23 I Bolig

Mit hjemmekontor, in the making…

Da jeg startede Blogly var det med et stort kontor midt inde på strøget, lige ved storkespringvandet. Det var de skønneste fredede lokaler med god udsigt til strøget og masser af charme. Det var bare knapt så charmerende at skulle finde en parkeringsplads hver morgen, hvilket tog 30-40 min og kostede et par hundrede kroner – pr. dag! Køreturen dertil tog også lang tid frem og tilbage, så da jeg flyttede til Dragørområdet befandt jeg mig bedre med et hjemmekontor, selvom det ikke altid var i nærheden af de andre. Den der med man ikke helt ved om man når børnehaven fordi trafikken står helt stille, den er bare træls at sidde med, så det droppede jeg.

Selvom jeg har det meget nemmere ved at arbejde hjemmefra og kan gøre som jeg vil, så kræver det også disciplin. Jeg er inde i byen flere gange om ugen, men nogle dage er jeg kun hjemme og har oftest endt med at sidde ret meget i køkkenet eller i stuen – det er jo så hyggeligt. Men også liiiige hyggeligt nok. Kontoret, som jeg egentlig aldrig har vist her på bloggen, endte med at blive et rum jeg bare smed ting ind i og lukkede døren, men nu skal der altså ske noget så jeg gider at være her.

Jeg fandt en SKØN butik på Instagram en dag jeg sad og snuste efter en lysekrone til stuen, og fandt så den perfekte af slagsen og kørte til Roskilde efter den. Butikken ejes af Annette Boysen som viste sig at være indretningsarkitekt, og hende har jeg simpelthen hyret til at hjælpe mig med at få styr på huset. Ikke fordi jeg synes her er frygteligt, men nogle gange er det spændende lige at få nogle andre øjne på. Jeg kan bare se når jeg kan lide en stil, men den kan være svær at bringe helt med hjem, så det håber jeg vi kan få til at lykkedes.

Vi starter med kontoret og Annette kom forbi mig i går for lige at få styr på rummet, og måle op til nyt tæppe og tale om hvad der ellers skal bruges. Se lige hvad hun gjorde på halvanden time – vupti!

Planen er at der skal et nyt og større tæppe på, måske i en rosa eller grå farve. Der skal nogle hylder op over skrivebordet, som er speciallavet af By Løth og passer i farven til bjælkerne i loftet. Jeg pønser dog på at ændre det til sort. Jeg er meget glad for farver i de sort/grå nuancer og sjældent i de brune og gyldne, det er ikke lige mig.

Der skal altså lidt op på væggene, måske et spejl, og så skal der lige ryddes op i vitrinen, det er derfor jeg ikke har den side så meget med på billederne, det er simpelthen for pinligt. Jeg er en værre roderøv. En ny kontorstol og lidt andet lækkert. Vi er kun lige gået i gang.

Men nu er her rart at være og så skal der bare lige bestilles de rette ting, så det bliver helt færdigt. Bagefter skal der laves lidt i den lille entré og i stuen.

Læs flere indlæg

23 Kommentarer

 • Besvar
  Linda
  6. december 2017 kl. 9:22

  Hvor ser det virkelig fint ud, hun er dygtig! Det må være skønt at sidde og arbejde der nu😊
  Har de samme udfordringer med mit hjemmekontor, mangler noget hygge.
  Hermed inspireret ku det måske være mit januarprojekt😃👍🏻!
  Må jeg spørge dig hvor den fine runde lysestage/vase på det lille bord er fra?

