Happy Holly, happy me!

Mit hjemmekontor, in the making…

02493028-D98B-4B78-A2AB-AF35D99E335FDa jeg startede Blogly var det med et stort kontor midt inde på strøget, lige ved storkespringvandet. Det var de skønneste fredede lokaler med god udsigt til strøget og masser af charme. Det var bare knapt så charmerende at skulle finde en parkeringsplads hver morgen, hvilket tog 30-40 min og kostede et par hundrede kroner – pr. dag! Køreturen dertil tog også lang tid frem og tilbage, så da jeg flyttede til Dragørområdet befandt jeg mig bedre med et hjemmekontor, selvom det ikke altid var i nærheden af de andre. Den der med man ikke helt ved om man når børnehaven fordi trafikken står helt stille, den er bare træls at sidde med, så det droppede jeg.

Selvom jeg har det meget nemmere ved at arbejde hjemmefra og kan gøre som jeg vil, så kræver det også disciplin. Jeg er inde i byen flere gange om ugen, men nogle dage er jeg kun hjemme og har oftest endt med at sidde ret meget i køkkenet eller i stuen – det er jo så hyggeligt. Men også liiiige hyggeligt nok. Kontoret, som jeg egentlig aldrig har vist her på bloggen, endte med at blive et rum jeg bare smed ting ind i og lukkede døren, men nu skal der altså ske noget så jeg gider at være her.

Jeg fandt en SKØN butik på Instagram en dag jeg sad og snuste efter en lysekrone til stuen, og fandt så den perfekte af slagsen og kørte til Roskilde efter den. Butikken ejes af Annette Boysen som viste sig at være indretningsarkitekt, og hende har jeg simpelthen hyret til at hjælpe mig med at få styr på huset. Ikke fordi jeg synes her er frygteligt, men nogle gange er det spændende lige at få nogle andre øjne på. Jeg kan bare se når jeg kan lide en stil, men den kan være svær at bringe helt med hjem, så det håber jeg vi kan få til at lykkedes.

Vi starter med kontoret og Annette kom forbi mig i går for lige at få styr på rummet, og måle op til nyt tæppe og tale om hvad der ellers skal bruges. Se lige hvad hun gjorde på halvanden time – vupti!

Planen er at der skal et nyt og større tæppe på, måske i en rosa eller grå farve. Der skal nogle hylder op over skrivebordet, som er speciallavet af By Løth og passer i farven til bjælkerne i loftet. Jeg pønser dog på at ændre det til sort. Jeg er meget glad for farver i de sort/grå nuancer og sjældent i de brune og gyldne, det er ikke lige mig.

Der skal altså lidt op på væggene, måske et spejl, og så skal der lige ryddes op i vitrinen, det er derfor jeg ikke har den side så meget med på billederne, det er simpelthen for pinligt. Jeg er en værre roderøv. En ny kontorstol og lidt andet lækkert. Vi er kun lige gået i gang.

Men nu er her rart at være og så skal der bare lige bestilles de rette ting, så det bliver helt færdigt. Bagefter skal der laves lidt i den lille entré og i stuen.

Næste indlæg

Happy Holly, happy me!