Mit hjemmekontor, in the making...

Spionnissen holder øje!

BCBB0D6C-A203-473F-95E7-B19B95CCACC4

Så fik vi også drillenissen på besøg, eller faktisk er det en spionnisse vi har. Damen er nemlig døv nogle gange og har svært ved at høre hvad mor siger, så derfor har julemanden sendt en spionnisse hjem til os, som sladrer om alt hvad der sker i huset. Man får jo kun pakker hvis man er sød, og julemanden har allerede afleveret ét brev for lige at forklare reglerne en gang til, da det var som om de ikke helt var forstået.

Men så flyttede nissen her ind, og mor skulle i gang med alle løgnene. Det krævede den helt store violin, da Hollie Nolia kiggede på døren og sagde “jamen mor, det er jo bare en dør der er sat fast med elefantsnot, der er jo ingenting inde bagved. Der er bare en væg ud til gangen, og se lige… Her er der jo ikke noget bagved. Den er vist ikke helt ægte den dør”. Pis! Men fandme om en 5 årig skal rende om hjørner med mig, så nu har jeg løjet til den store guldmedalje om hvor magisk den dør den er, og dén er magisk kan jeg fortælle jer, der er simpelthen ikke grænser for hvad der ikke sker bag den så snart det bliver nat.

Hun synes dog det er lidt tamt, og især at der ikke kommer nogen ud. Så nu har hun stillet en masse an foran døren og sat lys op, og så satser vi på den tror der er fest og kommer ud en tur. For pokker et projekt jeg er ude i her! Help me out, haha.

Hun er desværre ved at blive syg men var heldigvis frisk nok til at gå Lucia i går. Hold nu op altså ♥ Ved ikke helt om jeg må dele billederne, vil ellers så gerne vise dem.

Næste indlæg

Mit hjemmekontor, in the making...