan komme i gang igen… Eller har du et godt tip, her imens jeg venter på en tid i eftermiddag?

Blusen her har mange spurgt efter på IG. Den er fra Y.A.S. og er fra i sommers. Jeg kan bedst lide at have farve på, på tv… Skulle nødig overses jo 😉 

 

Image Map
   

9 kommentarer

 • ulla

  Årh, hvor jeg føler med dig.
  Tror desværre ikke, at du har anden mulighed end at lægge dig i tandlægestolen.
  Har selv engang oplevet et tandhelvede, som endte på Riget.Så synd for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  1 Ibuprofen/ibumetin ( 200 mg fås i håndkøb)og 2 Panodil.
  Rigtig god bedring😒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Larsen

  Jeg vil SERIØST hellere føde end have tandpine , det er bare så modbydligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt Pedersen

  Der er da 24/7 tandlæger i Kjøwenhavnstrup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   På insta forklarer hun at hun hellere vil vente på en tid hos sin egen tandlæge end at tage til en af akut-tandlægerne. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov sørensen

  Jep, på Oslo plads, Østerport St. Er der aften åbent👍🏻Hvis det skulle ske igen, og du ikke kan vente til næste dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smerte

  Jeg føler med dig, jeg har tandsmerter 24/7 da jeg har så dårlige tænder og ikke råd til at få dem lavet. Jeg har ikke smilt naturligt i 15 år, da det er grimt og skræmmende for folk at se.
  Mine egne børn har endnu ikke set mir grine uden at holde mig for munden..! Det er så deprimerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hav en pose med stødt nellike på lager, hvis det nogensinde skulle ske igen. Det koster næsten intet i supermarkedet – og selvom det smager ad h- til, så bedøver det præcis lige så effektivt som det tandlægen bruger på en tandlægevagt.

  Før jeg selv tog til Polen prøvede jeg det også, og det er VIRKELIG så man ikke kan noget som helst. Føler helt klart med dig, at du også har været gennem den omgang. Det er IKKE spor sjovt. Jeg gør aldrig grin med dette, efter jeg selv prøvede det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sukkerfi pebermynte-pastiller kan bedøve gummerne – tag 5-10 tabletter i munden ad gangen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man overser et vink med en vognstang...