Let me make you happy! VIND 2 mdr. hushjælp...

Julen i Byrsted 2017

9951ee0d-4f36-4cb6-9c8f-4c8a8d223729

D. 22. december trillede vi mod Byrsted hvor vi igen i år skulle holde jul – det er for mig den eneste rigtige jul. Vi tager altid hjem d. 22. da det er min mormors fødselsdag, som vi fejrer om aftenen med mad og pakkespil, og ingen undtagelse i år.

Det er virkelig begrænset hvad jeg har af billeder fra d. 22.-28. december. Jeg har faktisk levet i en lille juleboble sammen med familien en hel uge. Jeg har ikke så meget som svaret en eneste mail eller ordnet én eneste af de arbejdsopgaver jeg havde med. Heldigvis har man ikke kunne ringe til mig, for 3 (og alle andre selskaber) dækker ikke i Byrsted i 2017. Næsten imponerende. Jeg har stort set bare ligget på sofaen sammen med min lillebror og set film, spist og drukket. Tjahh det er vel egentlig det der er sket. En nogenlunde status ser sådan her ud:

Dage i jylland: 7
Medbragt stk. tøj: 22
Brugt stk. tøj: 6
Indtaget: Gris, rødkål, sukker, fedt, alkohol
Film set: +15
Bad: 2
Truckere: 3
Dage uden frisk luft: 4
Kilo: +1,7
Selfie: 1 (!!!!!)

Det har været FANTASTISK ♥ Hvordan var din jul?

Julemanden kom naturligvis forbi og jeg håber mange af jer nåede at se reaktionen på hendes Instastory, det var simpelthen så sødt. Hun er blevet badet i kærlighed døgnet rundt, sovet mellem mormor og morfar, fået en masse gode gaver og hygget med olderne og familie. Det eneste der har været anderledes i år, var at vi ikke var i kirke. Det er vi ellers altid, men det blev bare lidt presset i år.

ecb681d6-e407-4993-9160-bbec69e2848f

Du godeste! Man skulle tro det barn aldrig havde fået en gave før, haha!!

3a9fd5db-1b22-49bb-a110-0d0eb4ae7ffb

Hygge med oldefar ♥

2ef53a17-5c06-4139-aa93-0d1bd9ece2fa

Der skrives navn på gaverne.

60878462-41b5-4f28-8f69-b0a47116ebb2

Shimmer & Shine er det største hit hos Hollie Nolia i år!

bac2505b-c392-456e-acaf-d73e23606a89

Min lillebror Henrik er den mest tålmodige fyr. Vi tog ud og købte alle julegaver for mig d. 23. dec. og gik og hyggede os det meste af dagen i centeret. Han er typen der gerne kører frem og tilbage med mig (han er lastbilchauffør for vores far), bærer alle poserne, lige sørger for det hele og giver sin søster en ekstra julegave når hun står og savler over en taske. Nøj hvor har vi hygget os ♥ Om jeg forstår han er single…

b71dd6de-0d97-4da9-a905-e9273f9e30ee

39de8643-fd0b-4496-b057-ac8f3c3e3e35

Sødeste mus ville nødigt af med pakkerne under pakkespillet, men hun var nu så god og slet ikke betuttet som det er øjeblik ser ud til. Faktisk var hun ret god til hele gavesituationen. Ikke en eneste gang spurgte hun om hun måtte få en gave tidligere, ej heller kunne hun ikke vente. Det var faktisk os der spurgte om ikke hun ville have en før-gave, og det ville hun da gerne. Jeg er slet ikke med på det der med de bare skal vente, for sådan er det bare! Nej, meningen er at det skal være årets dejligste og mest magiske dag, og så må man bare få den til at blive det, hvordan det så end skal udspille sig. Ja, også med mandel i børneportionen, det har jeg sgu aldrig taget skade af at få. Jeg har faktisk altid været enormt forkælet, men det synes jeg nu ikke jeg er blevet helt forskruet af – slet ikke faktisk.

06c769c9-79bc-4dbf-9910-097ad176ff3a

Se lige hvor glad hun er for bamsen.

3f436e4a-1363-4c01-908e-f279335f249d

I mens vi kørte hjemad viste TV2 NEWS et program om mig ‘Min første million’ hedder det. Det kan ses på TV2 Play tror jeg. Jeg har ikke selv hverken NEWS eller abonnement så kan ikke lige se det, men jeg kan forstå det mest interessante var hvor min bluse var fra, og den er fra Zara.

2f8e1aae-88ae-44f0-9f51-b74647757972

Image Map
   

7 kommentarer

 • Malene

  Du lignede sku også en million🙏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er simpelthen så sejt alt det du har formodet at opnå med din karriere, og så virker du til stadig at have begge ben på jorden. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Du gjorde en god figur i programmet på News. Jeg må sige, at du har gjort det godt, stor beundring herfra.
  Hollie Nolia er lige til at spise på billedet, hvor hun sidder med gaverne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvor dine bukser fra, dem med knapperne ? – de så fine (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Jeg er selv vokset op i en tryg, varm familie, hvor jeg har nydt opmærksomhed og nærvær. Jeg er heller ikke blevet forskruet af at være “forkælet”. Mine børn får det samme og jeg vil bestemt mene de både er velopdragne, taknemlige og omsorgsfulde for andre. Man bliver vel smittet/påvirket af omgivelserne.

  Jeg så også dit interview på tv2news, og jeg har nu fulgt din blog siden 2012 og vil lige skrive at din udvikling er virkelig flot. Godt at du kom gennem dette år. Når man har fulgt dig længe, så kunne man godt fornemme at du ikke havde det godt i starten og midten af dette år. Nu er du “tilbage” og meget stærkere. Tak for en masse gode indlæg og billeder gennem årene. Jeg ser frem til 2018.
  Godt nytår til dig og Hollie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste

  Du er bare så dejlig at følge, dine indlæg er bare så ærlige. Nyder det hver eneste dag 😊. Så skønt med din lille remse om, hvad der er sket i juleferie. Nu hårde fjorten dage inden ferien, men hvad gør det. Ferie i Thailand venter. Så dig i News, fantastisk, hvad du har opnået, Respekt 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let me make you happy! VIND 2 mdr. hushjælp...