Exclusiv rabat på årets vigtigste look - nytårsmakeuppen!

Lucia, stolthed & kærlighed

F41E56FD-B4DA-4169-A2E1-917BC6BCAD49Det er ren Lucia-spam det her, men jeg kan altså ikke lade være. Jeg har glædet mig så meget til det siden sidste år, hvor jeg så det ældste hold i børnehaven gå Lucia. Jeg husker selv hvor fantastisk og spændende det var i folkeskolen når de store klasser kom rund i mørket med lysene, det var noget helt, helt særligt. Husker dog ikke jeg selv har prøvet det

Men den anden dag var det så verdens navle, set fra min vinkel, der skulle gå den fine gang. Jeg har aldrig helt forstået forældre gik sådan op i det, men det er jo lige til det er ens egen. Det foregik i Store Magleby kirke kl. 10 og dørene blev åbnet kl. 9:30. Da klokken var 9:25 sad jeg på forreste bæk som den eneste i kirken, og skrev stolt til farmand at jeg havde reserveret de bedste pladser til os og allerede arrangeret hvordan jeg skulle tage billeder, imens hans skulle filme og fra hvilken vinkel. Alt var planlagt, udover jeg ikke havde tænkt på at tage kleenex med. Jeg havde dog advaret Hollie Nolia om jeg måske græd i kirken, men at det ikke var fordi jeg var ked af det, men meget meget glad i maven og stolt af hende. Ren kærlighed. I guder jeg skulle ha’ taget en rulle køkkenpapir med!

Jeg var faktisk i så god tid, at jeg nåede at se hele generalprøven også (jeg var nærmest bare i vejen), men der stod altså 9:30! At alle andre kom 9:50 er jo deres eget valg, jeg skulle hvert fald sidde forrest. Nicolas grinte så meget af mig og frygtede nok inderst inde at jeg i det øjeblik dørene gik op, ville angribe seancen med en drone, paraplylampe/projektør og springe ud på gangen med en mega linse. Ikke at det ikke blev overvejet, vil jeg så sige.

Ej, men det var bare så stort at se hendes ansigt lyse op af spænding og stolthed. Jeg tuder hver gang jeg bare kigger på bilederne. Vi er så heldige de skal gøre det igen på onsdag, bare nede i børnehaven, og der kommer mormor endda over og ser det ♥

Jeg har sløret alle de andre børn, da jeg ikke har spurgt forældrene om tilladelse til at vise deres børn og ikke vil sætte den i en situation hvor de ikke brød sig om at sige nej.

Jeg har ikke været i kirken før, men børnehaven kommer der en gang om måneden og jeg har længe haft lyst til at se den. Den er simpelthen så smuk og præsten var skøn og en fantastisk fortæller. Jeg kunne sagtens finde på at tage derop en søndag bare for at høre hende fortælle. Og nåhhh ja, så tager jeg vist heller ikke skade af en syndsforladelse af og til. Måske burde jeg komme månedligt 😉

Se lige det smil ♥ Har I selv eller jeres børn gået Lucia?

 

Næste indlæg

Exclusiv rabat på årets vigtigste look - nytårsmakeuppen!