Ready for new years?

Let me make you happy! VIND 2 mdr. hushjælp…

1e00aa08-0843-4d70-9649-9c47f8240931

Reklame

 

Sæt dig ned, for nu har du mulighed for at blive forkælet på et plan der overgår enhver julegave du må ha’ fået (sådan næsten hvert fald). Men bare vent, om et par måneder vil du give mig ret!

Jeg ved næsten ikke selv hvad jeg skulle gøre uden min Happy Helper Emma, hun er vitterligt det menneske der gør min hverdag lettere og ja… Mere happy. Virkelig. Hun er nærmest blevet en del af huset og er meget mere end en der bare kommer og tørrer bordet af. Hun vasker tøj, rydder op, gør rent, arrangerer mit tøjværelse osv… Hun er uundværlig for mig.

Jeg vil derfor udlove en Happy Helper til en heldig læser. Du får altså 2 måneders gratis rengørring og hjælp i hjemmet, 3 timer hver 14. dag i 2 måneder. Om man står alene med tre børn, ligger i flytterod eller ikke kan overskue at rydde op efter festen, så er der altså en ret stor hjælp at hente her.

For at deltage i konkurrencen skal du på Instagram følge @maschavang og @happyhelper.dk (har du ikke Instagram, så gør det på Facebook), og fortæl mig hvor du bor og hvorfor det lige er dig der skal være den heldige der får 2 mdr. Happy Helper i dit hjem?

16874e28-063f-4b89-b4fc-d43d26b376f6

 

Image Map

Næste indlæg

Ready for new years?