8 I Hollie Nolia

Spionnissen holder øje!

Så fik vi også drillenissen på besøg, eller faktisk er det en spionnisse vi har. Damen er nemlig døv nogle gange og har svært ved at høre hvad mor siger, så derfor har julemanden sendt en spionnisse hjem til os, som sladrer om alt hvad der sker i huset. Man får jo kun pakker hvis man er sød, og julemanden har allerede afleveret ét brev for lige at forklare reglerne en gang til, da det var som om de ikke helt var forstået.

Men så flyttede nissen her ind, og mor skulle i gang med alle løgnene. Det krævede den helt store violin, da Hollie Nolia kiggede på døren og sagde “jamen mor, det er jo bare en dør der er sat fast med elefantsnot, der er jo ingenting inde bagved. Der er bare en væg ud til gangen, og se lige… Her er der jo ikke noget bagved. Den er vist ikke helt ægte den dør”. Pis! Men fandme om en 5 årig skal rende om hjørner med mig, så nu har jeg løjet til den store guldmedalje om hvor magisk den dør den er, og dén er magisk kan jeg fortælle jer, der er simpelthen ikke grænser for hvad der ikke sker bag den så snart det bliver nat.

Hun synes dog det er lidt tamt, og især at der ikke kommer nogen ud. Så nu har hun stillet en masse an foran døren og sat lys op, og så satser vi på den tror der er fest og kommer ud en tur. For pokker et projekt jeg er ude i her! Help me out, haha.

Hun er desværre ved at blive syg men var heldigvis frisk nok til at gå Lucia i går. Hold nu op altså ♥ Ved ikke helt om jeg må dele billederne, vil ellers så gerne vise dem.

Læs flere indlæg

8 Kommentarer

 • Besvar
  Mette
  6. december 2017 kl. 19:22

  Prøv evt. appen SSC 3 – den er genial!
  Vi “lader” som om nissen/julemanden har taget tlf om natten og optaget 🤣🤣

 • Besvar
  Lene
  6. december 2017 kl. 19:26

  Måske app’en Santa spy Cam, kan overbevise hende om at der ER noget bag døren 😉

 • Besvar
  Pia
  6. december 2017 kl. 19:43

  Børns begejstring i denne tid er fantastisk! 🎄😀
  Du kunne jo ligge et lille brev fra julemanden, engang imellem, hvor han evt. takker for pebernødder, og andre små søde beskeder til
  hende🎅🎄
  Min elskede at der var små extra overraskelser fra julemanden i julesokken!❤️

 • Besvar
  Sophia
  6. december 2017 kl. 21:23

  Vi skrev/tegnede altid breve til julemanden ligesom i Krummernes Jul, kastede dem ud af vinduet og så ville julemanden sætte nissen igang i lejetøjsfabrikken med det man nu ønskede sig. Så svarede julemanden tilbage via brev som Nissen lagde foran dens dør. Så kom ønsket “som regelt” altid et par dage efter i nissesokken.
  Min lillebror på 6 år er helt opslugt i den nissedør og giver den havregryn hver aften og om morgenen er det “tilfældigvis” ud og det hele. Da han var 4 år gættede han at julemanden var min søster, men det har han heldigvis glemt 🙂

 • Besvar
  Emilie
  6. december 2017 kl. 21:38

  Du kan knuse en pebernød og ligge lidt krummer foran nissedøren eller komme lidt rød frugtfarve i noget mælk og sige at det må være nissen der har tisset i mælken i løbet af natten. Så vil hun måske tro på at nissen kommer frem når hun sover 🙂

 • Besvar
  Malene
  6. december 2017 kl. 22:45

  Har nissen et par små nissetræsko?? Hvis den har så kan HN (eller dig😉) drysse lidt mel foran døren. Så kan HN se at Nissen har været fremme ude om natten👍🏼🎅🏼🤶🏼🎄

 • Besvar
  Signe
  8. december 2017 kl. 21:10

  Mine forældre malede en lille dukke under fødderne og lavede fodaftryk på bordet, så det lignede den havde gået på bordet. Min mor lod som om det var sindssygt svært at fjerne, fordi den havde så beskidte fødder. Det gjorde jeg troede på nisser nærmest indtil konfirmationen… PS. ved ikke hvilken maling hun brugte, men hun har sidenhen sagt det ikke var svært at fjerne 😉

 • Besvar
  vagn
  9. december 2017 kl. 13:02

  Fortæl du blot din datter at I fejrer Jesus`s fødselsdag selv om han ikke blev født den dag

 • Skriv en kommentar