 • Besvar
  Karina
  6. december 2017 kl. 9:37

  Aj – nu har jeg siddet i 5 min og grublet over om jeg nu skal skrive eller hvad. Jeg fik bare sådan en hjertebanken da jeg så dit kommende kontor. Jeg er sikker på det bliver ski.. flot – for det bliver alt du har gang i. Men har du tænkt over hvordan du sidder i forhold til døren? Jeg kunne aldrig sidde og arbejde lige DER hvor din stol står. Jeg aner ikke hvorfor jeg skriver. Du må synes jeg er tosset. Måske fordi jeg er fra Suldrup – aner det ikke. Det er helt tosset. Nu griner du nok, hvis du i det hele taget læser dette. Men når du nu skal indrette dit kontor, vil du så have i baghovedet, hvor den bedste arbejdsenergi er til dig. Altså jeg sidder selv og smågriner, men nu har jeg skrevet det. For så skal jeg ikke gruble mere over det. I stedet kan jeg bage pebernødder ☺. Glædelig jul

  • Besvar
   Sara
   6. december 2017 kl. 10:42

   Arbejdsenergi – er det noget du kan uddybe lidt mere? For jeg må indrømme at det altså også lyder lidt skørt i mine ører, men jeg er nysgerrig. 🙈 På vores kontor er bordet sat op på samme måde som hos Mascha, og vi har aldrig haft problemer med manglende arbejdsenergi – altså ikke ud over de sædvanlige overspringshandlinger som man laver uanset hvor man er. 😄

   • Besvar
    maschavang2
    6. december 2017 kl. 10:49

    Ej nu blir jeg faktisk også nysgerrig på arbejdsenergi – læste det først som arbejdsallergi :))

  • Besvar
   maschavang2
   6. december 2017 kl. 10:48

   Hihi jeg forstår dig. Grunden til jeg har valgt at sidde her er, at jeg ikke bryder mig om at sidde med ryggen til vinduet. Lige på min højre side er lågen man skal igennem for at komme ind til huset (pakkeposten kommer her meeeeget), og så kan jeg godt lige jeg får dagslyset i stedet for at sidde med ryggen til det. Jeg er ellers slet heller ikke fan af at sidde med ryggen til, og overvejede også et bord som stod midt på gulvet så jeg kiggede mod døren. Det tog bare så meget plads 🙂

   • Besvar
    Karina
    6. december 2017 kl. 13:43

    Åhhhhh nej – hvad har jeg rodet mig ud i 😮😀. Det må være den friske landlige luft fra Suldrup jeg mangler 😂😂😂. Arbejdsenergi var bare det bedste ord der lige kom til mig 😀. Jeg har intet kendskab til hverken Feng sweu (og det kan jeg ikke engang stave til) eller krystaller. Det gav bare et sug i maven, da jeg så hvordan du skal sidde. Så hellere et mindre bord midt i rummet – ahh ro, energi, overblik. Og du har total kontrol over og er ejer af rummet 😃. Det er bare min mave der taler 😉. Som skrevet jeg har ingen uddannelse – og så er jeg nok til småtosset i denne juletid 🎄🎄🎄

    • Besvar
     Wette
     6. december 2017 kl. 15:51

     Arbejdsenergi, fedt udtryk. Kan fortælle, at børn kan blive urolige og ukoncentrerede når de sidder med ryggen mod en dør. Det ikke at vide, hvad der sker bag ved en, især hvis der kommer nogen ind af døren, eller utrygheden ved, at der kan komme nogle snigende bagfra. I skolen er det no go, bare ærgerligt, at ikke alle kender til det. I min søns klasse har de pga støj og uro valgt at lave en hestesko, hvor alle børn sidder med ryggen til katederet og derfor ikke kigger på hinanden med enten ind i en væg eller ud af vinduet. Jeg bliver helt dårlig, når jeg kommer derind… Især de to fløje der kigger ind i væggen og især dem der sidder med ryggen mod døren.
     Personligt får jeg mest arbejdsenergi ved at sidde foran et vindue 🙂 Jeg kan godt klare at sidde med siden til en dør, men aldrig med ryggen til.
     Ellers et ret fedt hjemmekontor, og du har trods alt vinduer ved siden af dig.

