Vind et spaophold til 5.000 kr. med Hali-Z

Sexy business julelook

82803D85-0FFF-4425-9D1F-5C9EDA63BD23I går var jeg ude på TV2 Business og optage et program de laver om mig, og i den forbindelse ville jeg gerne være lidt fin og julet. Jeg har sjældent sort tøj på når jeg laver tv, da det simpelthen er for kedeligt, men rød var meget oplagt til noget der skal sendes mellem jul og nytår.

Jeg ved ikke helt om jeg vil fortælle hvad det er før jeg selv har set det, for synes ærlig talt ikke jeg var så velformuleret som jeg havde ønsket. Jeg synes selvfølgelig det er dejligt når medier som NEWS, Business, Børsen osv. interesserer sig for mig og mit brand. Jeg er jo bare så meget selvlært og uden videregående uddannelse, jeg har ikke engang på gymnasiet, så kan godt være bange for mit ordforråd og formuleringer ikke er gode nok i de sammenhænge. Jeg taler bare meget ligetil og jævnt tror jeg, og efter jeg er blevet trynet for det i forhold hvor man var mere belæst end mig (der skal jo ikke meget til), så kan jeg mærke det kan være lidt nervepirrende i mere seriøse sammenhænge. Jeg har det dog også sådan, at jeg er som jeg er, og det er vel derfor folk følger med i mit liv. Jeg er en helt almindelig pige fra landet, og altså ikke ud at en akademisk familie med kostskoletraditioner.

Jeg er i mange år blevet spurgt om hvad det egentlig er jeg kan, for det er åbenbart vigtigt at kunne pege på en nøjagtig kompetence eller et talent. Men jeg er jo “bare” mig selv med et veludviklet købmagerskab, og det er heldigvis blevet mere og mere anderkendt de seneste par år. Kan tydeligt huske hvordan folk hånede Paris Hilton for ikke at “kunne noget”, folk rullede øjne af hende som var hun en joke. Well, se nu bare Kardashian… Lad os bare blive enige om, at det vist går meget godt. Så kan fattige artister og slipsemænd bare pakke deres fordomme sammen – det er nye tider!

Nå, men det her look var så hvad det blev til. Jeg har virkelig en ting for perler for tiden, og det tog måske også lidt overhånd, men jeg elsker looket og den røde farve. Jeg fandt det hele i Zara i Fields. Jeg havde tilfældigvis en tid hos Wooma inden, så det passede lige med at Signe Eflund kunne bobbe mig. Jeg kommer der ca. en gang om måneden for at få en proteinkur, og det er ret vildt hvor meget det har gjort for mit hår. Det giver så meget pleje, plumming og glans til mit hår.

   

19 kommentarer

 • Du ser mega godt ud ?? Glæder mig til at se programmet. Det er jo netop fordi du taler et sprog som alle forstår, at du er så skøn ??

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Slej

  Du skal slet ikke underkende dig selv. Det kan godt være, du mener, at du ikke udtrykker dig akademisk – det er jo heller ikke meningen, du er jo dig, Mascha. Hvad du derimod kan være stolt af, er, at du både staver og udtrykker dig rigtigt godt. Nutidens unge (på FB og Insta) skriver så dårligt dansk og kan ikke stave ordentligt. MEN DET GØR DU! Og det er en virkelig kvalitet. Hilsen fra én af den gamle skole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  hej Mascha

  Hvor se du smuk ud, rød klæder dig bare så flot og står virkelig flot til dit mørke hår.
  Jeg beundrer dig for at kunne formulere dine tanker ned på skrift som du gør. Og den måde du taler på det er noget alle kan forholde sig til, dejligt naturligt. Og når det er sådan så virker man troværdig og oprigtig, som du gør. Så fortsæt endelig i samme stil.

  Rigtig glædelig jul til dig og dine kære

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Tak, jeg er også så glad for det mørke… Og for det du skriver. Glædelig jul til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte Heinecke

  Du ser så godt ud. Skidtpyt med de lærde, de er så selvhøjtideligt, støtter sig til flotte ord og lange tillærte sætninger, som er helt unødvendige. De skal bare se at komme ned fra deres høje hest.
  Du skal bare være dig, det er det vi kan li?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Dét er jeg glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Ok..ok..ok..Alle med udannelse er fjolser og snobber og ser ned på andre??? Nu har jeg aldrig hørt magen til sludder! Så kan en YouTuber være jeres læge Osv… gider du lige!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   “Alle med udannelse er fjolser og snobber og ser ned på andre”

   Wow… Bare Wow. Umiddelbart lyder du ikke selv særlig veluddannet, siden du kan digte sådan en sætning. Måske du du burde bruge din energi i filmbranchen eller på at skrive bøger. Din fantasi fejler bestemt intet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Mascha godt formuleret ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Er nu ret sikker på, der blev refereret til sætningen “skidtpyt med de lærde, de er så selvhøjtidelige og støtter sig til lange ord og tillærte sætninger”. Det er vel ikke meningen, at det skal ende ud i en en masse ordkløveri mellem akademikere og dem, der skriver, at de ikke har en uddannelse? Det ville sgu være for dumt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Du er bare så smuk 🙂 Jeg har så meget respekt for dig og din forretning – det er bare så godt gået! Folk der siger andet, er bare misundelige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Godt formuleret??? I tryner mennesker som har rent faktisk uddannelse og kan noget ..Andet end smile sødt på alle billeder. ..
   Og mht.til minuddannelses niveau..Hvad bilder du dig ind din trunte! En dag engang ikke makeup vil hjælpe dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan om nogen udtrykke dit budskab med få enkle ord hvilket er en fantastisk evne at have og hvilket gør at vi er så mange der så gerne lytter til dig. ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  du ser bare så smuk og dejlig ud, den røde farve klæder dig virkeligt meget. og flot som dit hår skinner.
  du er jo dig, og du har jo lige nøjagtigt styr på alt det du brænder for, og pæne velformuleret ord, det er ikke dig, du er bare Mascha, og du taler pænt og skriver skønt så vi almindelig folk kan forstå det. så værd du stolt af dig selv. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Epstein

  Mascha, du skal være stolt af at være lige præcis dig. Du har skabt din egen virksomhed, tjener dine egne penge, og så er du så ærlig om alt fra champagne til vasketøj og fiskefrikadeller, at dine følgere kan se sig selv i dig. You go, girl????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er lavt at tryne andre.
  Hvis du i et forhold er blevet trynet af én, der ikke har den samme fornuftige indstilling til økonomi samt en lavere årlig indtjening end dig – så handler det jo om mindreværd hos ham, den trynende.

  Tro mig, det er ikke altid lykken at have gået på privatskoler og at være barn af akademikere.
  Vi har mange flere måder at kalde hinanden idiot på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et spaophold til 5.000 kr. med Hali-Z