Slick ponytail: Få looket med Babyliss Digital Sensor Straightener

Juledetaljer fra Bloomingville & opskrift på marcipanrulle med lakrids

94196709-f65c-4aef-9979-4428b1f933d7

Reklame

Vi går ikke ned på hygge her i hytten. Der jules og smovses i hjemmelavet konfekt, selvom jeg næsten ikke nænner at spise det fordi de er så fint og hjemmelavet, men det er kun til endnu større fornøjelse for 5 årige naller ?

Jeg kunne selvfølgelig ikke lave alt dette, og så bare smide det i en plastikkrukke. Jeg har shoppet lidt rundt i de forskellige juledesigns fra Bloomingville, og mikset det på kryds og tværs. Jeg elsker detaljerne og det er sandelig ikke ligemeget for mig hvilken kop jeg drikker gløgg, kakao eller julete i. Det er næsten halvdelen af oplevelsen, som når man får en fin gave.

Traditionen tro har oldemor bagt de bedste vaniljekranse, som kun hun kan. Min mormor hedder Nina, men er altid blevet kaldt Lasse. Helt naturligt for os alle, men ret skørt for mange andre.

Opskrift: Marcipanbrød med tranebær og lakrids

Jeg har fået lov af Annemette til at tage billeder af opskrifterne, vi har lavet efter bogen Konfekt, og dele dem med jer her på bloggen. Det var slet ikke så svært som jeg havde frygtet, men man smiler alligevel forsigtigt og siger “nåhhh ja selvfølgelig” når hun lige hiver økologiske, helt flade og perfekt tørrede rosenblade frem hun har fra egen have, som vi knuser og pynter med. Shut up! Hvem gør sådan noget?? ?

Næste indlæg

Slick ponytail: Få looket med Babyliss Digital Sensor Straightener