  • Besvar
   Pernille
   6. december 2017 kl. 11:03

   Jeg forstår dig 100% Karina! Det med at sidde med ryggen mod døren, det var det første jeg tænkte på da jeg så billedet !!! Du er ikke alene om at være skør 😉 jeg kan ikke lide ikke at have opsyn med døren… agtigt.. hvis nu der skulle stå en morder eller noget…

   • Besvar
    Helle
    6. december 2017 kl. 12:13

    En morder ligefrem 🔨🔫🗡💉😱

    • Besvar
     Anja
     6. december 2017 kl. 12:41

     Jeg tror at hun mener i forhold til feng shui. Der siger man at den bedste placering er så du har frit udsyn til både døren og vinduer fordi at vi stadig har vores urinstinkter og man arbejder bedre hvis man ikke sidder med ryggen til døren. Det samme gælder når man skal sove, der sover man også bedre hvis sengen er placeret så man kan se både døren og vinduerne.😊

     • Karina
      6. december 2017 kl. 13:45

      Fedt. Så blev jeg så klog. Jeg vidste faktisk ikke hvorfor. Men det er da sjovt, at sådan står mine arbejdsborde og alle vore senge i huset 😊

   • Besvar
    Jeanette
    6. december 2017 kl. 13:52

    Jeg er helt med på hvad du mener Karina,det var også de første jeg bemærkede da jeg så billedet….Aldrig med ryggen til døren.. 🙈

    Men et fantastisk rum og smukke ting

 • Besvar
  Mille
  6. december 2017 kl. 12:25

  Hvad med at stille bordet foran vinduet? Evt ud i rummet og sidde sådan, at du kigger ned mod døren og stadig har pakkeposamanden på din venstre side. Arbejdsenergi og energier generelt i et rum i forhold til, hvordan tingene står og vender er faktisk ikke en spøg (hvidmalet tror på det). Akkurat som energier i et soveværelse – hvad der “må” stå derinde og hvordan…

  • Besvar
   Mille
   6. december 2017 kl. 12:28

   Hvidmalet betyder så Hvis man tror på det 🙂 Kan godt se, at bordet ikke kan stå ud i rummet ved vinduet, men hvad med foran vinduet…

  • Besvar
   Karina
   6. december 2017 kl. 13:48

   Hooooold nu op – så jeg er altså ikke helt tosset? Det var faktisk bare lige et ord der poppede op i hovedet. Måske fordi jeg har haft et hjemmekontor, som bare ikke fungerede. Så fik jeg lige lidt at tænke over 😊

 • Besvar
  Trine
  6. december 2017 kl. 12:46

  Hvor er din fine lampe fra?

 • Besvar
  Malene
  6. december 2017 kl. 14:28

  Hvor er selfielyset (eller hvad man nu kalder det) på stativet fra? Har ledt og ledt efter en, men kan simpelthen ikke finde dem nogen steder 😅🤔🙈

  • Besvar
   maschavang2
   6. december 2017 kl. 14:44

   Min er fra Nicci Welsh, tror jeg tidligere har linket til den 🙂

 • Besvar
  Charlotte Sørensen
  6. december 2017 kl. 17:12

  Ser rigtig godt ud 👌
  Glæder mig meget til at følge med i den videre ommøblering 😘

  Kh Charlotte

 • Besvar
  Henrik V Blunck
  6. december 2017 kl. 19:46

  Annette er da lidt af en mirakelmager når hun kan nå så meget på så kort tid. 🙂
  “The proof is in the pudding” som de siger over there, og det er da helt fænomenalt veltænkt løsning. Forstår godt du er tilfreds med udviklingen – hun er da lige skrevet bag øret som en kandidat, selvom jeg oprindeligt havde tænkt på Mette Helena (kendt fra Nybyggerne på TV2), som har RetroVilla.
  Tak for en altid inspirerende blog. Ideen med dit header-foto er genial fornyelse. Man føler sig hjemme på en hyggelig blog med dén intro, så tommel-op til dig for dén genistreg 🙂

  • Besvar
   maschavang2
   6. december 2017 kl. 22:32

   Tusind tak Henrik, hvor er det sødt af dig at bemærke 🙂

 • Besvar
  Sofie clausen
  6. december 2017 kl. 22:29

  Hvor ser det bare godt ud 🙂 vil du fortælle hvor du har købt dit ringlight henne?

 • Skriv en kommentar